joi, 10 februarie 2022

Cadouri parfumate de Valentine's Day

Mai sunt câteva zile și Valentine's Day este aici! Totul e roșu, lumânări parfumate, ciocolată și ce mai vreți. Februarie are zile romantice și ne oferă prilejul să petrecem momente frumoase alături de cei dragi nouă. Când eram și noi singuri ieșeam în oraș la ceva dulce, însă cum copiii sunt mici, de data asta am preferat să rămânem acasă în intimitatea noastră. Important e că petrecem împreună! Știu că mulți dintre voi sărbătoriți acest eveniment, așa că astăzi vă ofer câteva ponturi pentru a lua un cadou potrivit pentru persoana iubită. Câte bătăi de cap aveam și eu la început de relație și căutam pe internet tot felul de cadouri valentines day. Iubirea trebuie prețuită în fiecare zi, însă cum ar fi să oferim și ceva frumos, care să îi amintească de tine în fiecare moment? 

Când vine vorba de cadouri valentines day pentru ea instant mă gândesc la trandafiri, parfum delicat, feminin, care să o pună în valoare. Pe Notino ai și 10% reducere la oricare iar câteva idei ar fi Black Opium, Libre de la Yves Saint Laurent, Gucci Bloom, My Burrbery Blush, Davidoff Cool Water. 


Black Opium de la Yves Saint Laurent a fost primul meu parfum cumpărat de pe Notino. Este potrivit acum în lunile de iarnă, este un parfum oriental intens, ideal pentru o ieșire romantică în oraș, o ocazie deosebită. L-aș asocia cu o femeie puternică, încrezătoare, energică. Vârful compoziției constă în adieri de fructe de păr, presărate cu flori de portocal și cu flăcări picante de piper roz. Inima combină tonuri intense de cafea, rafinate de acorduri de iasomie. La bază domină acordurile calde ale vaniliei. 

Davidoff Cool Water este altceva.. pentru alte gusturi, fresh, acvatic, proaspăt, cu adieri florale, încă un preferat, pentru vremea mai caldă. Chiar azi l-am purtat, am avut parte de o zi foarte însorită cu temperaturi ridicate. Este Un parfum unic, o întruchipare perfectă a brizei mării, adorat de femeile din întreaga lume încă din anul 1996. Ca note de vârf avem: ananas, pepene, coacăze și lămâie – cu petalele delicate de crin și de lotus. Inima parfumului este ca un buchet bogat de iasomie, nuferi, lăcrămioare, trandafiri roșii, completate de acorduri de miere. Finalul dezvăluie o cascadă de mosc senzual, vetiver, vanilie și lemn de santal. 

Hugo Boss Boottled Tonic este parfumul favorit al soțului meu, proaspăt, citric, picant, ideal de purtat în fiecare zi. Printre primele note se numără lămâia, grepfrutul, portocala amară și mărul verde. Inima conține un cocktail picant, din esențe de ghimbir, de scorțișoară, de cuișoare și de mușcată. Baza, uscată şi pământie, este construită din vetiver și acorduri lemnoase. Parfumurile Hugo Boss sunt foarte calitative, construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care le folosește.


Pentru cele care aveți un buget mai redus recomand seturile cadou pentru bărbați, iar eu am ales unul ce conține mai multe produse pentru îngrijirea corpului marca Palmolive. Geluri de duș, deodorant stick ce vin într-o gentuță în care se pot depozita, toate la preț super. Acestea mi se par foarte practice.

Cadou UNIC la Notino! 

Cu mare drag aș apela la o ambalare cadou dacă este vorba de un produ mai luxos, într-o cutie elegantă. Tot ce trebuie să faci e ca înainte de a finaliza comanda, să bifezi câmpul de ambalare cadou și să selectezi varianta de culoare dorită. Ambalarea cadou are prețul standard de 23 RON.

Ce mai poți face este să apelezi la gravură. Ce frumos ar suna o declarație de dragoste pe sticluța parfumului așai? Prețul este de numai 18 ron, însă cu siguranță va fi un cadou original ce va aduce zâmbetul pe fața persoanei care îl primește. 

Cum ți se par ideile mele? Cum sărbătoriți Ziua Îndrăgostiților? La ce cadouri V-ați gândit? Pupici!

10 comentarii:

  1. Imi plac si black Opium si cool water, insa acum am o noua dorinta - hugo boss - the scent

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai de am dat comanda pE Notino si am ales si eu un parfum pentru sotul meu. Vrea sa facem intrecere pentru cine are cea mai mare colectie , asa ca pentru noi un parfum e bine venit oricand

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi place să sărbătoresc cu o cină romantică și un cadou drăguț.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu imi doresc de Valentines Day parfumul Black Opium. Sper sa-l si primesc pentru ca il am demult pe lista de dorinte.

    RăspundețiȘtergere
  5. Parfumurile sunt cadourile cele mai dorite și apreciate. Dacă ar fi să primesc (încă) un parfum de Valentines Day aș încerca noul Black opium.

    RăspundețiȘtergere
  6. Un parfum este intotdeauna o buna idee de cadou!

    RăspundețiȘtergere
  7. Un parfum este cea mai potrivita alegere pentru aceasta zi!

    RăspundețiȘtergere