luni, 14 februarie 2022

Idei de Ținute cu Piese Alb, Negru | Bonprix

Alb, negru, știu.. nu ați văzut prea des la mine. Mereu eram pe culori intense, dar anul acesta am început cu o schimbare. Drept urmare am luat câteva piese de pe Bonprix să văd cum îmi stau și cum le-aș combina. Rămâne să îmi spuneți dacă am făcut o alegere potrivită, însă mie per total chiar îmi plac.

Nu am stat mult să studiez cam ce se poartă anul acesta, dar știu că aceste două culori nu se vor demoda. Salopete, curelele cu lanțuri își fac din nou apariția, camășile supradimensionate, fuste din piele, fuste maxi strălucitoare, pantaloni cu talie joasă, waw! Însă indiferent de sezon și tendințe eu zic să te îmbraci cum te simți confortabil, iar dacă dorești o combinație clasică, poți să o adaptezi pentru orice ocazie. 

Ținută casual 

Cred că acest stil mă definește cel mai bine. Îmi place să port ținute cât mai lejere, ideal ar fi din două piese ( bluză și pantalon). Însă de data asta pe site mi-a atras atenția o superbă cămașă cu buline. E atât de frumoasă, lejeră, vaporoasă în partea de jos, stil vokuhila. Foarte rafinată, exact pe gustul meu, iar eu am ales să o port cu o pereche de blugi cu talie înaltă. 





Ținută office

Aceasta merge destul de bine la birou. Puloverul alb este lucrat din fire pufoase, e atât de moale, mai ceva ca o păturică. Îmi ține foarte bine de cald în acest sezon, și îmi place pentru că se poate purta și pe umeri, dar și la gât datorită gulerului înalt, arată super chic. A fost un must zilele acestea și pentru a arăta mai frumos am ales să îl port cu o fustă. 



Ținută feminină

Te pregătești de o ieșire în oraș cu iubitul tău, sau la o plimbare cu fetele? Eu aș purta o rochiță cu siguranță, care să îmi pună în valoare feminitatea. Soțul zice că mă potrivesc pe străzile Parisului, haha, bereta din cap îmi lipsește. Ce n-aș da să merg la Paris într-o vacanță. Trecând la rochiță este prima pe care o iau în acest stil, și atât de lungă. Eu sunt micuță de statură și nu știam cum mi se v-a potrivi, însă o pereche de tocuri poate face diferența. 😊 Are un guler frumos, cordon în talie, închidere cu nasturi și un model drăguț. 



Cam atât pe astăzi. Sunt curioasă dacă v-au plăcut ideile mele, și care din aceste piese vă plac și le-ați purta. Acum tot ce rămâne de făcut e să aștept primăvara, să pot lua zeci de rochițe înflorate. 

13 comentarii:

  1. La bonprix au o varietate de haine pentru toate gusturile. Felicitari pentru sedinta foto.

    RăspundețiȘtergere
  2. Camasuta cu buline e preferata mea! Si iti sta tare bine cu toate !

    RăspundețiȘtergere
  3. Îmi plac foarte mult alegerile tale. Le-aș purta fără rețineri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe primul loc mi se pare rochia. Arata superb pe tine si ma tenteaza si pe mine modelul ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoasw articolele. Iti vin tare bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce piese vestimentare deosebite ai ales, iti vin tare bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Puloverul alb arata tare bine. Imi plac alegerile facute pentru aceasta comanda

    RăspundețiȘtergere
  8. Tote alegerile tale sunt absolut minunate! Imi pplac toate si-ti vin tare fain!

    RăspundețiȘtergere