duminică, 11 iulie 2021

Produse pentru un machiaj simplu de vară!

Bine v-am regăsit dragile mele! Cum rezistați temperaturilor mari? Ziua încercăm să ne protejăm cât putem de căldura puternică, iar seara când se lasă puțin umbra, să ieșim la aer. De multă vreme nu am avut așa temperaturi ridicate, iar asta ne dă totul peste cap când vine vorba și de machiaj. Drept urmare trebuie să ne creem o rutină adaptată vremurilor. Personal, încerc pe cât posibil ca atunci când ies, să utilizez produse ce nu încarcă piele, fără rujuri mate, fără acoperire ridicată, totul cât mai dewy și lejer. 

Astăzi vreau să împărtășesc cu voi ce anume folosesc, sunt doar 3 produse, poate ați zice că sunt puține, însă pentru mine sunt suficiente. Le-am achiziționat de pe Notino curând și sunt foarte încântată de ele.

CC-cream cu SPF

Pentru un aspect impecabil, dar lejer am decis să aleg un CC cream. Am văzut că are un rating foarte bun, și doamne că bine l-am nimerit, atât ca nuanță cât și ca produs în sine. De la Bourjouis am mai avut un fond de ten, tare bun a fost, deci brandul se respectă. Ca preț chiar e foarte bun, având și un SPF în compoziție e mai mult decât super. Are efect de hidratare, iluminează și uniformizează, camuflează foarte bine imperfecțiunile tenului. Pe lângă acestea reduce roșeața, iar textura este lejeră, non grasă. 

Iluminator 

Pentru a oferi tenului strălucire am ales să folosesc paleta de iluminatoare de la L'Oréal Paris. Este foarte versatilă deoarece aveți 4 nuanțe din care să alegeți, fie aplicate pe partea superioară a pomeților, sub sprâncene, în colțurile interioare ale ochilor, deasupra buzei, etc. Fardurile din paleta sunt ușor cremoase, și arată super dacă sunt aplicate cu degetul. 

Machiaj lejer al buzelor

Buzele mate cu siguranță nu sunt potrivite pentru vară deoarece ele au tendința de a usca buzele. Din acest motiv ai putea folosi formule cât mai lejere precum a balsamului de buze. Vaseline l-am descoperit de câteva luni și pot spune că e cel mai ieftin și bun din colecția mea. Înmoaie și hidratează extrem de bine pe termen lung buzele, le oferă o strălucire aparte și m-a ajutat mult când aveam buzele crăpate în sarcină. De asemenea protecție avem nevoie și pentru buze, astfel că alternez cu produsul de la Babaria cu SPF30 și Aloe Vera. Acesta este tip baton, indispensabil în perioada aceasta. 


Sper că v-au fost de folos recomandările mele privind produsele. De când cu pandemia mă machiez super rar, iar tenul meu se simte foarte bine. Tu ce produse le vezi indispensabile vara și ce anume folosești? 

12 comentarii:

  1. Greu cu caldura, si eu folosesc un iluminator si o crema SPF cand merg la plaja. Zi frumoasa si multumesc pentru recomandari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am nevoie de un CC Cream pentru ca tocmai mi s-a terminat cel pe care il foloseam.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt binevenite sfaturile tale, m-ai facut curioasa in legatura cu cc cream si cu iluminatorul. Sper sa nimeresc si eu din prima nuanta potrivita!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vara nu prea port machiaj, mi-e frica sa nu se intinda din cauza caldurii toride, dar nu-mi lipseste din geanta un ruj, mascara si eyeliner.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vara doar rar port machiaj, eventual in weekend sau cand trebuie sa fac poze sau sa filmez pentru Youtube.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vara si eu aleg un CC in locul fondului de ten pentru a lasa cat mai lejer tenul.

    RăspundețiȘtergere
  7. eu nu prea ma machiez vara, nu suport, pentru ca transpir mult

    RăspundețiȘtergere
  8. Paleta o am și eu pe lista și o voi încerca curând. Vara nu prea ma machiez.

    RăspundețiȘtergere
  9. Fondul de ten si iluminatorul nu imi lipsesc, si tot mai des folosesc si balsam de buze!

    RăspundețiȘtergere
  10. Vara nu prea ma machiez. Rar optez pt bb cream si nelipsitul ruj.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu sunt putine, sunt chiar ok pentru un machiaj de vara. Eu mai pun si rimel, nu pot fara el deloc :P

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai ales vara, când temperaturile urcă în termometre de ne lasă cu ochii... în soare, apelez la un machiaj cât mai light, cât mai uțin și mai protector, să zic așa.
    Mulțumesc pentru recomandări!

    RăspundețiȘtergere