miercuri, 14 august 2019

Cum amenajăm livingul? Biano.ro

În curând mă voi muta și eu la noua casă, și abia aștept acest moment. Fiind într-un stadiu nu prea spectaculos, mai am timp să mă gândesc cum aș decora și ce mobilier aș alege. Îmi place foarte mult stilul minimalist, cu design clasic, culori de gri, alb, bej, turcoaz.

De curând am descoperit un nou site, ce are cam tot ce îi trebuie, acesta fiind Biano, nu știu dacă ați auzit de el până acum, dar aș vrea să vi-l fac puțin cunoscut. Acesta este practic un motor de căutare unde veți găsi peste 75 de magazine de încredere într-un singur loc.


De ce aș alege să fac cumpărăturile aici? 

În primul rând pentru că econosmisesc foarte mult timp, știți și voi că atunci când sutem în stadiul de construcție timpul este limitat, trebuie să alergi în sute de locuri, ai de rezolvat prea multe, și până la urmă epuizezi. Plus că aici am văzut că au și reduceri, promoții de care puteți beneficia, și piese de mobilier de-a dreptul superbe, exact pe gustul vostru.
Site-ul este frumos structurat, și veți găsi foarte simplu tot ce ați avea nevoie.

Cum arată un living perfect pentru mine?

Dacă într-un articol v-am arătat cum aș decora eu domitorul, astăzi vreau să vă arăt cum văd eu un living perfect. Living-ul este acel loc unde după o zi de muncă stai și te relaxezi, ori te uiți la un film cu prietenii, familia, un loc în care îți poți încărca bateriile. Acesta echivalează mai exact cu o cameră de zi, ce cuprinde o canapea, măsuță de cafea, corpuri de mobilier, șemineu de ce nu, un televizor.

Mobilierul 

Încep cu mobilierul, pentru că este mega important ca la mine în living să se afle o bibliotecă. Mie îmi place foarte mult să citesc, drept urmare trebuie să îmi și depozitez cărțile undeva. Am ales ceva nu foarte mare, deși voi vedea pe viitor, însă deocamdată ar ajunge acesta. Îmi place cum arată, nu este un model sofisticat dar important e să fie pe gustul meu.


Trecem mai departe, la măsuța de cafea, care nici ea nu trebuie să lipsească. Am ales același stil, cam aceleași culori, o măsuță din stejar, și mi-a plăcut deoarece avea și un raft spațios unde mai poți depozita lucrurile necesare. 
Puteți de asemenea să o decorați după bunul plac, și aici mă refer la o vază de flori care să iasă în evidență, sau puteți pune un felinar frumos, vase transparente sau boluri din lemn.


Recunosc că canapeua, mi-a dat puține bătăi de cap, pentru că nu știam ce să aleg, totuși am mizat  pe una în formă de L și culoarea gri. Arată foarte bine din punct de vedere estetic, cu acel covor eu zic că se asortează minunat. Această piesă joacă un rol important, este responsabilă de altfel pentru confortul familiei. Dacă beneficiați și de un spațiu vast atunci puteți să luați ceva mai mare, sau una extensibilă. 

Materialul canapelei este ușor de curățat, din câte văd este și foarte rezistent, am încercat pe cât posibil să evit culorile deschise, și cu siguranță va merita investiția în timp.


Ce aș mai adăuga? Mi-am dorit foarte mult un șemineu, și acela va fi tot o piesă de atracție, vreau ca în serile de iarnă friguroase să îmi beau ceaiul în acest loc cozy. Cam așa arată living-ul pe care aș dori să îl amenajez pe viitor, și cred că a ieșit ceva frumos.

Voi ce părere aveți? Vă place acest stil?

31 de comentarii:

  1. in general optez pentru un stil minimalist, desi la mine uneori ma apuca groaza de cate chestii sunt in casa, de-mi vine sa le arunc pe toate

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place foarte mult ce ne ai prezentat si eu abia astept sa mi decorez casa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am ales canapele confortabile, un fotoliu colorat si decoratiuni pentru a-l personaliza!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai, sincer, daca ar fi dupa mine as schimba stilul casei in fiecare luna :))) Acum na, nu sunt chiar departe de asta, ne-am mutat de un an si deja am schimbat covorul, draperiile si unele obiecte de decor de vreo 4 ori :)))) Sotul meu a cam inceput sa comenteze, trebuie sa o las mai moale dar...am vazut niste masute de cafea tare faine pe biano si..ma cam bate gandul sa o schimb pe cea actuala :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Îmi plac foarte mult ideile tale.

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoase alegeri ai facut, anul trecut am redecorat complet si noi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Te cred ca abia astepti sa te muti. Sunt in aceeasi situatie, singura diferenta e ca probabil vor mai trece cativa ani pana sa ne mutam. Masuta aceea de cafea m-a cucerit :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Arata foarte bine. Spor la decorat! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. masuta de cafea m-a cucerit! <3 chiar este frumoasa si ma bate gandul sa o achizitionez ca oricum cautam

    RăspundețiȘtergere
  10. Mereu schimb cate ceva in decorul case mele. Ceea ce este si indicat! :)
    Sunt in cautarea unei canapele, fug pe Biano.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi plac ideile tale de amenajare a living-ului, la anul sper sa il renovam si pe al nostru.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am văzut că stilul minimalist a devenit extrem de popular în Rom
    nia, mai ales în utlimii ani. Recunosc că l-am luat în considerare când ne-am amenajat locuința, dar am optat pentru stilul clasic în final. :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Tare frumoase piese de mobilier, cu siguranta as fi incantata!

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi plac alegerile tale si sunt convinsa ca vei amenaja cu gust noua locatie

    RăspundețiȘtergere
  15. Prefer sa am biblioteca in alta camera, sufrageria mi se pare un loc de socializare, nu de lectura. Si eu mi-am renovat apartamentul si am dat afara 75% din mobila veche, iar biblioteca o am pe hol, am un hol cât o camera. Pt sufragerie am comandat vitrine, comoda tv, canapea si fotolii plus un barulet mic sub forma de glob pamantesc. Masa cu scaune le am deja.

    RăspundețiȘtergere
  16. Imi plac ideile tale de decorare. Sigur casa va arata exact cum iti doresti.

    RăspundețiȘtergere
  17. Vaai. Deja mi-am format o imagine cu ceea ce vreau:)) mă faci să visez:))
    P.s îmi place acest stil

    RăspundețiȘtergere
  18. Suna tare bine acest site. M-am uitat de cateva ori pe el si am gasit recomandari super interesante si creative. 😍😍

    RăspundețiȘtergere
  19. Chiar zilele trecute aruncam o privire pe site si ma minunam cate frumuseti am gasit! O multime de mobilier pe gustul meu, incat nici nu stiu la care sa ma hotarasc efectiv.

    RăspundețiȘtergere