miercuri, 4 noiembrie 2020

Hainuțe pentru vremea răcoroasă!

 Bine v-am regăsit frumoasele mele! De curând am început din nou să comand de pe site-ul Femme Luxe. Și cum ne aflăm în plin sezon de toamnă, am decis să îmi cumpăr câteva piese mai călduroase. De data aceasta doar 3 au sosit la mine, mai voiam o pereche de "jeans" însă nu erau pe stoc, data viitoare.

Foarte multe hăinuțe puteți găsi la ei pe site, cum v-am obișnuit eu îmi comand mărimea S (8) cam la toate și îmi vin perfect. Comanda a ajuns repede, prin curier ceea ce mă bucură, evit pe cât posibil să stau în aglomerație la poștă, iar la noi cozile sunt infernale mereu. 

De această dată am pus ochii pe 2 pulovere groase, cozy, perfecte pentru zilele reci. Îmi plac că ambele sunt lungi, îți acoperă spatele, și spun asta pentru că mereu sunt friguroasă. Bluzița albă se poate purta și cu ciorapi transaprenți sau colanți, însă cea crem necesită pantaloni. Îmi țin de cald, materialul este plăcut, și îmi place să le asortez cu diferite accesorii în funcție de starea mea de spirit. Bluzița crem după cum vedeți are niște decupaje jos în ambele părți, ceea ce o fac mai chic. 



Apoi am decis să îmi cumpăr și o pereche de "trousers" și nu regret deloc, deoarece sunt atât de călduroși, doamne, încât i-aș purta non stop. Am ales o culoare de roz pal, însă am văzut și pe mov, alb, maro, deci aveți din ce alege. Sunt perfecți de purtat în casă, prin curte, mega pufoși și moale la atingere. Îmi place că au și buzunare destul de mari și au șiret pentru a se putea strânge dacă aveți nevoie. Jos au un elastic și se așează frumos pe gleznă, chiar sunt un must, și îmi voi mai lua comanda viitoare!

Cam acestea au fost articolele comandate recent, parcă îmi e dor și de o rochiță "corset dress", deoarece cât de curând voi avea un mic eveniment sau un "bodysuits", trebuie să mă uit la modele. Până atunci aștept cu nerăbdare să îmi spuneți ce v-a plăcut mult din comanda mea?

15 comentarii:

  1. Frumoase ținute. Îmi plac alegerile tale. Mereu sunt inspirate!

    RăspundețiȘtergere
  2. bluza imi place tare mult! pantalonii ii am si eu pe roz :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase alegerile tale, sa le porti cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  4. Arată foarte bine acel pulover bej, e oau! Iti vin foarte fain toate ținutele, să le porți cu drag! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte faine alegerile tale. Si eu am primit o comandă de curând.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pantalonii imi plac foarte, mult, si modelul si nuanta aleasa. Iti vin perfect!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pantalonii i-am comandat si eu! Sunt tare comozi si practici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa le porti cu drag! Ce bine iti vine rochita!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt tare dragute alegerile tale si ti se potrivesc de minune

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce faina e ultima tinuta. Iti vin bine toate, esti foarte fotogenica!

    RăspundețiȘtergere
  11. Pantalonii ii am si eu si da sunt extrem de caldurosi. Eu mai apelez la ei cand ies in parcul din spatele blocului.

    RăspundețiȘtergere