vineri, 4 octombrie 2019

Gătește mai ușor cu Tefal Ingenio Expertise

Îmi place să gătesc, și asta fac zilnic. De când am început și diversificarea fetiței gătesc din ce în ce mai sănătos și mă bucur că am la îndemână acest set de la Tefal Ingenio Expertise despre care am să vă vorbesc astăzi.

Alimentația sănătoasă este foarte importantă, dar contează mult și în ce anume gătești, și cât durează acest proces. De multe ori sunt pe grabă, căci așa este viața de mămică, am început și munca deci trebuie să am la îndemână un kit ce îmi face gătitul mai ușor.

Tefal Ingenio Expertise vine acum cu 3 piese pentru a putea găti în mod profesionist la tine acasă. Mânerul detașabil este foarte util, sigur și robust, și este potrivit vaselor din set. Puteți găti fie pe plită, fie în cuptor.

Ce am gătit eu pană acum în aceste tigăi?

Începând de la fripturi, grătare, paste, ochiuri, ghiveci de legume, de toate, in stil cât mai diversificat. Dacă mai rămâne mâncare, nu vă speriați deoarece se poate baga și la frigider cu ușurință. De asemenea ocupă puțin loc și in dulap.

De ce le recomand?

Aceste vase de gătit sunt prevăzute cu cel mai rezistent înveliș antiaderent de la Tefal și cu tehnologia patentată, Thermospot, ce indică momentul în care tigaia atinge temperatura optimă pentru a începe să gătești.
Datorită mânerului detașabil se potrivesc și în cuptor, fără vreo restricție privind temperatura.
Vasele de gătit Tefal Ingenio se pot transforma în vase pentru servire din moment ce mânerul este detașat.


Tigăile se curață extrem de ușor fapt care mă bucură. Aveam și tigăi pe care trebuia să le frec minute întregi și tot nu rămâneau curate, așa cum vroiam eu.

Prin urmare de când am început să le folosesc gătitul este mai mult decât o plăcere. Oricum îmi placea să gătesc, dar o gospodină adevărată are nevoie și de ustensile calumea, zic eu.


Ce părere aveți de noile Tigai cu mâner detașabil?? V-ar ușura munca în bucătărie?

17 comentarii:

  1. Sunt foarte bune și de calitate din cele prezentate de tine ,trebuie să le iau și eu cât de curând !🤗❤😘

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu siguranță această tigaie trebuie să se afle în fiecare bucătărie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu siguranță sunt foarte bune țigăile.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai venit la timp cu articolul, deoarece mi-am propus să-mi cumpăr tigăile tefal ingenio. Am înțeles de ce sunt recomandate, ce pot găti, deci m-am edificat total.
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu chiar le ador! Sunt tare faine si ocupa si putin putin loc in spatiul de depozitare desfacand manerul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am si eu o astfel de tigaie, sunt foarte practice si imi place tare mult cum se gateste mancarea in ea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ah, de cand cauta o tigaie cu maner detasabil, tocmai pentru a o folosi si la cuptor... Imi plac tare mult tigaile de la Tefal! Sunt de calitate!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am si eu aceste tigai si ma impac tare bine cu ele. Imi place ca pot gati aproape orice in ele si ca le pot folosi atat pe aragaz, cat si la cuptor

    RăspundețiȘtergere
  9. Exact de asa ceva am nevoie in bucatarie, asa ca am sa le caut si eu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Folosesc produse Tefal si sunt multumita de ele!

    RăspundețiȘtergere