joi, 16 mai 2019

Jucării educative și decorațiuni din lemn pentru copii

Jocul este o activitate căreia i te dedici din pură plăcere, iar acesta nu este numai apanajul vârstelor mici ci și modul prin care adulții își manifestă copilul din ei. Nu doar copiii se joacă, ci toți oamenii, ce ar fi viața fără joc? cu siguranță ar fi o realitate mai greu de suportat.

Recunosc îmi place să mă joc, fiind și educatoare, știu că prin joc copiii învață și se dezvoltă totodată. Acum pe internet veți găsi o mulțime de site-uri cu game largi de jucării la prețuri care mai de care.
Eu recent am descoperit un site, și anume Câte-n lună și-n stele, cu prețuri foarte avantajoase și jucării educative din lemn. Pe lângă jucării veți mai găsi și centre de activități, antepremergătore, decorațiuni pentru camera copilului, care sunt superbe de-a dreptul.

Mereu mi-am dorit să îi fac prințesei mele o cameră de basm, și încă lucrez la ea, un loc în care să se simtă bine, să se simtă în largul ei, să se joace cu drag. Important este și faptul ca lumina camerei să fie naturală, camera luminoasă, pereții să fie în culori deschise, pe care să îi decorez de asemenea. Îmi place să caut elemente cât mai simple dar care să îi stimuleze creativitatea fetiței.

Decorațiune din lemn ciupercuța

Această decorațiune are dublu rol, în primul rând copilul reușește să îmbine toate piesele pentru a forma această ciupercuță, și în al doilea rând poate fi folosit ca obiect decorativ. Este foarte colorat, atractiv, iar fetița când a văzut ciupercuța nu s-a putut dezlipi de ea. A devenit una din jucăriile noastre preferate de îmbinare. Trebuie mai apoi să te gândești și la siguranța copilului, jucăriile să fie cu colțurile rotunjite. Produsul se poate găsi aici.



Pușculiță din lemn vulpiță roz

Vulpița aceasta roz mi se pare tare drăgălașă, culoarea este de un roz deschis, foarte plăcut, și deja și-a făcut loc pe măsuța fetiței. Prețul mi se pare unul foarte accesibil iar ca dimensiune este destul de măricică ( 22/16 cm ). Alegerile sunt dictate și în funcție de vârsta copilului dar și de preferințe.
Se poate găsi aici, dacă vă place și vouă la fel de mult.



Set 2 elefanți din lemn cu roți și șnur

Acest tip de jucărie, se poate folosi de la vârsta de 1 an, iar pe copil îl ajută să își dezvolte imaginația, motricitatea și orientarea în spațiu. Totodată poate să învețe culorile, sau formele geometrice.
Este foarte utilă, fiecare elefănțel având 4 roți și și un mic snuruleț pentru a putea fi tras.
Am să vă las link și pentru acești elefănței aici.





Din câte am citit jucăriile sunt vopsite cu lacuri și vopsele pe bază de apă, deci nu emană compuși organici volatili care ar putea fi nocivi pentru pitici. Vă recomand cu drag să aruncați un ochi pe acest site, cu siguranță veți găsi lucruri frumoase pentru copilașii voștri. Chiar îmi doresc să mai comand ceva pentru fetița mea, și anume seturi pentru bucătărie, căci tare îi mai place să umble prin cratițele mele. :))) Voi de unde comandați jucării?

33 de comentarii:

  1. Jucariile sunt minunate, am intrat pe site si am gasit o multime pe care as vrea sa i le cumpar fetitei mele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut si eu genul asta de jucarii pentru baietelul meu cand era mic. Chiar sunt utile!

    RăspundețiȘtergere
  3. nu am comandat de pe net jucarii,noi avem mai multe plusuri si cele din plastic sunt din comert,dorca e varsta la care nu tin mult ca le sparge

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte dragute jucariile, imi plac emult vulpita roz. Si pozele sunt simpatice.

    RăspundețiȘtergere
  5. ai mei nepoti au trecut la alta categorie, dar mai am pici prin zona, asa ca ma bucur ca ne-ai facut recomandarea asta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu știam că ești educatoare, dar la ce voce blândă și calmă ai, cred că cei mici te îndrăgesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cat de norocoasa este micuta. Eu de acum 20 de ani as fi tare geloasa pe ea :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt foarte frumoase jucariile iar cea mica pare foarte incantata de ele

    RăspundețiȘtergere
  9. sunt tare bune pentru copiii mai micuti, noi folosim si acum mai maricele unele!

    RăspundețiȘtergere
  10. Jucariile din lemn arata mult mai bine si sunt si mai rezistente ca cele din plastic. Si piticul meu tocmai ce a primit un coletel de la ei si e tare incantat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cat de dragute sunt, cel mai mult mi place vulpita.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce drăguțe sunt toate! Mai ales vulpița :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Cât de drăguțe sunt jucăriile acestea pentru copii! Vulpițe, elefanți, fotolii și câte alte minuni!
    Camera prințesei tale este grozavă! Îmi imaginez cum va fi la final!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce frumoase sunt ,cred ca si fetitei mele i-ar atrage atentia.

    RăspundețiȘtergere
  15. Imi plac tare mult jucariile din lemn. E adorabila micuta ta, cred ca e tare incantata de elefantei. :D

    RăspundețiȘtergere
  16. Mai nou, vrea tot timpul jucarii. Ii este destul de greu sa astepte chiar si cateva zile pentru o papusica sau o bucatarioara asa ca trebuie sa gasesc rapid ceea ce-si doreste. Ultimele jucarii sunt cumparate de la magazinele fizice din drumul nostru

    RăspundețiȘtergere
  17. Tare faine sunt jucariile comandate de tine!! Jucariile din lemn sunt cele mai frumoase in copilarie. 😍😍

    RăspundețiȘtergere
  18. Sunt asa de dragalase jucariile, iar printesa ta pare tare incantata de ele! :)

    RăspundețiȘtergere