vineri, 23 aprilie 2021

Idei de cadouri sportive pentru copii | Decathlon

Cât de mult am așteptat noi părinții dar și copiii vremea caldă! Să putem ieși la aer curat, la puțin soare și să ne distrăm totodată. E adevărat că pandemia aceasta ne-a făcut să ne izolăm un timp foarte îndelungat, sper ca încet să ne revenim, dar până atunci nu uităm să ne protejăm cum putem. Până atunci hai să vedem ce am putea lua picilor noștri pentru a se putea distra în voie. Pe Decathlon am găsit o mulțime de idei care pot să te ajute și pe tine! Hai să îți arăt la ce m-am gândit eu, mai ales că tot vin sărbătorile Pascale poți face și tu un cadou deosebit! 

Skateboard Play 120 Copii 3-7 ani Oxelo

Un Skateboard mi se pare o idee genială de cadou atât pentru băieți cât și pentru fetițe. Copiii încă de mici învăță rapid cum să își țină echilibrul, cazi, te ridici însă prinzi foarte repede iar eu consider că trebuie încurajați pentru a-și învinge temerile. Modelul acesta de pe site mi se pare super drăguț, colorat, exact pe placul lor, iar placa simetrică are trucks-uri adaptate vârstei și permite o învățare sigură. Echipamentele de joacă în aer liber ajută copiii să își depășească granițele, să exploreze și să devină încrezători. Prețul acestui skateboard mi se pare foarte bun în comparație cu altele. Ce ziceți? 


Set Rachete Badminton BR Discover Copii Perfly

Doamne așa un dor mi s-a făcut să joc Badminton, încât m-am gândit să luăm și un set de rachete pentru copii. Și acum îmi amintesc de orele de sport, sau cum mă jucam în curte, pe iarbă și țiuiam toată ziua. Setul conține două rachete pentru copii și doi fluturași din plastic. Ca dimensiune sunt puțin mai micuțe față de cele pentru adulți. 
Eu cred că acesta este un joc foarte iubit de noi toți și fiecare se poate juca în propriul ritm. Sportul ajută la îmbunătățirea abilităților motorii și vei incepe să-ți controlezi mai bine mușhii corpului, coordonarea. Badminton-ul îți dezvoltă atenția totodată, viteza de deplasare și rezistența organismului. O pereche de teniși, un tricou, nimic special și vă garantez că micuțul vostru se va simți foarte bine, plus va avea și un somn mai liniștit. 

Încălțăminte 520 Ilearn Breath Baby Gym Gri/Roz Domyos

Iar ultimul articol despre care vreau să vorbim astăzi este încălțămintea. Cum fetița mea este în creștere am zis să îi cumpăr și o pereche de pantofi sport. Produsul este conceput pentru a sprijini dezvoltarea psihomotorie a copilului, în plus culoarea ne-a plăcut la nebunie. Încălțămintea este ideală pentru cei mici: susține piciorul și asigură flexibilitate maximă. Este de asemenea potrivită și pentru picioarele care transpiră. Sunt un must have de avut, iar primăvara mereu aduce noi achiziții în această materie. Acum am văzut că au și o super promoție de la ei, deci hurry up! Au și variante pentru băieței.


Noi suntem gata echipați și pregătiți de noi activități! Sportul în aer liber este absolut esențial, copiii au nevoie de joacă, libertate, mișcare. Sunt curioasă cum vi se par ideile mele și voi ce alegeți să luați copiilor voștri în această primăvară de la Decathlon? 

14 comentarii:

  1. Skateboard-urile mi se par foarte faine și mai-mai că mi-ar plăcea și mie unul așa de colorat! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar astazi i0am luat o pereche de rachete, saptamana asta urmeaza sa vina iepurasul de la decathlon cu un skateboard

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am mai fost de ceva vreme in magazinul lor, asa ca o sa le fac o vizita cat de curand. O sa tin cont de recomandarile tale! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Am văzut rachetele de Badminton și mi-am dus aminte că mă jucam des în copilărie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Decathlon are niște produse pentru copii care pot fi făcute cadou, mai ales că Iepurașul de Paști e aproape.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu m-am gandit pentru fata mea la niste rachete, dar de tenis si cred ca s-ar bucura mult la vederea lor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Băiatul meu se joaca mult cu minte. O sa ii cumpăr și eu niște rachete în viitor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu tocmai i-am luat role fetitei mele si intentionez sa-i mai iau si niste adidasi

    RăspundețiȘtergere