vineri, 14 mai 2021

Pentru copii și mămici | Bonprix

Hello dragi mămici și bine v-am regăsit! Astăzi avem sesiune de shopping cu de toate, pentru mămicile însărcinate dar și pentru piticii noștrii. Data trecută v-am prezentat hăinuțele de graviduță ce le-am luat de pe Bonprix iar acum continuăm seria, probabil va fi și ultima deorece urmează să nasc luna viitoare. Daar, există un dar, dacă vă place mai mult așa le putem combina și cu fashion-ul desigur! 

Încălțămine și prosopel pentru copii 

În această comandă după cum vedeți am răsfățat-o pe Teo cu o nouă pereche de adidași. Dacă tot a venit primăvara, vremea caldă, am zis de ce să nu îi cumpăr niște pantofi casual, care trebuie să vă spun că îi adoră. Din clipa când au sosit a umblat toată ziua prin casă cu ei, așteptând nerăbdătoare să fugim afară. Sunt foarte frumoși într-adevăr, însă nu recomand a fi purtați atunci când plouă sau sunt noroiae deoarece sunt albi și se murdăresc destul de repejor. Ne place mult acel detaliu de la spate cu roz, era și pe albastru, mărimea se potrivește și sunt super rezistenți. 


Pe urmă trebuia să îi cumpăr și lui bebe ceva, hăinuțe momentan avem destule așa că m-am gândit la un prosopel ideal din primele zile de viață. Mi-a plăcut mult acesta cu glugă și model de elefant așa că l-am pus în coș. Materialul este plăcut, moale, din bumbac și chiar are un preț bun raportat la ce am văzut și pe alte site-uri. Îl găsiți și pe roz dacă vreți să îl luați unei fetițe. 

Pijama și sutiene de alăptare pentru mami

Eu am rămas la urmă cu ultimele două articole care sunt o pijama scurtă și 2 sutiene pentru alăptat. Vine vremea caldă așa că am zis să cumpăr o pijama cu mânecă și pantaloni scurți. Pentru că îmi doresc mult să alăptez îmi va fi perfectă deoarece are acei năsturei ce se deschid pe laterale. Culoarea este una foarte plăcută, caldă și modelul de pe bluziță foarte cute. Materialul ei este moale, plăcut la atingere, iar eu ca viitoare mămică voi iubi acest set. 

O mămică care alăptează are nevoie și de sutiene cât mai confortabile, așa că am ales 2 bucăți fără arcuri lucrate din bumbac eco. Modelele sunt ceva basic, cu bulinuțe, acele bretele sunt reglabile în 3 trepte, sunt destul de late și vin cu acele clipsuri pentru a putea desface cât mai rapid și ușor sutienul. 

Sunt tot mai multumită de achizițiile de pe acest site și chiar mă bucură faptul că au și acea secțiune pentru copii, găsești astfel de toate într-un singur loc. Cum vi se par achizițiile noastre? Voi ce ați comandat ultima dată de pe Bonprix? 

8 comentarii:

  1. Ce dragute sunt piesele alese :)
    Esti minunata, Cami! Nastere usoara!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine e cand gasesti pe un site toate cele necesare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase alegerile tale.Sa le folosiți cu drag!🥰

    RăspundețiȘtergere
  4. Ultima oară am cumparat haine pentru fetița mea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt dragute foc articolele pregatite pentru tine, dar cele pentru bebe sunt minunate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt foarte faine alegerile tale, stiu ca Bonprix au produse de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte dragute sa le purtați cu drag!

    RăspundețiȘtergere