miercuri, 22 mai 2019

Cosmetice naturale și răsfăț maxim doar cu produse NALA!

Iubesc să mă răsfăț, ce-i drept în ultima perioadă am cam uitat și de mine, dar când mai prind câte o juma de oră liberă în care soțul stă cu fetița, îmi place să profit la maxim! Și cum altfel ai putea decât folosind produse naturale de la Nala Cosmetics? De curând am făcut cunoștință și eu cu produsele lor, le tot vedeam prin online, și savuram la cât de interesante arătau! M-a atras la ele tare mult faptul că au ingrediente naturale ( 90% ), ambalaje drăguț colorate, și prețuri accesibile.
Fiind produse naturale, ele au valabilitatea de aproximativ 3 luni, și drept vă spun cu mâna pe inimă că ei chiar muncesc cu drag la aceste produse, și când le-am desfăcut parcă miroseau a "proaspăt".
Prin urmare astăzi vreau să vă vorbesc despre bunătățile pe care am început să le folosesc.


Bombele de baie, sunt primele care mi-au atras atenția de pe site. Am achiziționat două în aromele  favorite de mine și anume: cu liliac, și cu căpșuni și kiwi. Nu pot să vă spun cât de bine miros, și prin amabalaj, îmi e și milă să le folosesc, încât le-aș lăsa în cameră să îmi împrospăteze frumos toată casa. Această sare de baie efervescentă se pune practic în apa călduță din cadă, iar ea va începe să se dizolve. Acestea au rolul de a regenera pielea, de a te relaxa, energiza, iar baia cu siguranță se va transforma într-un adevărat Spa. 
Iubesc să văd cum pielea rămâne catifelată, hidratată, plăcută la atingere. Printre ingredientele lor se numără: ulei de avocado, ulei de floarea soarelui, sare, semințe de mac, bicarbonat de sodiu. 

Gel de duș cu Iasomie, eu sunt genul de persoană care adoră iasomia, mirosurile florale în general. Așa se întâmplă și cu acest gel de duș care împrospătează toată baia și pielea cu parfumul puternic. 
Acest produs era și la promoție, deci o ocazie bună de a-l încerca, iar unul dintre ingredientele cheie este aloe vera. Plănuiesc să încerc și unul cu cireșe, liliac și zmeură. Îl puteți găsi aici


Exfoliant cu zahăr și grapefruit, este pe departe cel mai bun exfoliant natural pe care l-am încercat până în acest moment. Pe site-ul lor veți găsi două categorii, ori exfoliante cu zahăr, ori cu sare. 
Untul de shea din compoziție hidratează, regenerează, protejează pielea și are efect tonic. 
Uleiul de sâmburi de struguri redă elasticitatea pielii și ajută la menținerea tonusului ei. 
Acest scrub îndepărtează celulele moarte, iar pielea rămâne foarte catifelată, fără a o lăsa grasă. 

Gel intim cu mușețel, având în vedere că zona intimă are nevoie și ea de o atenție sporită, am ales acest gel intim cu 95,5% ingrediente naturale, mușețel și aloe vera. Mușețelul se simte extrem de plăcut, produsul curăță bine zona intimă, o protejează, nu usucă și calmează. Zona intimă rămâne  curată, proaspătă, fără mirosuri neplăcute, iar acidul lactic protejează flora naturală.

Exfoliant cu rodie pentru buze, un produs aproape mâncabil pot spune. Rodia este fructul meu favorit, iar acest scrub este extrem de dulce datorită zahărului din compoziție. Parcă este proaspăt pregătit de mine, și îl utilizez de câteva ori pe săptămână când simt nevoia. Acest exfoliant mai conține ulei de jojoba, iar rezultatul este buze perfecte, moi, catifelate, și evident...dulci!


Ce părere aveți de aceste produse naturale de la Nala Cosmetics? Voi le-ați încercat?
Sunt curioasă voi cum vă răsfățați când aveți puțin timp liber!

23 de comentarii:

  1. asa rasfat maxim sa tot ai parte😍❤️👌

    RăspundețiȘtergere
  2. miros incantator si folosesc de cate ori am ocazia aceste produse!

    RăspundețiȘtergere
  3. De fiecare data când trec pe lângă standul lor ma îmbie cu mirosurile aromate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu le-am incercat pana acum, dar bombele de baie ma tenteaza si pe mine

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am incercat pana acum niciun fel de bomba de baie, as incepe cu acestea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce produse interesante! Cu prima ocazie imi voi comanda si eu exfolianul cu grepfruit, exfolianul de buze si uleiul de struguri. ❤️

    RăspundețiȘtergere
  7. Vreau sa incerc si eu produsele lor. Bombele de baie mi se par tare interesante.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ulei de sâmburi de struguri , uau, e prima data cand aud de asa ceva. Super interesante produsele astea. Sparg barierele

    RăspundețiȘtergere
  9. Bomba de baie este atractia mea nr 1 dintre produsele prezentate de tine :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am incercat nimic de la Nala, insa mi-ar placea. La cat de frumos miros produsele lor, nici nu stiu cu ce sa incep.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt foarte bune produsele de la Nala. Am folosit si eu cateva. Produsul cu ulei de samburi de struguri mi se pare cel mai cel

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi doresc de ceva timp sa incerc produsele Nala asa ca in curand am sa mi achizitinez cateva dorinte.

    RăspundețiȘtergere