vineri, 6 septembrie 2019

Outfit comod și elegant | Bonprix

Bună dragele mele și bine v-am regăsit!
De curând am început și eu munca, drept urmare, am făcut și puțină curățenie în garderobă și am adăugat câteva piese noi. Fiind cadru didactic, îmi place să mă îmbrac ușor elegant însă doresc ca ținuta mea să fie și comodă în același timp. Știți că îmi place să mă îmbrac cât mai vesel, colorat, drept urmare și de această dată am ales o ținută care mă face să mă simt foarte bine, hăinuțele fiind comandate de pe site-ul Bonprix.

Mai dădusem în trecut comenzi la ei, am și un jerseu preferat de care nu mă despart, și un ceas cu bufnițe. Mereu primesc email cu coduri de reducere, așa că nu uitați să vă abonați la ei.

Rochița cu imprimeu floral

Piesa de rezistență aș putea spune este această rochiță galbenă cu imprimeu floral. Recunosc, nu am stat să o caut mult, cred că am vazut-o la reducere printr-o reclamă, și am zis asta e perfectă pentru mine. Culoarea ei este de un galben, o culoare caldă având și acele floricele pe ea, perfectă atât pentru vară cât și pentru începutul de toamnă.


Îmi place deoarece este versatilă, putând fi purtată la birou, sau la diferite evenimente. Este și elastică, nu are fermoar, după cum vedeți nu se mulează pe mine, cred că ar fi trebuit să o iau cu un număr mai mic, eu am luat 36/38, însă nu mă deranjează în mod deosebit. Eu sunt tare încântată de ea, având în vedere că prețul a fost sub 100 lei.


Rucsac roz pal cu imprimeu floral

Mi-am dorit mult un nou rucsac deoarece mă cam plictisisem de cel negru basic, pe care îl aveam acasă. Îmi e mai comod să port rucsac, astfel am mâinile libere, dar totuși îmi place să fie și ușor elegant. Am optat pentru unul roz tot așa vesel, cu imprimeu floral, închiderea este magnetizată, dar are și un șnur, și este extrem de încăpător. Îmi place că are și compartiment deschis, dar și unul cu fermoar, iar bretelele puteți să le ajustați ucm doriți. Presimt că va fi purtat toată toamna :)).



Pantofi pumps negri

Avem rochiță, deci pentru a întregi outfit-ul avem nevoie și de încălțări, iar de data aceasta am mers pe niște pantofi pumps, cu toc de 9 cm, foarte comozi. Îmi plăceau și cei pe roșu de pe site, dar am zis că negru se va potrivi și la alte rochițe.

Materialul are un aspect catifelat, iar pe picior se află o baretă lată. Îmi plac deoarece sunt eleganți, pot fi purtați atât la evenimente sau birou. De când născusem recunosc că nu am apelat la pantofi cu toc, dar aceștia par foarte comozi din tot ceea ce am.


Sunt curioasă cum vi se par achizițiile mele, și care piesă vă place cel mai mult?
Eu zic că am obținut un look super fain, comod, rapid, și tineresc!


23 de comentarii:

  1. Imi place foarte mult ce te ai luat!rochia este foarte frumoasă si imi place foarte mult rucsacul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi plac cel mai mult rochiță și rucsacelul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos este rucsacul. O sa îmi comand și eu unul, cu prima ocazie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Este tare frumoasa rochia ta, iar rucsacul se potriveste de minune.

    RăspundețiȘtergere
  6. Toate achizițiile de pe bonprix sunt minunate, să le porți cu plăcere!

    RăspundețiȘtergere
  7. Alegerile tale sunt tare dragute, dar mie imi plac rochitele si culorile, se pune? :)
    Ti se potriveste culoare si modelul, mi se pare foarte bine!
    Sa le porti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cat de bine iti vine rochita aceasta frumoasa! Iar florile din par - asortarea perfecta!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt dragute alegerile faucte. Rochita este favorita mea

    RăspundețiȘtergere
  10. Nici nu stiu care imi place mai mult! Rochita.... sau rucsacul. Amandoua foarte frumoase, dau o alura romantica si pozitiva.

    RăspundețiȘtergere
  11. Vai! Cat de frumoasa e rochita! Si rucsacul! Mi-ar placea si mie asa o tinuta! Sa le porti cu placere! Iti sta foarte bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Cât de frumoasă ești. Îmi place extrem de mult cum îți vine. ❤

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte frumoasă și rochiță dar si rucsacul îți vin perfecte să le porti sănătoasă draga mea 🥰

    RăspundețiȘtergere