vineri, 2 aprilie 2021

4 Outfit-uri de Primăvară | Sport și Casual

Bună dragile mele și bine v-am regăsit! Mă simt atât de fericită când văd puțină căldură și primăvara aproape de noi, încât am ieșit la poze. Azi vreau să vă prezint noi outfit-uri potrivite pentru acest sezon când nu este nici prea cald, dar nici prea frig. Temperaturile au crescut și am putut renunța la gecile groase așa că am trecut la treninguri care totuși să îmi țină de cald. 

Am comandat și de această dată de pe Femme Luxe, însă cu puțină teamă, s-au introdus niște taxe iar hăinuțele au ajuns destul de târziu, dar mă bucur că nu s-au rătăcit totuși. Au trecut câteva luni în care am făcut o mică pauză, iar acum boom apar cu ditamai burtica, dar e ok, hainele luate încă mă încap!

Primul set sport este compus din 2 piese, hanorac și pantaloni, culoarea fiind negru. Am văzut și pe nuanțe de Grey Loungewear sau Co Ords Sets și mi s-au părut faine. Mi-a plăcut mult pe site, deși e super basic îmi vine de minune și e chiar călduros. Îmi place materialul, este super moale, se întinde și din toată comanda cred că este în top. Chiar mai trebuie să iau câteva de genul până nasc deoarece îmi sunt cel mai confortabile de purtat. 

Al doilea set este unul pe roz, puțin mai diferit decât primul, acesta abia a încăput pe mine. Burtica îmi șade afară așa că a trebuit să o acopăr pentru a nu răci. Ca culoare îmi place iar după ce voi naște se va așeza altfel pe mine cu siguranță. Ambele au glugă, însă acesta la partea de sus îmi vine mai degrabă ca un top ce poate fi strâns sau nu cu un fel de șnur. 


Culori neutre- cardigan și set 2 piese 

Începem cu cardiganul, care mi se pare un must have, renunțăm la geacă și aruncăm pe noi un atfel de jerseu iar ținuta este gata. Se poate accesoriza fie cu o curea în talie, însă eu nu am făcut asta deocamdată, poate pe viitor, dar vă asigur că arată bine. Nuanța este de bej, ușor de asortat cu orice. Ar merge și peste o rochiță din gama Bodycon Midi Dress

Trecem la ultimul set, care încă nu știu dacă e alegerea bună sau nu constituit dintr-o fustă și o bluză. Setul este destul de gros, bun de purtat primăvara sau toamna. Mă tot gândeam cu ce să îl accesorizez, m-am gândit la o pălărie și niște bijuterii finuțe. Fusta am ridicat-o până peste burtă și e un plus acest lucru pentru mine, așa o fac puțin mai scurtă. Voi ați alege acest set?


Pe site am văzut că sunt multe topuri faine Milkmaid Top și chiar sunt in trend anul acesta. Abia aștept să vină căldurile să imi pot achiziționa câteva. 

Cam aceasta a fost sesiunea de shopping și poze. Sunt curioasă ce vă place din comanda mea? Produse faine am găsit și în gama Festival Outfits, rămâne de văzut ce voi mai lua data viitoare. Tu ai pus ochii pe ceva anume? 

20 de comentarii:

  1. Toate sunt foarte frumoase ,imi plac mult de tot ,cardiganele sunt preferatele mele ! Să te bucuri de ele draga mea și să le porți cu plăcere .

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine îți stă, toate sunt drăguțe. Îți stă foarte bine cu acel portocaliu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Tare frumoase sunt alegerile tale si îți vin de minune! Ești tare frumoasă! ❤️

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate alegerile tale îmi plac.Ești o graviduta atat de frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce faine sunt toate si ce bine iti stau, arati tare bine, nici nu ai spune ca esti insarcinata! sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoase și inspirate! Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur sa vad ca ai gasit hainute numai bune pentru silueta ta de graviduta

    RăspundețiȘtergere
  8. Am văzut si eu că au hăinuțe noi. Da, am pus ochii pe câteva.

    RăspundețiȘtergere
  9. Treningurile lor imi plac, ele sunt calduroase si au croieli clasice.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu am setul cu fusta si l-am ridicat peste sani, ca sa scurtez fusta. 😂

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu am setul cu fusta si l-am ridicat peste sani, ca sa scurtez fusta. 😂

    RăspundețiȘtergere
  12. Toate alegerile tale sunt binevenite și potrivite.
    Mi-ar plăcea să găsesc și eu, mai ales costumele sport care merg excelent în această perioadă, de pe femme luxe.
    Mulțumesc pentru recomandări și împărtășirea ideilor!

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt toate frumoase si iti vin tare bine. Sa le porti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte frumoase alegerile tale. Cardiganul îmi place cel mai mult

    RăspundețiȘtergere
  15. Ma tot gândesc dacă sa le mai dau o șansă ��‍♀️

    RăspundețiȘtergere