joi, 14 ianuarie 2021

Aliați puternici pentru imunizarea organismului

Bună dragii mei și bine v-am regăsit! Sper că voioși și sănătoși! După atâta vacanță în care ne-am bucurat de multe preparate probabil nu tocmai sănătoase, a venit momentul să ne preocupăm de un stil de viață echilibrat. Ne aflăm, de acum începând pot spune în plin sezon de iarnă, cu temperaturi scăzute și e ideal să menținem sistemul nostru imunitar puternic împotriva virusurilor.

Cei de la Life Care ne propun un Pachet Imunitate 5 Aliați ce ne vor ajuta să ne întărim organismul și să trecem cu brio peste această perioadă în formă maximă. Care sunt aceștia?

Vitamina C- este nelipsită de câteva luni din casa mea, ea contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar. Odată ce virusul pătrunde în membranele mucoase, ea devine activă în diverse locații. Este recomandat să administrăm doze mari de Vitamina C pentru a sprijinii sistemul de apărare al organismului, cum este și acesta Life Impulse Vitamina C 1000mg.

Quercetina- este un antioxidant natural foarte important pentru sănătatea organismului și contribuie la reducerea radicalilor liberi și a oxidării grăsimilor. Quercitina ( extrasă din coajă de ceapă roșie ) funcționează ca un inhibitor al virusurilor și este recunoscută pentru proprietățile remarcabile în controlul alergiilor. 

Zincul- este un oligoelement indispensabil și este important pentru: creșterea și dezvoltarea organismului. Este eficient împotriva răcelilor deoarece previne fixarea virusurilor răcelii în celulele din mucoasa nazală. Zinc Life Care este un supliment alimentar ce conține 30 de tablete, ideal pentru buna funcționare a sistemului imunitar. 

Vitamina D3- o utilizăm cu toții de la mic la mare, iar ea ajută organismul să absoarbă calciul și fosforul, pentru menținerea unor oase sănătoase. Lipsa ei poate crește riscul de îmbolnăvire din cauză că sistemul imunitar se slăbește. 

Melantonina- din compoziția sucului Sleep&Calm contribuie la atenuarea tulburărilor de somn și la reducerea timpului necesar pentru a adormi, administrat înainte de culcare. Siropul îmbunătățește calitatea somnului și este un antioxidant natural ce protejează organismul împotriva stresului. Se poate utiliza și de femeile gravide sau care alăptează, însă întrebați și medicul.

Ce spuneți de acești aliații ai mei? Folosiți suplimente alimentare în sezonul rece? 

12 comentarii:

  1. Și eu abia ce am reînceput o "cura" de suplimente.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iarna folosim si noi suplimente alimentare.

    RăspundețiȘtergere
  3. O să mă uit să văd ce vitamine vegane au cei de la LifeCare. Momentan am de la alt brand, dar să știu de ele :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Iau Vitamine si eu in special C,D si Mg. Le iau inca din primavara si mi-au prins tare bine...momentan sanatoasa tun

    RăspundețiȘtergere
  5. Anul acesta am folosit. Am simțit nevoia.

    RăspundețiȘtergere
  6. De obicei nu folosesc produse pentru imunitate, dar anul asta am inceput sa am grija si de acest aspect

    RăspundețiȘtergere