vineri, 4 februarie 2022

Mamici si bebelusi | Ingrijire, recomandari

Bună dragilor și bine v-am regăsit! Articolul de astăzi este destinat pentru mămicile cu burtici sau cele cu pitici. În ultima vreme mi-ați tot cerut diferite recomandări legate de produsele care le folosim atât eu cât și bebe, așa că azi vorbim despre mai multe categorii. Cred că majoritatea lucrurilor de când am fost însărcinată le-am luat din online, acasă din comfortul meu. 

Un site de unde comand des este Notino, pentru că au de toate: produse de beauty, întreținere casă, copii, și e mult mai ușor când găsești totul la un loc. Deseori prind și oferte bune, sau cadouri la fiecare comandă, iar acum vă arăt în cele ce urmează câteva lucruri de care am avut nevoie luna aceasta din categoria "mama și copilul". 

Jucării pentru dentiție

Dințișorii noștri au ieșit într-adevăr foarte repede, deja avem 4 și se pregătesc următorii 2. Însă Mihai, cu siguranță și ceilalți bebeluși orice prind bagă în guriță. Pe noi ne-au ajutat foarte mult jucăriile de dentiție, ele sunt special create pentru ei, ușurând astfel durerile de gingii. Mi-a plăcut foarte mult setul de la Canpol Babies foarte colorat, potrivit și pentru a fi oferit cadou, cu jucării zornăitori totodată. 

Ce mai avem este un model de la Chicco Baby Senses, cu un design super vesel, amuzant, material rezistent și accesoriu de masaj pentru gingiuțe. Pe site găsiți și alte jucării în funcție de vârsta copilului vostru: cărticele educative, păturici, jucării pentru baie, animăluțe, cuburi moi, păpuși.  

Bebe la masă ( diversificare )

Am tot văzut prin online suzetele pentru alimente proaspete, și am zis să o încercăm și noi. Dispozitivul este creat pentru a depozita diferite fructe sau legume ( eu m-am gândit la portocale, dar vedem pe parcurs ) fără teama de a se putea îneca cu bucăți mari. Materialul este din silicon și se spală ușor.

Trecând mai departe, cum bebe a fost și este alăptat, m-am ciocnit de o problemă. Nu voia să accepte apa din nici un fel de biberon cu tetină. Iar Magic Cup 360 grade ne-a venit în ajutor, nu curge, mărimea este practică, cu mânere, potrivită de la 6 lunițe. Alte suzete și tetine găsiți pe site, de la branduri de top.

Îngrjirea pielii bebelușului

Un alt aspect important îl reprezintă pielea bebelușului, și mămici chiar vă îndemn să folosiți ceva de calitate, fără ingrediente ce ar putea irita, căci noi am pățit-o. Mihai are pielea atopică, a avut și eczeme la un moment dat iar în acest caz recomand ca produse gama Bioderma Atoderm. Uleiul de duș e potrivit pentru pielea uscată a bebelușilor, e foarte nutritiv, hidratează până la 24H, previne iritarea pielii și curăță delicat.  Tot din aceeași gamă folosim balsamul intensiv inclusiv pe față unde am avut probleme destul de mari o perioadă bună. Reface echilibrul pielii, are efect calmant, regenerează. 


Produse pentru mămici cu burtici 

Mămicile au nevoie de o îngrijire specială în timpul sarcinii dar și după naștere. Uleiuri pentru burtică, vergeturi, sutiene de alăptare, cremă pentru mameloane, absorbante postnatale, inserții de unică folosință pentru sutien. Vă recomand să trageți un ochi pe site, iar pentru orice alte întrebări vă stau la dispoziție. Sper doar ca informațiile oferite să vă fi fost de ajutor. Voi ați comandat de pe Notino produse pentru bebei? 

10 comentarii:

  1. Imi place ca Notino are mereu oferte bune si ca au o sectiune si pentru mamici cu copii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Inca nu, nu am avut nevoie, insa e bine de știut pe viitor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mai am demult bebelus in casa, insa am ramas fidela produselor Bioderma.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si noi folosim produse de la Bioderma chiar daca suntem adulti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bioderma este nelipsita si de la noi chiar daca fetita mea a depasit varsta de bebelusenie!

    RăspundețiȘtergere
  6. Un articol foarte util pentru mamici! O sa-mi fie si mie de ajutor sfaturile in viitor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Îmi place faptul că Notino dispune de o mare varietate de produse.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pana nu demult nu stiam ca pe Notino se gasesc si lucruri de copil.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi se pare fain ca acum putem gasi pe Notino si lucruri pentru bebelusi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu folosesc produse de la Bioderma pentru copii si sunt tare incantata de ele

    RăspundețiȘtergere