joi, 11 februarie 2021

Shopping pentru gravidute | Bonprix

Saluuut fete dragi, bine v-am regăsit! Burtica a crescut, multe hăinuțe mi-au rămas cam mici, drept urmare am zis să îmi cumpăr de pe site-ul celor de la Bonprix ceva să mă simt mai chochetă, dar și confortabilă. 
De data asta m-am limitat la 2 rochițe, însă cum mămica își face rapid cuibul și așteaptă cu nerăbdare bebele, am zis să cumpăr și o pijama care va fi bună și pentru alăptat și o bustieră.

De toate sunt foarte încântată și abia aștept o comandă viitoare, cu siguranță voi lua și ceva pentru bebe. Este un site foarte fain, cu prețuri decente, aduc mereu noutăți și găsești de toate, atât pentru mămici, casă, copii. În cele ce urmează vă prezint articolele achiziționate:

Rochiță negru floral/ tricotată

Încep cu rochițele deoarece am făcut niște alegeri de care sunt foarte încântată. Prima e cea negru floral și mi-a plăcut la ea mult mânecile tip clopot. E perfectă acum că vine primăvara iar bebe încape și se poate mișca în voie deorece este foarte lejeră, dar și chic în același timp. Este destul de lungă iar când este mai frig aleg să o port cu niște colanți. Cine zice că graviduțele nu trebuie să arate cochet îmbrăcate? 




Urmează rochița tricotată pe o nuanță de roșu închis cu model cred că de inspirație norvegiană dacă nu mă înșel. Pare că aduc Crăciunul cu ea nu? Am luat-o sincer pentru zilele mai răcoroase, aici temperaturile ba cresc, ba coboară, așa că aceasta îmi ține de cald atunci când am nevoie. 


Cămașă de noapte și bustieră pentru alăptat

Pregătindu-mă de naștere am zis să îmi iau și o cămașă de noapte din bumbac bio ce va fi potrivită atât înainte de naștere cât și după pentru alăptat bebelușul, datorită acelor nasturi cu deschidere. Am luat această culoare pe negru, un model cu mânecă scurtă, se așează frumos iar materialul e foarte plăcut. Abia aștept să îmi mai achiziționez măcar două modele, au diverse pe site din câte am văzut. 


Un alt produs ce mi-a atras atenția este această bustieră. În ultima perioadă nu am purtat mai deloc sutien deorece îmi era foarte incomod, așa că am apelat la ele. Este din bumbac organic bio, fapt ce mă bucură, deorece au grijă să ofere tot ce e mai bun pentru mămică. 


Cam atât pentru astăzi dragilor, cât de curând mai vreau să pun o comandă dar aștept și vremea mai caldă să pot purta rochițe cât mai multe. Sunt curioasă cum vi se par articolele? 

14 comentarii:

  1. Foarte frumoase toate ,richia roșie tricotată este super faină,îmi place mult .Să le porți cu mare drag !

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări pentru sarcină! Esti o graviduță foarte frumoasă 😍 Și eu am optat pentru haine bonprix în sarcină și în alăptare. Am și acum bustieră ca a ta și încă 2 culori. Hainele sunt frumoase și practice.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ești o graviduta atat de frumoasa,sarcina ușoară îți doresc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cât de drăguță este prima rochița! Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac rochitele tale, te prind tare bine. Sa le porti cu drag! Sa ai o sarcina usoara! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Toate sunt frumoase, dar tu le intreci. Stralucesti si iti sta bine ca viitoare mamica.

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte drăguțe hăinuțele alese. Îți vin bine 😊
    Sarcină și naștere ușoară!

    RăspundețiȘtergere
  8. iti vin tare bine si sunt comode si calduroase, sa speram ca trece cat mai repede valul acesta de frig, la noi este primul din iarna asta! si te poti plimba mult pe afara!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce frumoase sunt toate!Sarcina ușoară!😍

    RăspundețiȘtergere
  10. Superbă pijamaua! Și mie îmi place să fac cumpărături pe bonprix.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce rochițe faine. Eu le as purta, chiar dacă nu sunt gravidă.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce alegeri inspirate ai facut! Si eu comand frecvent la Bonprix!

    RăspundețiȘtergere
  13. Cat de dragute sunt si sigur sunt si super practice.

    RăspundețiȘtergere