vineri, 29 aprilie 2022

Scrub-ul și uleiul favorit de corp | Piele catifelată și bronzată

Hello și bine v-am regăsit! Sună bine acest titlu nu-i așa? Vine vremea caldă, chiar zilele acestea m-am bucurat maxim, am reușit să scot câteva rochițe din garderobă și să le port! Asta înseamnă însă că vrem și să arătăm bine, pielea fiind catifelată, bronzată, hidratată. Drept urmare urmez un ritual și anume: exfolierea corpului și hidratarea lui. 

Scrub-ul de corp are o mulțime de beneficii, și știu că nu multă lume folosește din păcate, însă ar trebui, de ce? pentru că în timp pielea îți va mulțumi și va arăta mult mai tânără. Are efect de exfoliere, tonifiere, revigorare, rejuvenare. În comerț veți găsi multe variante cu siguranță, eu însă prefer ceva cu particule ce nu sunt abrazive, cu o consistență mai densă, cremoasă, pentru a nu leza sau zgâria pielea. Unul din preferatele mele este clar scrubul Dove Exfoliating Body Scrub Pomegranate Seeds & Shea Butter. Formula acestui produs este îmbogățită cu semințe de rodie și unt de shea, ce netezesc pielea și o hrănesc în profunzime.


Ce am mai încercat de curând este gelul de duș exfoliant de la I Love... foarte cunoscut pentru aromele gurmande. Pentru că iubesc fructele de pădure am ales ceva cu mure și zmeură, absolut delicios. Curăță pielea de celulele moarte, îi oferă o netezime perfectă, și unde m-ai pui că miroase atât de bine!

Acum pielea este pregătită pentru aplicarea unui ulei de corp. Recomand cele pe bază de ingrediente naturale, ce hidratează intens, regenerează și netezesc pielea. De obicei când vine căldura și încep să port des rochițe folosesc uleiul de la Cocosolis. Este un brand renumit, au produse de calitate, ecologice și vegane astfel că pielea ta se va îndrăgosti de ele. 

Uleiul Cocosolis Choco miroase delicios a ciocolată, se aplică după duș și se întinde cu mișcări circulare ușoare. Se poate aplica și la plajă, însă nu uitați să aplicați și un factor de protecție. Printre ingrediente se numără:

- Uleiul de cocos, hrănește pielea, susține producția de colagen

- Untul de cacao, calmează rapid pielea uscată, iritațiile 

- Uleiul de jojoba ce stimulează regenerarea celulară 

- Uleiul de migdale, înmoaie și hrănește pielea, calmează arsurile solare

- Uleiul de avocado, protejează împotriva influențelor externe nocive. 


Tu ești pregătită pentru vară? Eu anul acesta îmi doresc să plec la mare în Croația și cu siguranță voi lua clar și acest ulei cu mine. Nu uitați ca înainte să exfoliați pielea pentru un rezultat frumos. Pentru mine aceste produse sunt un combo perfect. Tu cum îți menții pielea frumoasă, hidratată și bronzată? Pupici 😘 

9 comentarii:

  1. Am folosit și eu scrub-ul acum câțiva ani de zile și am fost tare mulțumită de el!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador scruburile si pot spune ca sunt mare fan, pe cele 2 produse nu le-am incercat insa am uleiul de la Cocosolis pe care abia astept si eu sa il folosesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu as vrea sa merg in Grecia si anul acesta 😁

    RăspundețiȘtergere
  4. anul asta incep si eu sa folosesc produsele cocosolis!

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar sună bine! Eu folosesc de obicei aceste produse, unele chiar de la aceleași branduri, dar pe cele pe care nu le-am încercat o voi face. M-ai convins tu.
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Scrubul acela de la Dove a fost printre preferatele mele, si miroase excelent.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu le-am incercat, dar stiu ce adaug data viitoare in cos!

    RăspundețiȘtergere
  8. Scrubul acela am si eu in plan sa-l incerc. Ca sa nu mai zic de produsele Cocosolis pe care le iubesc. Cel mai mult imi place GLOW de la ei

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce fain pare scrubul! Folosesc scrubul cam 1 data pe saptamana pentru a elimina celulele moarte.

    RăspundețiȘtergere