miercuri, 19 mai 2021

Piatra Gua Sha | Noutăți în skincare

Salut dragile mele și bine v-am regăsit! Astăzi vreau să abordăm un subiect pe partea de skincare în materie de accesorii, aici referindu-mă la piatra Gua Sha sau Roller-ul facial care este mai cunoscut. Ambele au multiple beneficii, ele acționând diferit totuși asupra pielii și țesuturilor. Dacă roller-ul facial este mega ușor de utilizat rotind-ul pe față, fiind potrivit pentru începători, piatra gua sha are o eficiență mult mai avansată și trebuie să înveți practic cum să faci un masaj corect tenului. 

De ce am ales piatra Gua Sha? 

Masajul cu piatra Gua Sha are numeroase proprietăți, dar atenție sunt realizate din diferite tipuri de pietre. Unele din ele ar fi: din jad, din cuarț roz, din ametist, din aventurin. Ele redau aspectul sănătos al tenului, elimină ridurile, cearcănele, reduce tensiunea mușchilor faciali, stimulează circulația sanguină. 

De pe Notino am cumpărat accesoriul de masaj fabricat din ametist violet, care pur și simplu e absolut superb, bine finisat, din gama Crystallove. Încă de la prima utilizare observi cum tenul tău este mult mai luminos, fresh și suplu. Înainte de a folosi acest accesoriu nu uita să îți pregătești tenul: odată curățat bine aplică o cremă hidrantată și câteva picături de ser sau ulei esențial ( depinde ce folosești ). Pielea trebuie să fie umedă  iar uleiul practic ajută la alunecarea perfectă a pietrei gua sha. 

Cum trebuie să o utilizăm?

Pornește de la gât în sus, cu mișcări fine și ce e important urmează liniile naturale ale feței. De la colțul interior al ochiului către tâmple, de la bărbie către urechi. Procedeul nu este greu, poate fi efectuat acasă, în confortul tău rezultând un lifting natural. Fă din asta un exercițiu zilnic iar pielea își va recăpăta forțele proprii. Cei de la Notino ne recomandă să îl introducem în frigider pentru un efect răcoritor. ( cred că va fi super mai ales că vin vremurile calde ). 

Voi utilizați în rutina de îngrijire aceste accesorii? Ce vă place mai mult roller-ul sau gua sha? Aveți grijă de tenul vostru!

19 comentarii:

  1. Sunt foarte faine si eu le folosesc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Roller-ul l-am folosit dar despre piatra gua nu stiam. O sa intru pe Notino sa-mi iau si eu una.

    RăspundețiȘtergere
  3. Piatra gua sha nu am folosit-o, nu sunt inca convinsa de ea

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu folosesc astfel de accesorii, dar stiu ca ar fi tare utile, asa ca ma voi informa si voi alege ceva potrivit.

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut! Si eu folosesc roller-ul si guasha 🥰 sunt super!

    RăspundețiȘtergere
  6. Rollerul il folosesc, de gua-sha inca nu stiam, dar voi incerca, sigur!

    RăspundețiȘtergere
  7. Inca nu am folosit, dar le iau in considerare :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Roller-ul facial îl folosesc și eu, dar piatra încă nu am luat-o.
    Mulțumesc pentru recomandare, voi ține cont!

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu folosesc roller facial. Îmi place mult de tot.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am si eu atat roller cat si guasha, dar le folosesc destul de rar.

    RăspundețiȘtergere
  11. Momentan nu utilizez dar am de gand sa includ in rutina de ingrijire a tenului si eu piatra Gua Sha.

    RăspundețiȘtergere