luni, 20 decembrie 2021

The Soul Crate | Cutiuța lunii Decembrie

Bine v-am regăsit dragilor! Mai e foarte puțin și vin sărbătorile de iarnă, yupiiii! Luna Decembrie mereu este despre armonie, dăruire, familie, lucruri frumoase sufletului. Ca în fiecare an iubesc să pregătesc cadourile pentru cei dragi din timp, însă cum mâine este ziua mea, am fost și eu la rândul meu răsfață cu un box superb. 💟

The soul Crate este o cutiuță ce conține o mulțime de instrumente, produse de îngrijire, meditație, stickere, ceaiuri, lumânări, bețisoare parfumate. Îmi place la ei faptul că susțin brandurile locale, astfel colaborează cu companii mici pentru a realiza cele mai frumoase cutii pentru ritualul tău zilnic. 


Ce conține cutiuța mai pe larg?

Știu că sunteți foarte curioase, drept urmare vă prezint pe rând produsele și preferatele mele. Încep cu Self Care Monthly Planner ce te ajută să îți stabilești obiceiuri de îngrijire personală. Eu îl voi folosi mai mult și pentru partea cu postările, pentru a fi mai organizată pe Instrgram. 

Pe urmă avem un super calendar cu fazele lunii, nu am avut niciodată sincer, dar e o piesă impresionantă și fain de pus în orice încăpere. Trecând mai departe în colet am găsit unul din balsamurile mele preferate de la Ommia, brand cu produse din ingrediente organice. Balsamul e foarte hidratant, catifelează, regenerează și conține cacao, vanilie, portocală, Vitamina E.


Șamponul solid Herbal Hair Care este încă un produse ce mi-a atras atenția. Este bazat pe extracte de plante și produse aplicole, fiind bun pentru stimularea creșterii părului, conferind volum și strălucire. Vine de la brandul Jovis, ingrediente pure, de cea mai bună calitate, cu certificare organică.


Pentru suflet, meditație am găsit în colet niște mărgele Mala, ce au fost dezvoltate pentru a menține mintea concentrată și limpede de gânduri. Bețișoarele parfumate Native Soul pot fi folosite pentru înmiresmarea casei, sunt realizate în India, ambalate foarte frumos, aspectuos. 

Și cum în această perioadă bem mult băuturi calde avem nevoie și de o cănuță + ceaiul preferat. Cana din ceramică este deosebită, având pe ea Fazele Lunii. Ceaiul Kaffa Tea este perfect pentru iarnă, cu o aromă intensă de gojiberry: bucăți de mere, căpșuni, mure. 



Am primit și 5 stickere, bucuria fetiței mele, desenate cu drag și tăiate cu precizie. Pe site găsiți 3 cutiuțe disponibile momentan, alegerea este a ta! Poți să și alegi diferite combinații, personalizate sau chiar să îți creezi un abonament lunar. Mie mi-a plăcut tare mult conținutul, tu ce părere ai? 

12 comentarii:

  1. Tare fain continutul acestei cutii. Am aflat acum de ea si cred ca ne vom intalni mai des in urmatoarele luni!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am văzut si eu cutiile de genul si imi place mult cana cu fazele lunii

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce de lucruri faine acolo, sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pare un cadou super de oferit si de primit.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ador cutiile de genu, mi se par cutiile perfecte pentru a putea fi oferite oricarei doamne/domnisoare

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiam de aceste cutii, dar ma atrage cana si balsamul de buze.

    RăspundețiȘtergere
  7. Și mie mi se pare super ideea acestor cutii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cat de faina este ideea cutiutei! Numai chestii faine ai avut in ea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place acest concept, de cutie cu produse interesante.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma bucur sa descopar aceasta cutiuta. Chiar mi se pare tentanta

    RăspundețiȘtergere
  11. Conceptul este genial. Este prim oara cand aud de ei si imi surade ideea de a primi o cutie cu bunatati

    RăspundețiȘtergere
  12. Produsele primite arata bine si am sa arunc si eu o privire pe site

    RăspundețiȘtergere