luni, 10 iunie 2019

Esențiale pentru geanta de plajă!

Iei în sfârșit pot spune că mă bucur și eu de o vacanță bine meritată, după ce am trecut primul hop, un mic examen. Soarele parcă s-a mai împrietenit cu noi, tot ce rămâne de făcut este bagajul pentru vacanța de plajă! Pe lângă costumul de baie, cărți de citit, telefonul cu muzica preferată, nu trebuie să lipsească nici produsele de îngrijire, care au un rol foarte important.

Ce iau cu mine în vacanță? 

Nu sunt genul care să care toată casa după mine, dau defapt mai bine zis, nu eram, de când am și un bebe, lucrurile s-au mai complicat puțin. Am făcut și mici cumpărături înainte de a porni, deoarece nu aveam toate produsele necesare, așa că am apelat la sfântul Internet, mai bine zis site-ul Notino.
Ce e și mai waw e faptul că dacă comanzi produse în valoare de 190 ron în perioada 10.06-16.06 primiți gratuit și un kit pentru călătorie, niște recipiente unde vă puteți pune cosmeticele.



Protecția solară 

-Vichy Ideal Soleil cu SPF50 - eu sunt o persoană tare albă din păcate, iar dacă ies puțin la soare nu mă bronzez, ci mă ard ca un rac! Deci protecția solară este sfântă pentru mine. Am ales acest mic produs ce are 30ml, și încape până și în buzunar la cât de micuț este el. Produsele Vichy mereu mi-au plăcut, așa că go for it și cumpărați-l și voi.

-Carmex cu căpșuni pentru buze SPF15- se poate aplica la 2-3 ore atunci când simți că buzele încep să se usuce. Buzele sunt destul de sensibile așa că nu trebuie să uiți să le îngrijești și pe ele.
Eu de data aceasta am mers pe Carmex, ce are SPF15.

-Nivea coloured roll-on SPF50- și copilașii trebuie să fie protejați de soare, așa că am achiziționat și ei un produs de la Nivea, cu SPF mai ridicat. Ce îmi place mult la acest produs este faptul că e rezistent și la apă. Nu uitați să îi feriți de soare între orele 10-16!

-Vichy Ideal Soleil after sun- pe acesta l-am primit gratuit la produsul cu SPF, și m-am bucurat maxim. Chiar aveam nevoie de un After Sun iar acesta a venit șa fix! Acest produs te va ajuta în a calma, vindeca și hrăni pielea după o zi lungă de stat la soare.



Hidratare și curățare

-Garnier Aqua Bomb- parcă mă văd deja citind o carte și stând relaxată cu o mască de la Garnier pe față. Aceasta îmi va menține hidratarea câteva zile, deci nu trebuie să îmi fac probleme.

-Vichy Apa termală- de câțiva ani zilnic folosesc apă termală, și le mai alternez. Pentru vacanță am să îmi iau cu mine această variantă mai mică deoarece hidratarea tenului nu trebuie să lipsească.
Răcorește, ameliorează roșeața, acneea, în același timp, deci poate fi un produs must-have!

-Nivea Shower Mousse- de ce am ales nivea tip spumă? deoarece este mult mai practic, spuma este foarte catifelată și densă! Nu este primul încercat de la ei, așa că am să le mai cumpăr. Această aromă este mai de vară, și anume cu piersici și marshmallow. Mie și soțului meu ne ajung la o mulțime de spălări, plus că și curăță foarte bine peielea.

-Dove deo stick- iubesc deodorantele de la Dove, și îmi era dor de unul stick, așa că am zis să îl iau cu mine pe acesta deoarece ocupă loc mai puțin. Un deodorant este chiar indispensabil, mă va feri de mirosurile neplăcute!


Parfumul preferat

-Acqua di Gioia- puteam eu să nu iau și parfumul pentru care am făcut o obsesie în ultima perioadă?da acesta este Acqua di Gioia.
Mirosul lui m-a cucerit de la primul puf, este ușor dulce, dar revigorant, discret, puternic și liniștitor. Printre note se numără lămâia, iasomia, cedru, perfect pentru acest anotimp, făcând parte din grupa parfumurilor florale, acvatice.. Eu l-am luat în varianta de 30 ml, perfect pentru a fi purtat în geantă.


Voi v-ați pregătit bagajul pentru vacanță? Nu uitați de sfaturile date de mine! Vă pupăcesc!

26 de comentarii:

  1. Ce produse super faine ti.ai luat!!!Imi place foarte mult si mie spuma de dus de la Nivea!!!Si eu o am!!!Si da,trebuie sa ne protejam pielea de arsuri solare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Inainte de a pleca undeva imi fac lista cu lucrurile necesare. Uneori pot sa fiu o uituca, asa ca mai bune planific totul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Și eu ador mouse-ul de la Nivea. Partea proasta e ca nu îl mai găsesc la supermarketul favorit. Îți spun un mic secret descoperit recent, și cei de la Dove au scos un mousse asemănător. Sunt foaaaarte pufoase!

    RăspundețiȘtergere
  4. În această perioadă nu plec nicăieri fară balsamul de buze, parfumul și crema cu protecție solară :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu sunt pe cale sa pregatesc bagajul de vacanta, o selectie foarte utila cu multe idei bune. Si ma bucur ca am aflat de oferta de la Notino.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici nu ma gândesc la vacanta anul asta... Sper sa prind un we la mare dar nu garantez. Totuși, când plecam, aki are cel mai mare bagaj 🤣🤣🤣

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte bune alegerile tale pentru vacanta. As fi curioasa de parfum cum miroase

    RăspundețiȘtergere
  8. Iau si eu in vacanta produse cosmetice necesare, iar pe unele le cumpar din vacanta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si mie imi place sa iau cu mine cantitati mici din produse, asa ca acel kit mi-ar fi tare folositor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte faine alegerile tale!! As vrea sa incerc si eu Carmex, am tot auzit de el. 😘😘

    RăspundețiȘtergere
  11. Da...vine vara si vacantele la mare sunt cele preferate ! Asa ne pregatim si noi ! este tare dragut kitul de la Notino!

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu am incercat produsele recomandate de tine! In plus, mi se pare foarte fain ca la notino mereu sunt promotii :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt foarte bune propunerile tale. Trebuie sa incerc si eu parfumul

    RăspundețiȘtergere
  14. Numai produse minunate! Multumim mult pentru recomandări!

    RăspundețiȘtergere
  15. SPF-ul e sfânt pentru mine de când m-am ales cu o pată fix pe față. :-D

    RăspundețiȘtergere