marți, 14 decembrie 2021

Machiaj Glam de Anul Nou!

Bine v-am regăsit! Mai e foarte puțin și sărbătorile bat la ușă! Mi se pare cea mai frumoasă perioadă din an iar în această atmosferă de sărbătoare trebuie și să arătăm bine nu-i așa? Eu ador să strălucesc de Crăciun și Anul Nou la propriu! Chiar dacă s-ar putea să petrec acasă cu familia, trebuie să fim aranjate.

La coafură m-am gândit la ceva lejer, proaspăt, niște bucle, nimic special. Machiajul e punctul forte, și aici putem alege o mulțime de sugestii: dramatic, smockey, în culori vibrante, cu glitter, cu extensii de gene. Preferatul meu însă rămâne cel cu glitter în nuanțe delicate, care nu este nici exgerat, dar nici mega discret, la mijloc cum s-ar spune.

Pregătirea tenului pentru machiaj - Pentru ca acesta să reziste și să arate bine, tenul are nevoie de demachiere, tonifiere și nu în ultimul rând de multă hidratare. Fond de ten și anticearcăn, iar setarea cu pudră minerală ca acesta să reziste.

Pentru un look glamour m-am uitat să văd ce am prin sertar, iar ce mi-a lipsit am comandat de pe Notino. Când vine vorba de machiaj la Makeup Revolution veți găsi tot ce aveți nevoie, brandul conține o largă gamă de produse, la prețuri accesibile. Populare au devenit paletele lor de farduri care se disting prin pigmentarea intensă. 


Am decis să iau și o paletă pentru contouring iar X Roxxsaurus e tot ce ai nevoie pentru un machiaj complet: are 4 nuanțe pentru iluminare, 4 nuanțe pentru contur, textură cremoasă și catifelată. 

Un fard de pleoape cremos ce mi-a atras atenția este cel de la Wet n Wild Color Iconfard cu particule strălucitoare, de la prima aplicare m-am îndrăgostit de el, e foarte pigmentat și rezistent. Probabil că îl voi combina și cu eyeliner-ul în nuanța Sweet Lilac, pentru un machiaj holografic. 


Machiajul buzelor-
Aici vă puteți alege în funcție de preferințe. Eu mereu am iubit rujurile în nuanțe de roșu intens, iar de sărbători m-am gândit să adaug și o pată de sclipici.

Genele- Eu am ales un rimel de la Essence Lash Princess, ce oferă un volum spectaculos, o culoare intensă, efect de gene false. Puteți aplica și extensii la nevoie, pentru a defini mai bine ochii.


Cu siguranță voi atrage multe priviri, însă cel mai important e să mă simt bine în pielea mea! Tu ce vei face de sărbători? La ce machiaj te-ai gândit? Să avem un An nou Minunat :*

6 comentarii:

  1. Voi fi doar eu cu sotul la o crama. Asa ca pica foarte bine articolul asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acasa le petrec insa sigur aleg un machiaj glam cu ceva sclipici, fac ceva experiemente :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place ideea ta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Orice ajuta sa am o stare buna este bineprimit! Imi plac nuantele alese de tine pentru acest machiaj ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Un machiaj cu mult sclipici am si eu in plan pentru seara de Anul Nou.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu intentionez sa ma machiez de sarbatori chiar daca ambele evenimente le voi petrece pe langa casa

    RăspundețiȘtergere