duminică, 17 mai 2020

Reguli de igiena personala | Shopping la un singur Click!

Igiena personală consider că trebuie făcută într-un mod cât mai strict.
Pentru că cei de la Notino au lansat de curând conceptul de drogherie, am făcut și eu câteva cumpărături pentru întreaga familie. Produse pentru duș, pentru igiena intimă dar și produse pentru curățarea casei, deoarece dorim să trăim într-un mediu cât mai sănătos. Ce reguli minime ar trebui să urmăm: 

1. Spălatul pe dinți 
Data trecută v-am povestit despre periuța mea de dinți electrică pe care o utilizez zilnic. Este foarte important să folosim o pastă cu fluor pentru a împiedica acumularea plăcii. Și copiii trebuie învățați să își dezvolte această deprindere iar la noi activitatea este chiar una distractivă. 

2. Spălatul mâinilor 

Când vine vorba despre igiena mâinilor mereu întind mâna spre produsele celor de la Nivea Creme Care sau Dove pentru că curăță delicat pielea, sunt foarte cremoase și lasă mâinile hidratate. O bună igienă implică și dezinfecția, de aceea vă sfătuiesc să purtați în geantă un dezinfectant. Crema este și ea necesară pentru a menține pielea mereu frumoasă și catifelată. 


3. Dușul cât mai des

Dușul este esențial. Pielea este cel mai mare organ al corpului, un scut de protecție, din acest motiv trebuie să folosim produse de calitate. De asemenea este important să folosim apă călduță, nu fierbinte și un produs pentru exfoliere măcar odată pe săptămână.
Folosim geluri de duș cât mai hidratante, care miros plăcut și parfumează ușor pielea, iar pentru fetița mea am ales de data aceasta un gel 2 în 1 cu Minnie Mouse, deoarece este mare fan. Gelul de duș cu Avocado lasă pielea moale, catifelată și netedă.

Nature Box pentru mine este ceva nou, așa că am început să utilizez gelul de duș cu ulei de Macadamia ce are un parfum plăcut de cocos, nuci, vanilie, tonka și flori. Este 100% presat la rece, conține antioxidanți și vitamine, testat dermatologic și potrivit pentru vegani. 



4. Igiena intimă

Igiena intimă este și ea foarte importantă și trebuie să îi acordăm o mare atenție. Este recomandat să folosiți produse special create pentru această zonă, nu geluri de duș sau săpunuri deoarece ele pot distruge flora vaginală. Un săpun potrivit susține echilibrul florei bacteriene și menține PH-ul natural.
Acestea două le alternez și le recumpăr mai mereu, spală delicat părțile sensibile ale corpului și îți oferă senzația de prospețime de lungă durată.


5. Curățenia casei

Mediul în care trăim trebuie să fie curat, igienizat și ordonat. De această dată am ales de pe Notino un produs pentru spălarea vaselor, Pur Secrets of Care cu argan deoarece este blând și cu pielea mâinilor, de asemenea lasă vasele perfect curate și strălucitoare.

Împotriva murdăriei din bucătărie luptă și Cillit Bang care are proprietăți ridicate de curățare și degresare. Are pulverizator pentru o utilizare mai ușoară iar curățenia este gata în câteva minute. În bucătărie îmi petrec mult timp, deoarece iubesc să gătesc, dar îmi place să strălucească totul.

Pentru fetița mea am mai ales și un Persil, un gel pentru rufe destinat bebelușilor cu pielea sensibilă. Spală foarte bine rufele, le scot mereu curate, fără pete, de asemenea are și o aromă foarte plăcută, a proaspăt, fără a irita pielea.


Mă bucur că pot să îmi fac cumpărăturile într-un singur loc, zilele acestea chiar am evitat să merg prin magazine pentru a aștepta la cozi infernale. Shopping-ul online este cel mai rentabil în acest moment pentru mine având și un copil mic. Voi unde vă faceți toate cumpărăturile necesare? Comandați produse de îngrijire și curățenie de pe site-ul Notino?

