joi, 28 ianuarie 2021

Bijuterii gravate | Cadoul ideal pentru Sfantul Valentin

Bună ziua dragilor și bine v-am regăsit. Curând se apropie luna Februarie, asta înseamnă că sărbătorim Valentine's Day. Personal nu am ținut neapărat cont de faptul că trebuie să oferim cadouri doar în această perioadă. Oricând poate fi un prilej bun de a oferi persoanei iubite ceva frumos, iar eu aș tinde spre niște bijuterii personalizate, ceva mai special. 

De curând am descoperit site-ul de la Ingriko care cuprinde bijuterii personalizate realizate cu multă grijă, cu materiale de calitate iar oferta lor este foarte largă din câte am văzut. Azi vin în ajutorul vostru și am câteva propuneri bineînțeles care sper să vă fie de folos!

Brățară personalizată pentru viitoare mămică 

Când am văzut acest model m-am și gândit ce frumos ar arăta pe mânuța unei viitoare mămici. De mult timp mi-am dorit și eu un astfel de cadou, iar persoana ce îl va primi va fi foarte fericită și emoționată. Este o brățară din șnur ajustabil din mătase, iar acel bănuț cu piciorușe este din Aur Galben 14K. Modelul se poate personaliza cum doriți, dacă v-ați gândit la un nume acesta se poate grava frumos. 


Cercei de aur pentru copii 

Tot în această lună sărbătoesc și ziua fetiței mele, iar o pereche de cercei de aur ar fi o alegere ideală. Modelul cu semilună mi se pare deosebit iar mica mea prințesă îi va iubi enorm. Sunt foarte finuți, frumos lucrați și un aspect foarte important de care să țineți cont este și sistemul de închidere. Prima dată am făcut greșeala de a lua o pereche ce o deranjau la un moment dat, mai ales seara la culcare. Ar fi de preferat să aibă închidere prin filetare, cu protecție rotunjită pentru siguranță și confort. 


Brățară pentru bărbați/ tătici 

Nici de tătici nu uităm, iar brățara bănuț cu un mesaj "Te iubim, tati!" cred că l-ar face un cadou foarte special. Acest model este din Argint 925 iar șnurul la fel ca și prima din mătase care se poate ajusta. Găsiți și brățări de cuplu, rămâne totul la dorința voastră de a surprinde persoana iubită. 

Trebuie să vă menționez faptul că toate produsele lor vin alături de un certificat de calitate și factură fiscală. Ambalajele sunt premium tocmai pentru ca tu să te bucuri de alegerea făcută! Găsești de asemenea pandative, coliere, inele, tot ce ține de frumos. Sunt foarte curioasă cum ți se par bijuteriile de pe acest site? Ce cadou dorești să oferi în această lună a iubirii? 

14 comentarii:

  1. O să intru pentru cercei ❤ sunt simpatici tare ❤

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt superbe bijuteriile, chiar sunt un cadou perfect.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase aceste bijuterii! Inca nu stiu ce voi cumpara pentru V Day dar tind sa cred ca voi opta pentru parfumuri!

    RăspundețiȘtergere
  4. Îmi plac mult bijuteriile finuțe și gravate, le face să fie cu adevărat speciale.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cadourile personalizate, simbolice, mi se par atat de potrivite pentru aceasta zi speciala. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi olac tarr mult bratarile de grnul, am si eu cateva

    RăspundețiȘtergere
  7. Un cadou personalizat va fi mereu mult mai apreciat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce frumosi sunt cercelusii pentru copii! Modelul cu semiluna e unul dintre preferatele mele.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si imi plac bijuteriile personalizate si de cele mai multe ori cumpar pentru copii. Le iau cu ata rosie si cu diverse gravuri care arata tare bine

    RăspundețiȘtergere
  10. Cate idei bune de cadouri! Numai bune pentru perioada ce urmeaza. <3

    RăspundețiȘtergere
  11. Am vazut niste bijuterii superbe pe Ingriko, atat pentru copii cat si pentru adulti.

    RăspundețiȘtergere
  12. ce dragute sunt, binevenite oricand, avem si noi cateva pe care le purtam din cand in cand cu schimbul!

    RăspundețiȘtergere