sâmbătă, 6 februarie 2021

Cum văd eu colțișorul perfect pentru relaxare | Favi.ro

Bine v-am regăsit dragilor! Sunt în stadiul în care lucrez foarte mult la proiectul casei, mă gândesc în detaliu la fiecare colțișor al casei să arate exact cum ne dorim. Ne-am propus ca totul să ofere un aer cozy, cât mai relaxat, luminos în nuanțe calde și cu mobilier de calitate. Deseori mai trag câte un ochi pe site-ul celor de la Favi pentru a vedea ce se integrează cât mai frumos în decorul dorit. Dacă nu știați ei sunt practic un motor de căutare pentru mobilă și decorațiuni de la peste 200 de magazine. 

Astăzi vreau să vorbim puțin despre partea de living care v-a conține un loc cu o atmosferă prietenoasă pentru a te relaxa citind o carte sau a savura ceva dulce, poate o cafea. M-am uitat prin categoria de fotolii și am dat peste un scaun suspendat absolut superb. Știți că îmi place să fac poze cât mai instagramabile și am în plan să îl cumpăr cât de repede. Mi se pare foarte frumos lucrat, îți asigură de altfel confortul și poate fi folosit atât de noi cât și de copii. Având curând și un nou pitic pe lângă mine îmi va fi mult mai ușor să alaptez sau să îl țin în brațe până adoarme legănându-ne puțin. 

Trecând mai departe mi-ar plăcea ca în acest colțișor să am câteva rafturi, unde să pot depozita cărțile pe care doresc să le citesc sau de ce nu o vază cu niște flori drăguțe. Am găsit foarte multe modele pe diverse culori și forme, greu de ales sincer. Etajerele sunt de mare folos, cu ajutorul lor putem personaliza pereții, iar spațiul nu va părea atât de gol, ci plin de viață! 


Ne mai lipsește încă ceva... aaa! O măsuță de cafea, am ales un model nu extravagant, dar imi place fiind din grafit, negru. Eu o văd foarte necesară, fie că vrei să așezi o agendă, o carte, niște instrumente de scris sau o plantă mică ca decor. Blatul ei este detașabil, drept urmare aveți și spațiu de depozitare în interior. Acum pot spune că încăperea mea arată destul de chic, voi ce spuneți? Motorul de căutare pentru mobilier te va ajuta să îți cumperi exact ce ai nevoie pentru casa de vis!

Pentru voi cum arată colțișorul perfect pentru puțină relaxare? Ai găsit ceva pe placul tău pe Favi?

9 comentarii:

  1. Scaunul ăla suspendat e de vis. Colțul meu de poveste ar fi o bibliotecă sau un fotoliu către fereastră de unde pot citi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fotoliul suspendat l-am probat intr-o minivacanta la munte si e bestial. Problema e ca nu-mi incape pe balcon. Adica el incape, dar nu mai incap si eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂 😂 😂 Asa mi se întâmplă si mie, abia aștept sa ma mut la casa. 😊 😊 In living nu încape?

      Ștergere
  3. Vai, am văzut niște fotolii superbe pe Favi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu imi doresc un fotoliu in care sa ma pot legana. Pe de-o parte sa ma pot relaxa in el si pe de alta parte poate reusesc sa adorm si bebelusul

    RăspundețiȘtergere
  5. Un fotoliu si o etajera imi doresc si eu!

    RăspundețiȘtergere