31 de comentarii:

  1. reguli pe care le stiu toti dar nu toti le si pun in practica atat cat trebuie :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Și mie îmi place să comand online. Comand și online dar merg si la magazinele din cartier.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am facut shopping online perioada asta, cum nu am facut nicioadata. Sa stii ca si eu folosesc cam toate produsele prezentate de tine :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Combin shoppingul online cu cel de la magazinele mici din cartier.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am comandat niciodata produse de îngrijire și de curățenie de pe Notino.Bine,cred ca de două ori am comandat de la ei și atunci parfumuri😁

    RăspundețiȘtergere
  6. Loredana Maria18 mai 2020 la 06:07

    Si eu îmi comand produse de pe Notino

    RăspundețiȘtergere
  7. Uite ca produse de curatenie nu mi-am comandat niciodata. Probabil o voi face candva, cu toate ca am un magazin aproape unde gasesc astfel de produse la preturi foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
  8. Îmi plac produsele prezentate de tine ,de la Nivea si Dove folosesc și eu în permanentă produse de la ei ,sunt bune și au și prețuri accesibile ! Să le folosești cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  9. Aproape toate produsele de ingrijire le comand de pe Notino, au mereu oferte bune si varietatea este enorma.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu doar în aceasta perioada, majoritatea produselor le cumpăr online. Și eu folosesc aceste produse foarte bune

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu comand o mare parte din produsele de beauty de pe Notino, dar să știi că am comandat și produse de curățenie.

    RăspundețiȘtergere
  12. In continuare am cumparat produsele de la magazine perioada aceasta, dar vreau sa mentionez ca sunt unele produse pe care le am notat din articolul tau , interesante pt mine si o sa le achizitionez. Multumesc pt info!

    RăspundețiȘtergere
  13. In perioada asta majoritatea cumparaturilor au fost online, desi daca stau sa ma gandesc nu stiu cat de sigure sunt si astea tinand cont prin cate maini trec. De obicei lasam coletul afara la aer, apoi il dezinfectaam usor. O mare nebunie cu acest virus.

    RăspundețiȘtergere
  14. Produse de curatenie de la Notino n-am comandat pana acum dar este bine ca au bagat si drogherie :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte importanta igiena,mulțumim pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu combin. Unele produse le găsesc în online și mă bucur că le pot comanda cu ușurință, iar alte produse (precum gelurile de duș sau pasta pentru dinți) le achiziționez din magazinele fizice.
    Am avut un gel de duș de la Nature Box cu rodie (parcă...ambalaj roșu) și mi-a fost foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  17. si eu merg pe gelurile de dus nature box! zic ca trebuie sa ne spalam peste tot, mereu! ca sa fie bine

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu nu prea fac shopping online, desi avem posibilitatea de a comanda direct de la supermarket. Totusi, prefer sa merg in magazin ☺️

    RăspundețiȘtergere
  19. Foarte fine recomandari. Intentionez sa pun zilele astea o comanda pe Notino si sigur voi verifica si drogheria.

    RăspundețiȘtergere
  20. Imi plac gelurile de duș Natura box. Mereu adaug măcar unul in fiecare comandă.

    RăspundețiȘtergere
  21. Am făcut cumpărături online în perioada aceasta, acum am început să ies și eu puțin din casă. Sincer, nu știam că Notino are și produse de curățenie. Informația îmi folosește și voi avea în vedere când vizitez site-ul.

    RăspundețiȘtergere
  22. Si eu ma bucur ca pot gasi tot ce am nevoie intr-un singur loc. In felul asta nu sunt nevoita sa platesc transport pe mai multe site-uri

    RăspundețiȘtergere
  23. Igiena este extrem de importanta. Atat cea personala cat si a casei. Si eu prefer sa comand de pe Notino mai multe chestii deodata, mai ales ca gasim tot ce avem nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  24. Interesant! Nu stiam ca au astfel de produse pe Notino.

    RăspundețiȘtergere
  25. Bifez tot ceea ce ne spui tu aici, mai puțin dușul cât mai des. Eu îmi fac duș o dată pe zi, pentru că stau acasă și nu prea transpir, astfel că mi se pare suficient.

    RăspundețiȘtergere
  26. Si eu comand online pe Notino. Au multe produse care imi plac si care ma ajuta sa am grija de igiena mea si a familiei. 😘😘

    RăspundețiȘtergere
  27. Ce de produse faine! Sa le folosesti cu spor!

    RăspundețiȘtergere
  28. Mereu fac shopping pe Notino si gasesc mereu oferte faine !

    RăspundețiȘtergere