sâmbătă, 20 iulie 2019

Kit esențial de călătorie | Recipiente cosmetice

Sunt mega bucuroasă, astăzi în sfârșit am scăpat de un examen foarte greu, însă mă simt mult mai ușurată deoarece am trecut peste! Și m-am hotărât să sărbătoresc asta printr-o mică vacanță la piscină în Apuseni, la poalele munților, deosebită locație.
Nu stau multe zile, așa că am luat cu mine strictul necesar, câteva produse de make-up, de îngrijire, un portfard unde să le pun și evident câteva pensule.

Pentru că de obicei bagajul meu este destul de mare, și cu lucrurile fetiței, șervețele, pampersuri, știți voi viața de mămică, m-am gândit ce bine ar fi să i-au cu mine produse și recipiente în travel size.


Am aruncat un ochi pe site-ul Recipiente cosmetice și acolo am găsit cam tot ce aveam nevoie.
Ei au fost tare drăguți și mi-au trimis un portfard roșu foarte încăpător de altfel, un set de 4 pensule și bineînțeles un burețel pentru aplicarea fondului de ten.

Perii de machiaj din bambus

Recunosc, cea mai încântată am fost de aceste 4 pensule care vin împreună cu un mic portfard unde se pot depozita. Aceste perii sunt eco-friendly, părul lor fiind din taklon sintetic iar mânerul din bambus, o plantă cu o durabilitate mare. 
De la prima atingere am simțit cât de moi, fine și totodată de bună calitate sunt ele. Sunt netestate pe animale, dimensiunea este ideală pentru călătorie, ocupă foarte puțin spațiu iar husa este de o culoare crem deschis.


Setul conține în felul următor:
- o perie pentru aplicarea pudrei
- o perie pentru blush
- o perie pentru anticearcăn
- o perie pentru aplicarea fardului de pleoape.

Este ideal acest mini set, și vă îndemn și pe voi să îl achiziționați de aici. 

Pe lângă aceste perii de machiaj am primit și un burețel, care este de mărime medie, nici prea mare, nici prea mic, iar eu îl așez tot în această husă. Înainte să aplic fondul de ten îmi place să îl umezesc, deoarece se aplică mult mai ușor. Găsiți mult mai multe culori la ei pe site, prețul fiind unul foarte mic, nici 5 ron, iar eu îl am pe culoarea portocaliu.

Portfard cosmetice

De portfard am rămas chiar uimită, deoarece are o rezistență foaarte bună iar prețul lui este extrem de mic. Culoarea pe care o am eu este roșu, însă găsiți mai multe variante pe placul vostru aici.
După părerea mea este foaarte frumos, elegant, iar produsele cosmetice sunt transportate cu siguranță. Este foarte încăpător, și se închide cu un fermoar. Din toate portfardurile care le am acasă, pe acesta l-am ales să îl i-au cu mine în vacanță! 



De asemenea pe site-ul lor veți găsi și o grămadă de sticluțe, recipiente fie pentru creme, demachiante, sau alte cele necesare. Sunt curioasă cum vi se par achizițiile mele? 
Voi ați auzit de acest site Recipiente cosmetice?

17 comentarii:

  1. Am si eu setul acela de pensule si imi place mult de tot.

    RăspundețiȘtergere
  2. Periile din bambus le am si eu si chiar sunt faine pentru calatorii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tare simpatic și practice, iar pe site sunt o grămadă de tentații!:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Am mai auzit despre acest site, am văzut că fetele și-au ales niște produse foarte utile.
    Cred că kitul ales de tine este numai bun și pentru vacanța mea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Setul ala de pensule mi se pare adorabil. Am si eu ceva de genul si tare util este.

    RăspundețiȘtergere
  6. Un set de pensule mici mi-ar trebui si mie! In rest, dd ceva timp si eu am inceput sa iau numai variante travel size cu mine. ��

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt foarte utile aceste kituri mai ales pentru calatorii. 😍😍 Niciodata nu am indeajuns de multe.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt foarte utile produsele alese se tine! Avem și câteva produse in comun

    RăspundețiȘtergere
  9. Am
    Auzit de acest site insa nu am comandat niciodata de la ei. Imi plac mult pensulele de machiaj

    RăspundețiȘtergere