duminică, 24 mai 2020

Noi piese in garderoba | Femme Luxe

Bună dragile mele! Doamne cât mă bucur că putem ieși cât de cât afară la aer, să ne relaxăm, astfel că am profitat și eu făcând niște poze. Am dat o nouă comandă pe site-ul Femme Luxe, și astăzi m-am gândit să vi le prezint și vouă. Nu pot spune că îmi e dor să merg prin magazine, îmi e mai comod online având și copil mic. Iar acum nici nu aș da iama deoarece sunt cozi infernale peste tot.

Tricou negru "Perfect" 

Prima piesă cu care încep este un tricou de bumbac. Am ales unul pe negru, ceva basic, pe care scrie "Perfect". Gasiți la ei pe site cu mai multe imprimeuri "T-shirts", însă mi-ar plăcea să aibă mai multe culori, predominant am văzut negru și alb mai mult. Mărimea este M, însă am ales să îi fac un nod pentru a părea mai fancy, sper că mi-a și ieșit. Cu siguranță voi mai achiziționa câteva, se pot asorta foarte ușor cam la orice ținută. Bumbacul este ideal mai ales pe timp de vară.


Blugi cu despicătură

Dacă tot am luat un tricou m-am gândit să iau și o pereche de blugi. Deși am luat mărimea S parcă puțin îmi sunt cam mari și lungi, mă gândesc să îi scurtez cumva. Pe model arătau super fain și cu siguranță se poartă cu vreun toc mai înalt deoarece au și o despicătură jos. În poze nu cred că arată rău, mai ales că le-am pus și o curea, sper ca data viitoare să nimeresc mai bine. Materialul de altfel îmi place la nebunie, se vede că sunt de calitate.


Top galben-auriu 

Încă o piesă care am asortat-o cu blugii este acest top, care mi se pare foarte elegant. Ce ma atras la el este culoarea, auriu cu sclipici dar și decupajul de la guler. Multe nu pot spune despre ea, este o piesă ce îmi place și cam atăt. Încă mă gândesc cum și unde o voi purta, deoarece nu vreau să par cam indecentă, dar știu că sunt foarte la modă în acest an, probabil cu un pantalon sau o fustă de talie înaltă.


Compleu din 2 piese

Pentru că mie îmi plac outfit-urile cât mai lejere am luat și de această dată un compleu din două piese din categoria "Loungewear". Am ales unul pe culoarea negru, iar materialul îmi place că nu se șifonează, nu trebuie călcat. Pantalonii sunt mulați pe picior, lucru ce îmi place mult, iar bluzița are gulerul în V. A fost o zi minunată purtând acest set, m-am mișcat în voie și am făcut activități la țară. Este ideal și pentru o ieșire în oraș sau la shopping.


Probabilcă următoarea comandă voi lua și o pereche de pantaloni "Joggers" dacă tot suntem în zona de comfort. Voi cu ce v-ați mai înnoit garderoba? Cum vi se par piesele achiziționate de mine?

25 de comentarii:

  1. Te prind tare bine noile achiziții! Cel mai mult îmi place compleul lejer din 2 piese și tricoul basic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoase alegeri, să le porți cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tare frumoase toate,însă de data asta blugii sunt preferații mei

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate sunt foarte frumoase ,tricoul ,blugii ,dar și topul sunt minunate !Compleul nici nu mai zic ,îmi place mult de tot !!! Să le porți sănatoasă draga mea !

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place culoarea compleului. Si eu caut pentru zilele mai ”lejere” sa achizitionez ceva asemanator

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte dragute toate,imi plac toate si iti vin foarte bine! Sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  7. Oo da ce poze frumoase si ce draguta ( ca de obicei de altfel)!
    Imi plac toate articolele tale despre tinute :)
    Femme au produse faine din ce vad.

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumoase pozele. Imi plac si produsele, Deocamdata nu m-am innoit cu nimic, astept un colet si eu de la Femme, sunt tare curioasa de hainute :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Îmi place mult tricoul și topul auriu. Îți vin tare bine!

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte frumoase toate alegerile facute, sa le porti cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  11. Astazi am primti si eu coletul de la ei. Pfuai catt de mult a intarziat de data aceasta. Iti vin toate super!

    RăspundețiȘtergere
  12. Super simpatice noile hainute! Compleul e preferatul meu. Si culoarea blugilor imi place mult!! 😍😍😍

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte dragute alegerile tale. Se vad frumos pe tine toate

    RăspundețiȘtergere