joi, 21 ianuarie 2021

Primele cărți pentru pitici | Editura Casa

Bună mămici cu pitici și bine v-am regăsit! Astăzi vorbim despre două cărticele dragi nouă ce ne-au sosit acum câteva zile de la Editura Casa. Fetița mea urmează să facă 3 anișori iar pasiunea pentru descoperit lucruri din cărți, ascultat povești și răsfoit o are de mult timp. De ceva timp a început să vorbească destul de clar și să recunoască orice imagine îi este reprezentată. Îi citesc de 2,3 ori apoi reproduce singură pe baza imaginilor și asta mă bucură mult. De aceea prefer să îi cumpăr cât mai multe, cu ilustrații cât mai frumoase.

Primul meu Minidicționar

Este cartea ei preferată deoarece ascunde în ea o mulțime de lucruri din lumea înconjurătoare. În primele pagini avem ilustrații cu mijloace de transport, apoi cu jocurile din parcul de distracții, uneltele ce le folosește tata, lucruri pentru igiena personală, legume, fructe, animale. Eu consider că îi ajută mult pe copii la însușirea limbajului, totodată recunoaște și învață să denumească corect obiectele. Îmi plac mult paginile cartonate 20 la număr și coperta buretată încât orice mânuță mică o poate răsfoi de zor. E atât de entuziasmată când pune degețelul pe fiecare imagine și o ghicește încât îmi saltă inima de bucurie. Am să vă las link pentru ea aici. 





Am ochi, mâini și burtică 

O carte atât de drăgălașă potrivită pentru pitici deoarece conține imagini frumoase ce îi ajută să își descopere părțile corpului ce vin la pachet cu versuri pe fiecare pagină. Ne-am distrat mult citind împreună, astfel că am și învățat ce putem face cu ochișorii, cu urechile, cu nasul, palmele. 

Ambele sunt potrivite de la 18 lunițe, cu imagini și informații pe înțelesul lor, de asemenea găsiți tot pentru copii o gamă frumoasă cu "Prietena mea Conni" care ne-o dorim și noi pe viitor, cu " Bobiță și Buburuză" dar mai multe vă las pe voi să descoperiți. Pentru întreaga familie poți găsi orice îți dorești.



Tare curioasă sunt cum vi se par cărțile? E un mod minunat de a învăța o mulțime de lucruri fără ca aceștia să se simtă forțați, defapt poate ei nici nu realizează deoarece e pură plăcere. Copiiilor voștri le place să citească? Nu-i așa că sunt foarte atractive? 

29 de comentarii:

  1. Sunt foarte frumoase și interesante,sa va fie de folos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte drăguțe cărțile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai cat sunt de frumoase si de bune pentru pitici. A avut si piticul meu cel mare asa carticele, atunci cand invata sa vorbeasca. Acum va trebui sa mai cumpar si pentru cel mic

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase cărțile și fetiței mele îi place mult .

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce carticele simpatice! Cu siguranta, fetita ta s-a bucurat tare mult de ele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt tare drăguțe cărțile. Am avut si eu pentru băiat cateva carticele tot asa educative...

    RăspundețiȘtergere
  7. Minunate cartile de la Editura Casa, le am si eu si le citesc cu nepotica mea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Vai ce dragute sunt. Sunt foarte frumos ilustrate. Intotdeauna mi-au placut genul acesta de carti. Am vazut ca au si pentru copii mai mari.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce dragute sunt, invata de drag :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce frumoase sunt aceste carticele! Ma bucur ca cei mici se pot bucura de carti asa faine!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt foarte funny si cred ca si educative

    RăspundețiȘtergere
  12. Sunt deosebite ca aspect. :) Să vă bucurați de ele.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi se par perfecte pentru invatat, cei mici se si distreaza in timp ce invata lucruri noi.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt absolut minunate aceste carti! Mi se pare cel mai usor mod de a invata, prin carti frumoase de acest fel. Si noi avem o multime.

    RăspundețiȘtergere
  15. Editura Casa are multe carticele dragute! Si noi cumparam frecvent de la ei!

    RăspundețiȘtergere