duminică, 16 august 2020

Shopping produse Avon | Recomandari

Bună dragile mele și bine v-am regăsit! Îmi era tare dor de vremea liceului când îmi comandam o groază de produse Avon, fiind foarte accesibile iar unele dintre ele pot spune că și acum le iubesc.

Mereu aveau lansări tare interesante, mai ales în materie de parfumuri și geluri de duș. Fiindcă site-ul Notino îmi este mereu la îndemână am zis să plasez o comandă cu câteva necesare. Mi-a fost greu să aleg un parfum, îmi doream ceva nou pentru acest sfârșit de vară așa că am cumpărat o noutate ce s-a lansat recent.

V-am povestit de multe ori că în materie de parfumuri aleg ceva mai floral, fructate sau fresh. De data aceasta am mers pe ceva mai feminin, perfect pentru zi, și anume Avon Artistique Magnolia en Fleurs

Note de vârf: bergamotă, piper roz. 

Note de inimă: gardenie, iasomie, magnolie. 

Note de bază: mușchi, mosc, lemn de santal.


Eu am ales această variantă, evident în gamă mai există și ceva cu patchouli, dar pentru mine am făcut chiar o alegere potrivită. Mă face să mă simt atât de relaxată, parcă într-o gradină cu flori. 

Trecând mai departe, nu e ceva nou că iubesc spumantele lor de baie și gelurile cremoase, drept urmare mi-am făcut și un mic stoc. Am optat pentru arome de cireșe și petale de iasomie. I-am luat și fetiței mele un șampon din gama pentru copii și chiar face treabă bună, curăță și lasă un miros plăcut. 

Tot la ei veți găsi și măștile textile ce vin în diverse variante, eu am preferat-o pe cea hidratantă. Ambalajele sunt atât de fancy încât le-aș lua pe toate. Un plus e că sunt tip șervețel, eu doar spre genul acesta întind mâinile. Alte produse de skincare în afară de un ser cu Vitamina C nu prea am achiziționat, însă de ele per total sunt  mulțumită. 

Cum părul meu are nevoie de volum am zis să cumpăr și un spray ce să îi dea părului acel aspect mai voluminos. Se agită bine după care aplici pe părul uscat și masezi, de asemenea lasă și un parfum plăcut, discret. Practic este un spray ce întărește firul de păr.

Cam acestea sunt produsele ce le utilizez foarte des de la acest brand și care le-am luat în această comandă. Sunt curioasă dacă voi aveți preferate de la Avon și care sunt acelea. Cum vi se par cele achiziționate de mine? Curând pe canal vă prezint și un mic Haul așa că stați pe aproape! Pupici:*


24 de comentarii:

  1. Am încercat foarte multe produse de la Avon ,am și în prezent destule începute și sunt multișoare care-mi plac ! Parfumurile Today,Perceive,spumantele de baie ,pudre compacte ,rujuri ,geluri ,creme .... și mai sunt destule ! Au produse bune în mare parte !

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu iubesc produsele Avon,in special rujurile,lotiunile de corp,Parfumul Today,gelurile de dus de la Senses!

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi plac mult gelurile de duș, găsim o gama variata și minunată. Iar serul cu vitamina C e minunat, îmi place mult!

    RăspundețiȘtergere
  4. Super bune produsele eu cumpar multe parfumuri Avon!

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar m-ai făcut curioasă cu privire la parfumul Avon Artistique Magnolia en Fleurs. Pare să fie exact pe placul meu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu plasez comenzi la Avon aproape lunar. Imi plac mult produsele lor: spumantele de baie, gelurile de dus, parfumurile. Ma bucur ca se gasesc si pe Notino produsele Avon.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si mie imi plac produsele Avon și recunosc că am destule,de la parfumuri la geluri de duș și farduri.Sunt bune și accesibile

    RăspundețiȘtergere
  8. Multi ani de zile am folosit produse de la Avon. Sunt foarte bune si accesibile la pret.

    RăspundețiȘtergere
  9. Produsele de la Avon sunt accesibile ca preț, am încercat parfumuri, spumante de baie, toate foarte faine. :-)

    RăspundețiȘtergere
  10. de la ei cumpar cel mai frecevnt gel de igiena intima si crema de depilare faciala

    RăspundețiȘtergere
  11. Îmi plac produsele Avon și eu folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  12. Au trecut destul de mulți ani de când nu am mai comandat și folosit produse de la Avon. Aș încerca unele dintre cele pe care le-ai prezentat, știu că sunt bune.

    RăspundețiȘtergere
  13. De la Avon imi place mult parfumul Luxe, il recumpar de vreo 4 ani.

    RăspundețiȘtergere
  14. Spumantul îl folosesc și eu. Și parfumul pare fain, trebuie încercat.

    RăspundețiȘtergere
  15. Folosesc si eu spumantele si gelurile lor de dus. Inca au ramas printre preferatele mele.

    RăspundețiȘtergere
  16. Au produse tare faine cei de la Avon mereu am fost multumita de ele.

    RăspundețiȘtergere
  17. Gama Anew am avut-o si eu la un moment dat, dar de mai multi ani am trecut pe alte marci. Cred ca ar trebui sa mai revin la vechile ”iubiri”.

    RăspundețiȘtergere
  18. Imi aduc aminte cu drag si placere de vremea liceului in care aveam doar parfumuri AVON. Chiar sunt curioasa cam cum este asta

    RăspundețiȘtergere