sâmbătă, 9 mai 2020

SPA la tine acasa! Gama cu Zahar Brun Farmasi

Salut și bine v-am regăsit dragile mele! Sper că în această perioadă ați profitat la maxim de îngrijire și răsfăț! Personal am fost cea mai fericită deoarece am avut timp de mine, timp de familie și timp de pasiuni. Iubeam serile prelungite cu o baie fierbinte, multă spumă, un vin bun, o carte faină și evident produsele pentru îngrjijirea corpului preferate.

Recunosc, mă plictisesc destul de repede de unele arome, mereu sunt în căutare de ceva nou care să îmi îmbie simțurile. Așa s-a întâmplat și cu gama Brown Sugar de la Farmasi. Cum spune și teoria zahărul brun este un ingredient minune pentru o piele hidratată, de asemenea și foarte utilizat.


RUTINA MEA DE SPA ACASĂ

*Creamy Body Scrub*
Exfolierea este foarte importantă, și asta trebuie făcută măcar odată pe săptămână. El are rolul de a îndepărta celulele moarte de pe piele, impuritățile și stimulează apariția de celule noi. Îmi place mult deoarece este unul cremos, nu este foarte abraziv pentru a irita pielea, iar de miros numai spun.
Este îmbogățit cu unt de shea și ulei de migdale pentru o hidratare și hrănire intensă.


*Shower Gel*
Gelul de duș cu zahăr brun curăță delicat pielea și o catifelează. Miroase extrem de plăcut, iar acesta se menține pe piele subtil. Nu usucă pielea, ba din contră. Se pare că și soțului meu îi cam place.

*Body Lotion*
Trecem la lucruri mai serioase, aici vorbind de hidratare. Momentan pielea mea este una normală, de obicei în sezonul rece este uscată rău, de accea folosesc loțiune hidratantă. Se absoarbe repede în piele, este foarte delicată și asta îmi place, menține pielea catifelată și ușor parfumată toată ziua.


*Crema de mâini*
Eu o consider indispensabilă deoarece mâinile mele sunt sensibile și uscate mai mereu. De obicei și prin genți am o grămadă iar pe parcursul zilei o aplic de câte ori simt nevoia. Hidratează și calmează pielea iar pentru mine este destul.


Cei de la Farmasi au un portofoliu variat de produse, am testat până acum aproape orice, și aici mă refer la machiaje, detergenți, produse de curățenie și îngrijire corporală. Ei au adus în prim-plan  ideea de femeie antreprenor, ideea de independență financiară. Fiecare dintre noi poate deveni o femeie de afaceri iar pe lângă asta avem susținere și reduceri la fiecare pas.

Sunt curioasă cum vi se pare noua gamă de la Farmasi cu Zahăr Brun? Ați include-o și voi în rutina voastră de îngrijire?


11 comentarii:

  1. Nu am încercat aceste produse ,dar sunt convinsă că sunt bune după cum le-ai descris ! Să le folosesti cu plăcere încontinuare draga mea !

    RăspundețiȘtergere
  2. Arată taaarrre bine,cel mai mult îmi face cu ochiul scrub-ul

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, le-as incerca sunt sigura ca sunt super!

    RăspundețiȘtergere
  4. Încă nu am încercat această gamă, însă sper să am ocazia pe viitor. ��

    RăspundețiȘtergere
  5. Cât de bine arată! Trebuie să le încerc și eu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce bine suna! As incerca si eu aceasta gama, in special exfoliantul de corp ❤️

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce faina pare noua gama cu zahar brun. Neaparat vreau si eu sa o incerc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce flat lay dragut ai facut, sunt sigura ca si produsele sunt pe masura.

    RăspundețiȘtergere