luni, 8 februarie 2021

Parfumuri cadou de Valentine's Day

Bine v-am regăsit dragilor, ne aflăm în luna Februarie, luna iubirii, a cadourilor. Pentru mine sincer e destul de aglomerată, o mulțime de zile de naștere, ziua fetiței mele dar m-am gândit de ce să nu celebrez și ziua de 14 Februarie cu o cină romantică, niște lumânări parfumate pentru o atmosferă frumoasă și un mic cadou simbolic. Mai nou mi s-a pus pata pe parfumuri așa că astăzi vreau să vă dau idei de cadouri atât pentru el, cât și pentru ea. 

Hugo Boss BOSS Bottled Tonic- Cadoul Perfect pentru EL 

Variantele de la Hugo Boss mi se par geniale ca fiind dăruite de Valentine's Day pentru el, iar Bottled Tonic am considerat că i se potrivește cel mai bine soțului meu. Este un parfum proaspăt, elegant, cuceritor, pentru un bărbat modern și de succes. Fiind citric poate fi purtat cu succes și în sezonul mai cald, însă și iarna el tot le preferă pe acestea, se vede că semănăm. 

Debutul parfumului este unul răcoritor, având ca note lămâia, grepfrutul, portocala amară și mărul verde. Notele de inimă sunt: ghimbirul, cuișoarele, scortișoara, geraniumul iar la bază vetiver și acorduri lemnoase, care conferă întregii compoziții senzualitate și eleganță. Sticluța este absolut superbă, acel colorit de albastru ce parcă cheamă oceanul, demnă de pus la colecție.


Gucci Bloom- Cadoul Perfect pentru EA

Slăbiciunea noastră e mereu parfumul. Nu uitați însă pe lângă și un mic trandafir sau ceva dulce. Anul acesta mi l-am făcut cadou chiar eu, fiind și primul produs din colecția Gucci. Pe Notino l-am găsit la un preț super, iar în categoria de Cadouri de Valentine's day pentru ea veți găsi și alte produse după bugetul fiecăruia. Pur și simplu pentru mine numai uitându-mă la sticluța roz mă transpune parcă într-o altă lume. Iar din moment ce îl aplici pe corp simți că ești într-o grădină plină de flori gingașe. 


Îmi plac mult motivele florale și de pe cutie, iar un astfel de cadou ar aduce instant zâmbetul pe buze oricărei fete. Parfumul este floral, după cum v-ați dat seama, delicat, potrivit pentru zi. 
Deși nu conține atât de multe note, este foarte captivant și intens combinând acordurile de caprifoi, tuberoză și de iasomie arabă. 

Personalizează cadoul pentru persoana iubită!

Mereu am ținut cont și de acest lucru, dar pe Notino totul e mai simplu decât pare. Fiind vorba despre parfumuri puteți cu succes să apleați la serviciul lor de gravare și orice mesaj drăguț sau romantic aveți va apărea pe sticluță. De asemenea aveți posibilitatea și să îl ambalați într-o cutie cadou romantică! 

Sunt curioasă voi ce faceți anul acesta de Ziua îndrăgostiților? Ce cadoou ați luat persoanei iubite?
V-au fost de ajutor ideile și sfaturile mele? O zi minunată vă doresc!




30 de comentarii:

  1. Îmi plac mult parfumurile și mi se pare un cadou minunat să oferi sau să primești un parfum .Mulțumim pentru recomandări draga mea .

    RăspundețiȘtergere
  2. Pana sa fim impreuna sotul meu primea an de an parfumuri in dar... cu orice ocazie posibila si imposibila. Are o colectie impresionanta.
    Eu prefer sa ii ofer cadouri mai personale. In general am grija la lucrurile marunte pe care le mentioneaza in diverse discutii... si apoi i le ofer sub forma de mici rasfaturi... de Craciun, Anul Nou, Valentines Day si cu fiecare ocazie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Idei foarte bune,un parfum imi doresc si eu sa primesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Parfumurile sunt întotdeauna un cadou frumos.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cel de la Hugo Boss nu stiu cum miroase, însă cel de la Gucci miroase minunat

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu siguranță mi-ar plăcea mult sa primesc cadou un parfum frumos și sa ofer unul care să aducă bucurie! Iar sugestiile tale mi se par minunate!

    RăspundețiȘtergere
  7. Gucci Bloom arată atât de frumooos, me want it. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Am si eu parfumul Gucci Bloom, este unu dintre preferatele mele. Cat despre parfumurile de la Hugo Boss, sunt si ele printre favoritele iubitului meu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt curioasa cum miroase parfumul Hugo Boss! Prietenul meu a avut alta varianta si ii placea! Poate i-l iau si pe acesta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Anul acesta nu ofer parfumuri, dar am pus ochii pe câteva lucrușoare care știu că l-ar încânta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Gucci Bloom ar fi un cadou minunat pentru mine deoarece e în wishlist.

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi plac tare mult ambalajele lor de cadou, mi se par minunate. Numai bune de oferit un cadou gravat!

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte interesante recomandările tale.

    RăspundețiȘtergere
  14. Parfumurile se pot oferi în dar persoanelor pe care le cunoști foarte bine. De aceea, de ziua îndrăgostiților, parfumul este o idee foarte bună.
    Eu am ales deja cadoul soțului meu iubit!
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  15. Vreau sa-mi cumpar si eu un parfum de la Gucci, sunt curioasa cum sunt si daca mi se potrivesc.

    RăspundețiȘtergere
  16. Si eu m-am orientat pentru ziua Indragostitilor tot la un parfum, doar ca-i altul.

    RăspundețiȘtergere
  17. Wow ce frumos arata Gucci ala roz. Nu știu cum miroase, dar mi-ar plăcea sa il am si eu in colecție.
    Eu i-am pregătit soțului un parfumel mic si sper sa primesc flori in schimb. ��

    Simona T

    RăspundețiȘtergere
  18. Gucci Bloom este si pe lista mea de dorinte. Sper sa stie si sotul asta. :)) Daca nu, mi-l cumpar singura.

    RăspundețiȘtergere
  19. Cele mai potrivite idei de cadouri de Valentine s

    RăspundețiȘtergere
  20. Gucci Bloom am si eu si imi doresc acum Tesor sau Lancome .... unul nou, dar am uitat complet denumirea. Poate imi face sotul meu o surpriza si mi-l daruite el ... Idole ;)

    RăspundețiȘtergere