marți, 25 august 2020

MIX de arome fructate NALA | Cosmetice Naturale

Bună dragile mele! Astăzi avem un articol mega dulce, după cum vedeți vorbim despre produsele de la NALA. Nu cred că există fată care să nu fi auzit de aceste cosmetice naturale și mă bucur enorm deoarece câteva din noutățile lor au ajuns și la mine. 

Toate produsele au venit într-o cutie roșie, iar când am desfăcut-o, arome proaspete de fructe au învăluit camera. Struguri căpșuni, prune și liliac, ce ziceți?

Sarea efervescentă pentru baie cred că miroase cel mai frumos, este prima pe care o am cu sclipici, încă îmi e milă să o folosesc ce e drept. Conține struguri roșii, are un miros plăcut, relaxant, potrivită pentru un Spa la tine acasă. Am mai avut arome de kiwi, căpșuni, liliac și toate mi-au plăcut mult.

Spray-ul cu căpșuni este o lansare nouă, alături de celelalte variante cu pomelo și papaya. Se poate folosi pe tot corpul, este fructat și îți dă o senzație de răcorire după ce îl aplici. De asemenea hidratează corpul iar dintre cele 3 arome aceasta m-a nimerit la fix, găsiți alte variante aici

Gama cu aromă de prune

Conține 3 produse: gel de duș, exfoliant și șerbet pentru corp. Despre geluri nu am ce să vă spun, miros frumos, curăță delicat și pielea și fac super multă spumă. De asemenea este îmbogățit cu extract de  aloe vera ce controlează nivelul de hidratare și întăresc bariera naturală  de protecție a pielii. 

Exfoliantul cu sare îl folosesc odată pe săptămână și îl iubesc. Pentru mine este un produs esențial deoarece regenerează pielea și înlătură celulele moarte. Hidratează în profunzime și îmi place că pielea nu se simte uleioasă după utilizare. Are și o culoare tare faină toată gama. Setul îl găsiți aici

Serbetul este super aromat, textura este una lejeră, o cremă ușoară tip gel, puternic hidratantă și revigorată. Se absoarbe repede, nu lasă urme grase și este potrivit pentru utilizarea zilnică. 

Spuma de baie cu liliac completează ritualul perfect pentru relaxare. Mereu când fac băi lungi spuma este nelipsită, iar dacă are și un miros minunat parcă mă simt în vacanță. Acesta face baia mult mai plăuctă, îți creează un sentiment de comfort și lasă pielea plăcut parfumată. Spuma este bogată, ce altceva îți mai poți dori? Poate și un pahar de vin sau o carte, bine spun?

Crema de mâini și unghii a fost ceva nou pentru mine, dar este binevenită deoarece mâinile mele sunt uscate mai mereu iar unghiile mega fragile. Este mega hidratantă, și chiar mă așteptam deoarece are în compoziție mușețel, unt de mango și gălbenele. De când o am ocupă loc de cinste pe măsuță, și o utilizez atât dimineața cât și seara. Untul de mango conține acizi grași, vitamine și antioxidanți cu proprietăți de protecție, regenerare și hidratare. Extractul de mușețel și gălbenele calmează pielea, lăsând o senzație de comfort și catifelare. 


Ce e mai bun am lăsat pentru final, și anume uleiul strălucitor pentru corp cu grepfruit. Este un must have în această vară, l-am și luat cu mine în vacanță, la piscină și pot spune că sunt îndrăgostită de felul cum îți lasă pielea după aplicare. Pielea efectiv radiază, strălucește în razele soarelui, de asemenea conține și 6 uleiuri esențiale ce îți hidratează pielea. Îmi place că se absoarbe repede și nu lasă urme grase, nu uitați însă și de aplicarea unui SPF înainte. 

Cam acestea au fost toate bunătățile testate de mine, cu siguranță v-am stârnit și eu vouă apetitul pentru shopping! La mine e super că am și magazin Nala în oraș, dar dacă nu aveși nu e problemă, le găsiți și pe site-ul lor cu diferite reduceri. Voi ce bunătăți preferați de la ei? 

12 comentarii:

  1. Oh, da, am folosit produsele Nala si chiar miros extraordinar. Si se simt si bine pe piele. Cand intram in magazinul lor, era tot o boare de parfum

    RăspundețiȘtergere
  2. Și mie îmi plac produsele lor. Am avut câteva în trecut și intenționez să îmi reactualizez stocul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citit mult despre ele, dar nu am reușit să le încerc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am folosit pana acum produse de la ei. Urmează cel mai probabil

    RăspundețiȘtergere
  5. Gelul acela vreau si eu sa il incerc, foarte fain! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. De la Nala am avut un scrub pentru corp care mi-a plăcut tare mult. Nu am încercat noile variante.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ador produsele Nala, sunt geniale. Gelurile lor de dus sunt super, iar bombele alea de baie sunt de vis.

    RăspundețiȘtergere
  8. Produsele astea au un aspect foarte plăcut, însă nu le-am încercat. Sunt foarte curioasă în schimb, chiar participasem la un concurs pe Instagram cu premiu aceste produse de la Nala.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am folosit si eu cateva produse de la ei. Super mult mi-au placut aromele lor!

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt tare faine produsele Nala, am folosit cateva si am fost tare impresionata de ele.

    RăspundețiȘtergere