sâmbătă, 19 octombrie 2019

A treia cutie din abonamentul Pick' N Dazzle

Bună dragile mele, cu tristețe vă spun că a treia cutie de la Pick N Dazzle, și ultima din abonament a sosit la mine. Am început să mă înțeleg chiar foarte bine cu produsele lor și cu modul de a le alege, de a primi câte o cutiuță plină de produse lunar.

Știți că abonamentul meu a fost cel Premium ( 239 lei ) cu produse de Lux, însă aveți și alte două variante mai accesibile ca preț, cum ar fi Dazzling ( 159 lei ) sau Sleek ( 89 lei ). Am descoperit o mulțime de branduri, și de data aceasta o să vedeți că am luat o mulțime de produse pentru îngrijirea tenului, în special măști. Produsele sunt foarte reduse ca preț, chiar 40%, de accea vă recomand și vouă cu drag să aplelați la acest serviciu de frumusețe.

Ce a conținut cutiuța mea din luna Octombrie? 

Pentru că toamna și sezonul rece și-a intrat în drepturi m-am gândit să iau produse ideale pentru un răsfăț, și cum altfel dacă nu cu o mulțime de măști, produse Kueshi de care m-am îndrăgostit, un parfumel foarte delicat dar floral, un gel de duș, un balsam pentru buzele crăpate...și restul vă las să descoperiți în cele ce urmează.


Produse de la brandul Kueshi 

În comanda trecută aveam un tonic de la ei, de atunci îl utilizez zilnic, așa că am zis, trebuie să mai încerc câte ceva pentru ten, deoarece le auzisem lăudate. 
Gelul cu Aloe Vera 99% m-a atras în primul rând datorită acestu extract din plantă, și aș dori să îl utilizez pentru a-mi hidrata pielea care uneori este sensibilă. 

Purifying Scrub mi s-a părut interesant ca și textură, îndepărtează impuritățile și celulele moarte, și reduce în același timp porii deschiși, eliminând imperfecțiunile. Conține extracte naturale de mușețel, aloe vera și Gotu Kola ce calmează pielea și activează regenerarea celulară.


Waterproof Makeup Remover este un produs bifazic ideal pentru îndepărtarea machiajului ce conține de asemenea mușețel și aloe vera. Îndepărtează cu succes și machiajul ochilor într-un mod delicat, de asemenea se poate lua în călătorii deoarece are 125 ml. Se poate folosi și pentru buze, piele sensibilă. 

Hidratare și parfum plăcut 

Tot mă învârteam și nu știam dacă să îmi cumpăr un balsam de buze de la ei sau nu, am ales totuși o variantă cu extract de lotus, ce ajută la hidratarea și elasticitatea pielii. Îmi place produsul și îl port în geantă mai nou la servici, ori de câte ori simt nevoia, îl aplic. 

Miss Kay Blossom Bliss este un parfum foarte floral, primăvăratic aș putea spune, dar l-am luat datorită aromelor florale. Conține note de măr, iasomie, lăcrămioare, vanilie, mosc, patchouli, toate astea la un loc dându-mi o stare de bine, de prospețime. 

Naobay Foam Cleanser, este un produs pentru curățarea tenului, primul pe care îl am de la acest brand. Știu că au produse scumpe, dar bune de altfel, și în ultimul timp pentru curățare am folosit mai mult produse timp spumă. Aceasta curășă bine tenul, machiajul rămas, impuritățile, iar pielea rămâne curată și radiantă. 


Un alt produs ce m-a atras a fost gelul de duș cu Mojito care miroase super fresh, și pentru machiaj o pudră de fixare mată de la brandul Miss Cop, ce rămâne să o testez.

Măști pentru ten 

Ultimele produse rămase sunt măștile pentru ten, după cum vedeți am luat o mulțime să îmi ajungă o perioadă de timp. Eu folosesc cam una pe săptămână, iar în comanda mea se aflau 6 măști de la branduri diferite cum ar fi, Holika Holika, Secret Key, L'Action. Urmează să mă bucur de ele și revin cu păreri pe instagram.


Cod de reducere pentru voi !!!!

Dacă v-au plăcut produsele comandate de mine am și pentru voi o mică surpriză.
* Dacă dorești să începi un abonament de 3 luni, folosește codul "camic3" și vei primi automat o surpriză, un produs în a doua cutie.
*Dacă dorești să începi un abonament de 6 luni, folosește codul "camic6" și vei primi două cadouri, unul în a doua cutie, și celălalt în a cincea.
*De asemenea pentru fiecare client nou puteți beneficia de 12 ron gratuit la comanda voastră, folosind link-ul acesta. Vă super pupicesc:*

Cum vi s-a părut comanda mea din luna aceasta? Vă tentează să vă faceți și voi un abonament?

23 de comentarii:

  1. Super faine produse,sa le folosești cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  2. Au produse foarte fain, se pare. Mă tentează și pe mine.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu m-am oprit pentru ca am multe produse desfacute, abia ma abtin sa nu mai cumpar o vreme!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru 240 lei, primesti multe produse. Astept parerea despre mastile de fata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi doresc si eu de ceva timp un abonament Pick' N Dazzle si poate o sa ma folosesc de codul tau cu aceasta ocazie! Mersi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place ce contine cutiuta. Produsele par tare faine!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu intelegeam de ce spui cu tristete... da, produse foarte bune, le-am folosit si eu!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca ma corupi sa imi fac si eu un abonament, pana la urma. Par faine rau produsele.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa le folosesti cu drag! Par foarte interesante toate!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cate masti faine! Imi place mult cutiuta Pick N Dazzle! Multe branduri de calitate si produse minunate!! ^_^

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi-am propus să-mi fac si eu abonament. Produsele sunt foarte oky, chiar tentante.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce faine sunt acele masti! Inca nu m-am abonat la ei, dar intentionez sa o fac!

    RăspundețiȘtergere
  13. Planuiesc sa imi fac si eu un astfel de abonament.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cate produse interesante ai avut in cutiuta! Imi plac la nebunie mastile la plic. Sunt perfecte de luat in calatorii!

    RăspundețiȘtergere
  15. Mi se pare foarte tentanta cutia. Produsele Kueshi sunt preferatele mele din toate brandurile de la Pick N Dazzle

    RăspundețiȘtergere
  16. Multe brand-uri de care n-am mai auzit. Dar produse frumoase, mi-ar placea si mie sa le incerc. Mai ales mastile.

    RăspundețiȘtergere