joi, 11 martie 2021

Colanți confortabili pentru graviduțe | Belly Bandit BDA

Bine v-am regăsit dragi mămici! Ești și tu însărcinată și cauți să arăți bine dar să te simți și confortabil? Ei bine ai nimerit cum trebuie. De când burtica mea a crescut și toți pantalonii mi-au rămas mici și au început să mă strângă am zis că trebuie să fac ceva. 

Până să port rochițe vaporoase mai este, voi naște exact la începutul lui iunie, deci nu cred că voi avea ocazia să le port atât de mult precum mi-aș dori. Însă în garderoba noastră o piesă indispensabilă ar fi colanții pentru gravide. Așa le putem combina pe amândouă dar să nu ne fie nici frig. 


Alegerea mea a fost această pereche pe negru, care merg la orice, să fim serioși, iar dacă îi porți câteva zile la rând nimeni nu își va da seama, important e să te simți tu confortabil și bebe din burtică. Site-ul de unde m-am inspirat cu această achiziție este NolaKids, ei având o mulțime de produse pentru graviduțe cum ar fi: sutiene pentru alăptat de foarte bună calitate, centuri postnatale ( și eu am luat una însă despre ea vom vorbi într-un articol viitor ), colanți compresivi, lenjerie intimă.

Colanții Belly Bandit BDA 

Ce înseamnă asta? Ei bine vin să îți spun că ei se pot purta atât în perioada sarcinii peste burtică, dar și după ce naști, sunt mega versatili iar asta îmi place. Materialul din care sunt făcuți este tricot ultra-moale, respirabil, iar designul fără nici-o cusătură. Mărimea achiziționată de mine este S, însă găsiți în funcție de nevoile fiecăruia dintre voi. Inițial credeam că mă vor deranja dacă îi port peste burtă, dar m-am înșelat, sunt atât de confortabili, încât nici nu simți că îi ai pe tine, iar bebe este protejat. 

I-am purtat la diferite ținute și cu siguranță până nasc îmi vor fi mega utili, dar și după, de ce nu? Ție cum ți se par? Parcă îmi pare rău că sarcina trecută nu mi-am achiziționat. Îi consideri o piesă indispensabilă? 

20 de comentarii:

  1. Sunt frumoși, comozi si ușor de asortat. Mie îmi plac, sunt printre puținele piese vestimentare de gravide care arata fain.

    RăspundețiȘtergere
  2. Par foarte comozi! Sarcina usoara!

    RăspundețiȘtergere
  3. E bine că reușești să găsești hăinuțe cât mai confortabile. O sarcină ușoară în continuare ❤

    RăspundețiȘtergere
  4. Ești tare frumoasă și îți doresc o sarcină ușoară! 😍 Mi-e, una mi se par indispensabili asemenea colanți, mai ales în timpul sarcinii, sunt foarte comozi și cred ca te simți în largul tău.

    RăspundețiȘtergere
  5. Esti o graviduta tare frumoasă.Iar de acest magazin sincer nu stiam,eu imi cumpăram din Lidl și de la H&M

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce faine sunt. Sa le porți cu drag. Ești superba.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, chiar sunt. Eu nu puteam sa port altceva. Parca totul mai strângea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Colantii mereu i-am considerat ca un articol indispensabil de imbracaminte, sunt foarte versatili si tin de cald.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am folosit colanti special pentru gravide pe perioada sarcinii. La prima sarcina nu pot sa spun ca am sintit un disconfort daca purtam pantaloni normali, dar a doua sarcina a fost mult diferita si ma deranja orice

    RăspundețiȘtergere