luni, 13 iulie 2020

Tinute noi cozy in garderoba | Femme Luxe

Salut frumoasele mele? Cum mai sunteți? Ați avut timp de shopping în aceste săptămâni? Ca de fiecare dată, probabil v-ați obsișnuit deja, vă prezint ultimele achiziții de pe site-ul Femme Luxe.
Am optat și de data aceasta pentru niște seturi din categoria "Loungewear" pentru că îmi sunt mega confortabile, un tricou și o pereche de pantaloni.

Primul set, și preferatul meu de altfel este acesta pe roșu-cărămiziu. Când l-am văzut m-am gândit că va fi perfect pentru zilele mai calde, o ieșire în oraș, deoarece are mânecă scurtă, iar materialul este subțire. Este ușor diferit față de alte modele deoarece are niște linii verticale parcă ieșite din relief puțin. Îmi plac maxim și pantalonii deoarece sunt cu talie înaltă, iar bluzița este un fel de crop top, dar acoperă zonele, și nu pare indecent. Culoarea mi s-a părut perfectă a fi asortată într-un lan de lavandă, și mă bucur că am ajuns să fac câteva poze înainte să o culeg pe toată.



Al doilea set este tot din două piese, asemănător cu cel din comanda trecută care era pe vișiniu, ei bine acesta este pe albastru închis. Nu am ce să le reproșez, sunt comode, simple, se mulează frumos și sunt mega practice atunci când sunt pe fugă și nu știu cu ce să mă îmbrac.


Trecem și la acest tricou tare drăguț cu imprimeu "La Femme" care l-am luat pe negru de această dată. Îmi plac deoarece sunt din bumbac, sunt rezistente și la spălări iar colecția mea crește din ce în ce mai mult. Găsiți și alte modele în categoria "T-shirts".


Ultimul produs vestimentar este această pereche de pantaloni din categoria "joggers", știu că v-am înnebunit că vreau o pereche și iată că am luat. Ce-i drept acum când îi văd parcă i-aș prefera pentru serile mai răcoroase purtați cu niște adidași. Materialul este ok, parcă îmi sunt puțin cam largi, deși luasem mărimea S, partea bună e că măcar în partea de jos la gleznă sunt strânși cu elastic.


Vestea bună la Femme Luxe e că mai nou comenzile îmi vine prin Fan Courier, și mă bucur tare mult. Nu am mai pățit ca comanda să se piardă, vine intactă, și mă înțeleg de minune cu ei. De asemenea primesc și înainte cu o zi sau două că ea va fi livrată la adresă. E chair un punct bonus.
Pentru următoarea comandă eu aș zic să merg pe ceva mai elegant. Poate niște rochițe, voi ce ziceți?


18 comentarii:

  1. Imi plac alegerile tale. Sa le porti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place tare mult al doilea set. Culoarea este dementiala. Cred ca e super comod si numai bun de purtat si cand e mai cald, dar si cand vremea e putin morocanoasa. Sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Optez pentru tinute casual, dar sa fie trendy și cu detalii colorate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu astept acum o comanda de la ei printre care si un tricou ca al tau.

    RăspundețiȘtergere
  5. Primul l-am comandat si eu, dar pe negru. Trebuie sa ajunga zilele acestea. Abia astept. Tricoul il am, dar cu buze roz. Sunt foarte calitative aceste tricouri.
    Imi alegerile tale.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce compleuri dragute! Iti vin tare bine!

    RăspundețiȘtergere
  7. Hi, hi, setul rosu l-am comandat și eu, însă stătea mult mai multa pe mine 😁

    RăspundețiȘtergere
  8. Îți stă super si cu rochițe. Abia aștept să văd ce îți mai comanzi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Compleurile le am si eu si recunosc ca-mi plac tare mult. Toate tinutele iti vin minunat!

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte faine hainutele alese de tine. Am si eu cate ceva de la ei si imi plac tare mult.

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu comand cu drag si cu incredere de la ei

    RăspundețiȘtergere
  12. Frumoasă ținuta albastră.
    Să le porți cu plăcere!

    RăspundețiȘtergere