miercuri, 17 iulie 2019

Noutăți de vară | B.U, Elmiplant

Ne aflăm în plină vară, temperaturi tot mai crescute, așa că avem nevoie de produse pe măsură. Nu pot spune că este anotimpul meu favorit, nu sunt prietenă cu razele arzătoare însă când vine vorba de lansări și produse acolo sunt prima. În acest sezon îmi place să folosesc arome fresh, cât mai răcoritoare, florale sau fructate, depinde de ce produs vorbim.

Gel de duș micelar de la Elmiplant 

De această lansare eram cea mai încântată. Eu folosisem în trecut geluri de la Elmiplant însă variantele cremoase, hidratante. De această dată ei vin cu o nouă lansare potrivită pe sezonul cald, un gel de duș micelar cu castravete și ceai matcha. Acesta face parte din gama DETOX, și promite să șteargă urmele nocive ale orașului. 


Castravetele- este bogat în minerale, vitaminele A,B,CE, calmează iritațiile, hidratează pielea și oferă o barieră de protecție pielii păstrând umiditatea și menținând-o moale și catifelată.
Ceaiul Matcha- are efect antioxidant și îi redă luminozitate pielii. 
Infuzia de apă micelară- curăță delicat pielea, o detoxifiază și îi redă PH-ul natural 

Este o alternativă ideală acest gel de duș, foarte revigorant, fresh, înlătură impuritățile și nu usucă pielea. Șterge urmele nocive ale orașului într-un mod relaxant și plăcut.

Protejează-te cu antiperspirantele B.U

Când vine vorba de antiperspirante povestea se cam complică. Pielea mea este destul de sensibilă, nu mă înțeleg cu orice produs, însă azi vreau să vă recomand o gamă care este destinată pielii sensibile, și anume antiperspirantele B.U din gama Sensitive. 
Ele vin în două variante, tip spray și tip roll-on. Cea tip spray o foloseam și în trecut, însă de cealaltă variantă nu știam până acum.


Antiperspirant Spray- acesta este hipoalergenic, anti-iritant, cu extract de frangipani, care miroase demențial. Eu sunt adepta acestor tipuri de produs, mi se pare un produs mai mult decât eficient, nu conține alcool, și mă protejează de tranpirație toată ziua. 

Deo-roll-on- este din aceași gamă și se aplică ușor, deși de mult timp nu am testat un astfel de produs, problema era cu unele că nu se uscau așa de repede, și nu îmi plăcea să rămân lipicioasă. 


Cam acestea ar fi noutăție și recomandările mele, sunt curioasă dacă voi ați folosit aceste produse și cum v-ați înțeles cu ele? O săptămână minunată să aveți!

19 comentarii:

  1. Sunt produse cosmetice necesare de vara, ne protejeaza si ne ajuta sa ne ingrijim mai bine pielea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie îmi place gama bu, doar ca e eficienta pentru mine la temperaturi mai scăzute un pic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine e perfect. 😊 😊 😊 Sunteti diferiti. De altfel..

      Ștergere
  3. Am folosit si eu spray-ul, ma tenteaza si gelul de dus.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt tare curioasa de gelul de dus micelar de la Elmiplant!🥰🥰🥰

    RăspundețiȘtergere
  5. Am folosit produse B.U. și Elmiplant mai demult, însă în ultima vreme nu le-am mai prea folosit. Poate ar trebui să le mai dau o șansă.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi s-a terminat antiperspirantul si de dragul amintirilor frumoase despre BU o sa iau unul de la ei :) imi placea foarte mult gama asta, nu stiu de ce nu am mai luat de la ei, probabil pt ca in magazinul meu de cartier nu le gasesc...

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt fan produse Elmiplant și gel de duș. Nu l-am încercat încă, dar este pe listă.

    RăspundețiȘtergere
  8. Gel micelar pare tare interesant! Nu am mai folosit de foarte mult timp produse de la BU.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-ai adus aminte de B.U., am avut și eu un parfum de la ei în copilărie. Tare mult îmi plăcea :-*

    RăspundețiȘtergere
  10. BU chiar este o gama pe care o folosesc si-mi place cum miroase!

    RăspundețiȘtergere
  11. Folosesc si eu gelul de dus micelar si mi se pare extrem de interesant. Este un produs potrivit pentru pielea mea

    RăspundețiȘtergere