marți, 19 ianuarie 2021

Încălțăminte pentru ea și el | Reverse.ro

Salut dragilor și bine v-am regăsit! Începem noul an cu achiziții, iar astăzi vorbim despre pantofi. Am făcut puțin research pe net și am descoperit site-ul de la Reverse, așa că am comandat 2 perechi de încălțăminte. Acum au și niște reduceri pe site așa că vă îndemn și pe voi să intrați deoarece cu siguranță veți găsi ceva pe placul vostru: de la cizme lungi, pantofi, ghete, bocanci la adidași, iar la comenzi de peste 300 lei aveți și transportul gratuit. 

Ghete din piele ecologică Negre

Îmi doream o nouă pereche de ghete care să fie comode dar și trendy în același timp. Acestea pe negru mi-au îndeplinit toate așteptările. Fiind destul de scundă tocul înalt și gros de 6 cm mă ajută mult și ce e fain e că sunt super comode. Eu cum sunt însărcinată chiar nu am probleme să îi port și chiar dacă sunt pentru primăvară am îndrăznit să ies cu ei prin zăpadă. Se pot asorta la multe ținute, sunt versatile iar prețul este decent. Abia aștept să îi port și la diferite rochițe cu dresuri. Îi puteți găsi aici


Pantofi sport pentru barbați

Cum să nu mă gândesc și la soțul meu? I-am cumpărat și lui o pereche de adidași, pe site sunt o mulțime de culori, modele, însă el a preferat să fie negri și simplii, ce să-i faci. Mărimile însă mi se par destul de mici, m-aș bucura să aibă mai multe, însă probabil stocul de epuizează destul de repede din câte am văzut. Așa că am luat un 41 pentru el, îi vin exact și sunt destul de calitativi și frumoși ca aspect. Îmi place mult talpa și este diferită față de alte modele. 



Cum vi se par achizițiile noastre? Ați comandat de pe acest site până acum? Vă las de asemenea un cod de reducere 10%  "REVERSE10" pentru comanda voastră. Pupici:*


31 de comentarii:

  1. ghetutele tale imi plac foarte mult! sa le purtati cu drag

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase și bune achiziții ,nu am comandat niciodată de pe acest site ! Să le purtați sănătoși !

    RăspundețiȘtergere
  3. Într-adevăr se pot asorta la aproape orice . Pentru gustul meu ,au talpa mult prea mare,lata. Dar pe tine te avantajează.
    Sa le purtați cu incredere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Îmi place foarte mult ce ai achiziționat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Îmi plac mult ghetele, mi-aș dori și eu un model de genul ăsta. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte faine sunt,să le purtați sănătoși.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-au atras și mie atenția ghetele tale, însă în final am decis să comand o pereche de bocanci bleumarin, confecționați din piele naturală.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce alegeri frumoase! Imi plac mult ghetuțele tale! Si eu mi-am luat ghetute si adidasi de pe acest site și sunt mega mulțumită de alegerile făcute!😍

    RăspundețiȘtergere
  9. O alegere buna pentru sezonul rece! Am o pereche de pantofi de pe site și sunt mulțumită de ei!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cat de trendy sunt ghetele tale, ideale pentru aceste zile geroase cu multa zapada.

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte frumoase amandoua. Imi plac ghetutele tale mai multe. Am o prietena care a comandat de la ei si a fost multumita.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mă încântă de fiecare dată când văd că oamenii aleg conștient și optează către variante din piele ecologică. Mă voi uita după produsele lor etice.

    RăspundețiȘtergere
  13. Yey, ce super ca v-ati innoit amandoi! Imi place ce v-ati luat. Ghetele tale sunt superbe!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Cat de faine sunt alegerile tale! Am vazut pe site ca au si reduceri in aceasta perioada :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt tare interesante alegerile facute. Si eu am plasat recent o comanda la ei si recunosc ca m-au cucerit alegerile facute

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce modele frumoase au! Trebuie să îmi aleg si eu ceva

    RăspundețiȘtergere