miercuri, 19 iunie 2019

Pregătește-te pentru vară cu produsele Life Care!

V-am spus de nenumărate ori cât de importantă este protecția solară, ei bine vă mai reamintesc încă odată! Nu pot zice că sunt mare fan căldurii, dar deja termometrele arată cam multe grade, iar protecția nu trebuie să lipsească, fie că ieșim afară din casă, fie că mergem și stăm la plajă.

Temperaturile ridicate pot afecta pielea, mai ales dacă ea este sensibilă, de aceea trebuie să punem accent pe îngijirea ei. Produsele de care mă folosesc în ultimul timp sunt de la Life Care, și le-am ales pentru că sunt un brand românesc, sunt bio, naturale și vegane.


Emulsie  pentru protecție solară SPF25

Eu sunt genul de persoană care dacă stă puțin la soare nu se bronzează ci se arde, din păcate nu putem fi toți la fel. Astfel că aplic zilnic emulsia cu SFP25 care mă protejează de radiațiile solare UVA/UVB și îmi asigură o bronzare uniformă. 
Îmi place maxim ambalajul galben, foarte vesel, și încăpător în geantă. Ea conține ulei de argan BIO, bogat în acizi grași omega-3 și omega-6 ce ajută la regenerarea pielii, la intensificarea procesului de bronzare și catifelează pielea totodată. Produsul este rezistent la apă, are un miros foarte plăcut și se întinde ușor. Cu siguranță am făcut o alegere bună în această vară!


Gel terapeutic anti-celulitic cu mentă BIO

Cele care aveți probleme cu celulita acest produs este mirific. Potrivit cercetărilor cam 80% din femei se confruntă din păcate cu această problemă, însă e bine că putem apela la produse care sunt non-chirurgicale. Eu am făcut produsul cadou cumnatei mele, deoarece ea avea mai mare nevoie decât mine, și a fost încântată de acest produs, practic s-a ridicat la așteptările ei. 

Gelul anticelulitic are efect intens, ajutând la reducerea excesului de apă din țesuturi, permițând astfel eliminarea toxinelor și reducerea vizibilă a grăsimii. După cum mi-a spus ea, efectul este termic, reduce aspectul de coajă de portocală și stimulează circulația sângelui. 
Combinația de mentă și rozmarin este ideală, iar gelul se aplică pe zonele problematice masând circular și intens. 

Gel pentru calmarea iritațiilor pielii

După expunerea la soare, pielea devine mult mai sensibilă, și are nevoie de un produs care să calmeze și să ofere un efect de răcorire. Țin minte că vara anului trecut mă arsesem foarte frumos, și nu aveam la îndemână nici un produs, așa că apelasem la ceva naturist ce găsisem prin casă.

Gelul pentru calmarea iritațiilor calmează pielea arsă de soare, tonifică musculatura, are proprietăți astringente, revigorează și relaxează pielea. De asemenea dacă aveți mușcături de insecte, sau mici zgârieturi se poate folosi. Crema are textura unui gel și miroase destul de puternic a mentă, însă important este că face ce promite. 


Cremă de corp cu Unt de Shea

Fie vară, sau iarnă hidratarea este extrem de necesară, iar produsele cu Unt de Shea știți foarte bine că stimulează regenerarea celulară, au proprietăți hidratante și nutritive, protejează pielea împotriva radiațiilor UV, previne formarea ridurilor.

Crema de corp mai are la bază untul de arahide și este recomandat pentru pielea sensibilă. Astfel după folosire pielea rămâne foarte moale, hidratată și catifelată. Efectul de hidratare și regenerare se simte încă de la prima utilizare, fapt ce m-a bucurat mult. 


Nu uitați că trebuie să arătăm bine în acest sezon, iar produsele naturale de la Life Care sunt o soluție bună la care puteți apela, deoarece aveți un arsenal întreg.
Voi ce produse folosiți pentru protecția solară? Ați auzit de produsele recomandate de mine? 

33 de comentarii:

  1. Gama mea preferata de produse la ora actuala. Nu exista brand mai eficient ca și al lor. Sunt fana nr. 1 al lor, de fapt... Exact în acest moment savurez un smoothie detox delicios de la ei. Uitasem ca as putea apela la ei pentru o crema anticelulitica. ��

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt superbe produsele de la Lifecare. Trebuie sa mai incerc si eu cateva din ce ai tu aici. Pentru vara nu m-am pus inca la punct..

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici nu stiam ca si Lifecare au produse pentru protectia solara, bine de stiut!

    RăspundețiȘtergere
  4. da, foarte importanta protectie, sunt foarte puternice razele, eu am stat sub umbrela si m-am bronzat!

    RăspundețiȘtergere
  5. Valeria Chertes20 iunie 2019 la 06:14

    Mulțumim pentru recomandare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Copila cu zambete20 iunie 2019 la 07:15

    Foarte tentante aceste produse, au ingrediente bune, le voi încerca și eu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am folosit produse de la ei. Dar folosesc protectie solara, este foarte importanta, razele soarelui devin tot mai puternice

    RăspundețiȘtergere
  8. Niciun produs cu SPF nu este 100% rezistent la apa. O sa caut si eu mai multe detalii despre produse, m-ai făcut curioasa

    RăspundețiȘtergere
  9. Folosesc de cativa ani cremele pentru dureri articulare LifeCare si imi plac la nebunie. In weekend am folosit si lotiunea aceasta si e chiar faina.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am folosit acum hat hat un sampon de la ei. Imi amintesc ca a fost ok. Produsele acestea nu le-am folosit...

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce diversitate de produse pentru corp! Mi-ar place sa incerc emulsia cu spf si gelul impotriva iritatiilor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt niste produse tare faine de care sunt multumita. Numai bune pentru vara. Mereu am nimerit produse suuuper la Life Care. 💕😘🥰

    RăspundețiȘtergere
  13. Arată bine, ce să spun decât că mi-ar plăcea să le încerc.
    Mai ales că sunt fan produse cu ingrediente naturale.
    Mulțumesc pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu am încercat nimic de la ei încă dar ma. Tentezi pe zi ce trece!

    RăspundețiȘtergere
  15. Gelul ala cu menta este genial la intepaturile de insecte.

    RăspundețiȘtergere
  16. Arata tare bine aceste produse. Trebuie sa recunosc fsptul ca de la life care nu am incercat nimic pana acum

    RăspundețiȘtergere
  17. In general orice crema este antisolara, asta o stiu de la o doctorita batrana :) dar vara in concediu folosesc creme cu spf50.

    RăspundețiȘtergere
  18. Sunt niste produse perfecte de pus in bagajul de vacanta. Cred ca toate sunt aproape indispensabile

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu am incercat produsele lor pana acum... :D Chiar am nevoie de o crema cu factor de protectie solara!

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu cunosteam aceasta gama de produse, par foarte utile pentru vara, mai ales acel gel contra iritaiilor pielii.

    RăspundețiȘtergere