marți, 9 iunie 2020

Dansul unul înger | Recenzie carte

Îmi era dor de o carte romantică, o poveste de dragoste iar de curând am comandat câteva de pe site-ul celor de la Stylished Books. De obicei citesc rezumatul din spate al cărții, să văd dacă mă prinde, iar prima care mi-a sărit în ochi este "Dansul unui înger" scrisă de Hanna Lee. Ea reprezintă primul volum din seria Vecini, despre cealaltă vă povestec imediat.

"Nu îl văd zilnic, dar mi-aș dori să am ocazia. Nu mă satur să îl privesc, cu toate că el nici nu știe că exist." Sunt gândurile ascunde ale Iuliei, o mămică proaspăt divorțată, care se confruntă cu greutățile perioadei alături de bebelușa nou născută. La polul opus, Cristian este un bărbat liber, nonconformist, plin de tatuaje și fără nici o grijă pe lume care își împarte viața între atelierul auto și femei superficiale. Până când o vede pe ea și atunci își dă seama că viața lui este departe de ceea ce își dorea cu adevărat".


Cartea asta pentru mine a fost una specială, am citit-o într-o singură zi, iar asta înseamnă că m-a ținut captivată în tot acest timp. Autoarea a făcut în așa fel încât să mă introducă și pe mine în firul poveștii, ceea ce nu se întâmplă prea des. Cartea asta te face să visezi, să râzi, să speri.

M-a impresionat povestea de dragoste dintre Iulia și Cristi, doi oameni atât de diferiți dar totuși potriviți unul pentru celălalt. Ea, o mămică cu suflet frumos, cu multe griji, dar reușește să treacă peste ele alături de bărbatul mult dorit, care este și el extrem de hotărât în aș-i schimba modul de viață pe care l-a avut.

El se îndrăgostește iremediabil de ea, este hipnotizat de "o siluetă suplă, cu părul lung, ce dansează cu un bebeluș în brațe". Diminețile și le petreceau la măsuța de pe terasă unde își savurau cafeaua.

"A fost o săptămână magică, în care m-am simțit cea mai adorată femeie de pe planetă... Cristi îmi e alături în fiecare noapte și mă ajută cu Deea, mai mult decât mă așteptam, și nu s-a plâns, nici măcar o secundă." 

Lucrurile devin serioase între ei, până când la un moment dat apare mama lui. Finalul.. m-a dat puțin peste cap recunosc și m-a surprins, dar este o carte genială ce trebuie să o citiți!


"Drumul spre mine" reprezintă a doua carte din seria Vecini, însă aici întâlnim o altă poveste de dragoste, aici fiind vorba despre un bărbat însurat, și o femeie independentă care îl dorește pe el.

"Situația devine aparent ideală. mai ales când primește aprobarea soției, dar prinsă în acest joc al seducției, Carina realizează că secretele pe care le ascunde pot răni mai tare decât propriile sentimente. Sentimente ce cresc repede pentru un bărbat ce nu poate fi doar al ei".

Lectura a fost una extrem de plăcută, un final ce m-a bucurat enorm. Astfel că iubirea și fericirea se pot naște în orice condiții.


Sunt curioasă dacă voi ați citit aceste cărți de la Hanna Lee? Care dintre ele vă tentează mai mult?
Vă plac romanele de dragoste? Voi ce mai citiți în acest moment?



23 de comentarii:

  1. Interesante cărți....chiar mi a plăcut povestea lor de dragoste...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-am luat și eu recent o carte în genul acesta, abia aștept să mă apuc de ea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar sună bine! Deși nu abordez des acest gen, ai prezentat cartea tare frumos și ademenitor.

    RăspundețiȘtergere
  4. N-am citit nimic scris de aceasta autoare, chiar sunt curioasa sa ii descopar cartile.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu sunt acum "fiartă" pe dezvoltarea personală și business. Am ceva probleme in mindset și stabilirea obiectivelor

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesanta cartea, mi-aplacut recenzia ta, m a captivat s o citesc pana la capat. Poate o sa o cumpar pentru primul concediu unde imi iau astfel de carti la mine. Mersi!

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi plac si romanele de dragoste. Tocmai am terminat Puntea suspinelor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am mai citit de ceva timp o carte de dragoste, chiar imi e dor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce intersanta este. O trec pe lista mea de lecturi :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca este teribil de greu sa cresti un bebelus singura. Chiar mi-a starnit curiozitatea cartea asta. Am s-o caut si eu

    RăspundețiȘtergere
  11. N-am citit cartea, dar acum chiar m-ai facut curioasa ce se intampla la final?!

    RăspundețiȘtergere
  12. În general nu sunt o "consumatoare" a acestui tip de cărți, dar acea are ceva aparte.

    RăspundețiȘtergere