marți, 19 aprilie 2022

Avantajele tehnologiei LED

În ziua de azi tehnologia LED a primit o mare amploare. Tot mai multă lume alege să înlocuiască vechile tehnologii, evoluăm și asta se vede. Cum am început și noi să construim casa și să ne gândim la detalii, cu siguranță am alege și noi produsele LED la momentul oportun. Am tot studiat și am văzut că au o mulțime de avantaje, drept urmare astăzi vom vorbi despre ele. Un site ce mi-a atras atenția și pe care am văzut o gamă largă de produse de iluminat de înaltă calitate este LED Concept, o companie tânără, cu un personal dinamic, ce va oferă o soluție a viitorului. 

Mai pe scurt LED înseamnă un mediu mai sănătos, lumină de calitate, durată de folosință îndelungată, o economie vizibilă în buzunarul vostru, tehnologia fiind mult mai prietenoasă cu mediul, lucru indicat de Directivele Comunității Europene. Haide să îți prezint câteva caracteristici și avantaje:

1. LED-urile consumă puțin, având în vedere că facturile din ziua de azi sunt foarte mari, eu zic că ar fi benefic. Costurile cu siguranță se vor reduce semnificativ deoarece consumă de aproximativ 10 ori mai puțin. Noi avem momentan în living o lustră LED, model frumos, cu lumină liniștitoare, ce nu afectează vederea, nu obosește ochiul, prietenoase de asemenea cu mediul înconjurător. Sunt practice, economice iar pe site veți găsi conform dorințelor dvs: lustre suspendate, aplicate sau tip candelabre. 

                       

2. Becurile cu LED nu produc căldură, nu conțin substanțe toxice, fiind cele mai sigure dispozitive de iluminat. Cele vechi știți că se încălzeau excesiv, ardeau practic, iar într-o încăpere cu risc de incediu, numai sigure nu erau. Întreținerea este mult mai ușor de făcut deoarece au o durată mai mare de viață față de modelele vechi. De asemenea ele sunt dizpozitive SSL, adică dispozitive de iluminat solide, pot fi mânuite fără grija că se vor sparge. Țin minte și acum acel bec cu glob de sticlă mega fragil, însă cu acestea poți sta fără stres. 

3. Nu produc zgomot și sunt ideale acasă sau chiar în spațiile de birou. Dacă e să achiziționăm spoturi LED, că tot vorbim de birou, trebuie să știm că ele pot fi plasate în anumite locuri într-un mod economic și inteligent. Sunt utilizate pentru iluminatul direcționat, pentru a localiza o lumină puternică unde este nevoie ( pentru scris, citit, gătit, etc ). De avantaje te vei bucura din plin: consum redus, durabilitate, adaptabilitate, cost redus, reducerea poluării protejând mediul. Pot fi folosite și pentru iluminatul decorativ, astfel vei avea parte de iluminare elegantă a spațiului în care va fi montat. 

Vrei să te bucuri și tu de avantajele becurilor cu LED? Cei de la LED Concept te așteaptă pe site cu o gamă completă pentru un iluminat așa cum îți dorești tu! Tu ai opta pentru tehnologia LED? 

11 comentarii:

  1. Da, întotdeauna aleg becuri led si acum am inceput sa caut si ceva lustre de genul

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi place mult lumina pe care o emana becurile LED.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de faine sunt �� as opta pentru tehnologia led ❤️

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce modele faine! Și eu aleg becurile LED.

    RăspundețiȘtergere
  5. Intotdeauna aleg becurile Led, mi se par foarte econoame si exact ce avem nevoie

    RăspundețiȘtergere
  6. Folosim tehnologia LED de ceva vreme și suntem încâtați și mulțumiți.
    Lumina este foarte bună, mai ales că lucrez mult la calculator.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si mie imi place iluminarea tip LED. Incerc sa cumpar tot ce se poate cu tehnologie LED.

    RăspundețiȘtergere
  8. Becurilor cu LED am o multime de avantaje. Le recomand si eu!

    RăspundețiȘtergere
  9. Folosim si noi becuri led, imi plac mult de tot.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu am facut ceva schimbari in casa si am trecut pe LED. Daca asta inseamna economie atunci ... de ce nu?!

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu am in casa astfel de leduri si sunt incantata de ele!

    RăspundețiȘtergere