joi, 4 martie 2021

Accesorii esențiale pentru îngrijire | Meloni

 Bine v-am regăsit dragelor, iată că ne aflăm în prag de Mărțișor fapt ce mă bucură enorm deoarece acesta sugerează venirea primăverii, a temperaturilor mai ridicate. Astăzi totodată vreau să vorbim puțin despre rutina de îngrijire a pielii. 

De curând am făcut cunoștință cu brandul Meloni, care ne oferă produse ideale pentru momente de relaxare și spa la tine acasă mai ales după o zi lungă. Colecția lor cuprinde cele mai noi produse de îngrijire personală, cum ar fi: mini frigiderul, rollerul facial, gua sha, globuri cryo. 

Mini frigidere cosmetice

Produsele de skincare trebuie păstrate mereu la o temperatură optimă, mai ales dacă acestea conțin substanțe active, tocmai pentru a te bucura de proprietățile lor. Noul mini frigider este ideal pentru a le păstra mereu fresh iar sistemul de răcire de tip termoelectric permite acestuia să răcească cu 15-20 grade Celsius sub ambient. Îl găsiți în 3 variante: Soft PeachBaby Lily sau Blossom Pink, potrivindu-se cu aproape orice decor, datorită designului minimalist. 

Beneficii asupra tenului:

- Prelungește durata de viață a cremelor, serurilor pentru ten, reduce înmulțirea bacteriilor;

- Dacă aveți pielea sensibilă, produsele cosmetice răcite îl vor calma, vor acționa benefic și asupra ochilor umflați sau a cearcănelor;

- Funcția adițională îți permite să încălzești măștile, ceara, uleiurile esențiale sau prosoapele pentru un ritual de spa la tine acasă; 

Colecția Beauty Stones 

Iubesc masajul facial, iar de 2-3 ori pe săptămână îl folosesc cu sfințenie. În funcție de tipul tău de ten poți alege fie Roller-ul Duo pentru tenul sensibil, fie Roller-ul texturat pentru tenul obosit, lipsit de strălucire. Gua Sha fiind puțin mai diferit ca formă îți oferă un lifting natural și sănătos, adaptat curbelor naturale ale feței. 

Cum se utilizează? 

Poți aplica masca tip servețel sau crema, uleiul facial și masezi prin mișcări ascendente pentru efect de lifting, descendente pentru un masaj cu efect de drenaj. Roller-ul duo conține două cristale de dimensiuni diferite, perfecte pentru zona feței și a gâtului iar cea mică pentru zona ochilor. Produsele de absorb mult mai rapid în piele iar efectul va fi garantat. Mini roller-ul texturat are efecte profunde stimulând circulația sângelui, oferindu-i acestuia hidratare și un aspect radiant. Nu uitați însă ca după fiecare folosire acestea să fie curățate.

Beauty Globes 

Globurile Cryo sunt accesorii de masaj cu ajutorul cărora te poti bucura de avantajele crioterapiei. Ele se răcesc în mini frigider, iar datorită lichidului, ele își păstrează pentru mult timp temperatura scăzută în timpul masajului facial, reducând iritația, inflamația. Trebuie să le lași la răcit doar 15 min. 

Încearcă și tu o nouă experiență de îngrijire a pielii! Ce produs Meloni Care te atrage cel mai mult? Mie îmi place mult mini frigiderul și abia aștept să îmi păstrez toate produsele de skincare în el:* 

24 de comentarii:

  1. Un mini frigider mi-ar folosi și mie. În afară de globurile Cryo, pe celelalte le am deja. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci mini frigiderul arată intr-un mare fel.Cred ca nu ai cum să nu îți dorești o asemenea minunatie

    RăspundețiȘtergere
  3. De abia asteptam sa apara si la noi astfel de mini frigidere!

    RăspundețiȘtergere
  4. Accesorii atat de Necesare pentru ingrijirea tenului

    RăspundețiȘtergere
  5. Și eu văd minifrigiderul pe la multe fete și îmi surade ideea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce interesant e frigiderul, l-am tot văzut în ultima perioadă. Am câteva rollere faciale de care sunt încântată.

    RăspundețiȘtergere
  7. E simpatic frigiderul, cred ca e si foarte util

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu cred sa existe vreo doamna care sa nu ravneasca la un astfel de mini frigider.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi se par super toate accesoriile, iar mini frigiderul e genial, chiar mi ar plăcea unul!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Am pus și eu ochii pe un mini frigider meloni.

    RăspundețiȘtergere
  11. Frigiderasul este delicios! Asa de rozaliu si simpatic si minion.

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi doresc si eu mini frigiderul, cred ca mi-ar fi de mare ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte frumoasă noua ta tema a blogului 😍😍😍😍. App de aceste frigidere, le-am tot văzut în online - mi se par geniale ‼️‼️

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi plac frigiderele pentru cosmetice si ar fi misto sa-mi comand si eu unul

    RăspundețiȘtergere