luni, 5 septembrie 2022

Ce am purtat în ultima lună de vară | Bonprix

Hello dragilor! Nu îmi vine să cred că vara a trecut și ne aflăm în prag de toamnă. Nu mă înțelegeți greșit, îmi place și ea, fiecare anotimp are ceva aparte, însă îmi pare rău că numai pot purta diferite e rochițe. În acest articol vreau să vă arăt ce am luat de pe Bonprix și am purtat în această ultimă lună de vară. Eu sper să avem parte de o toamnă mai călduroasă, căci articolele sunt acum și la reducere. 

Salopetă scurtă 

Trecem mai departe la această salopetă, care nu știu de ce am luat-o în mărimea XS, greșeala mea, îmi vine chiar la fix. Acestea sincer mi se par cele mai comode și perfecte de purtat vara. Am văzut pe site o mulțime de modele și scurte, dar și lungi dacă tot vine sezonul toamnei. Din nou print floral, îmi place că are buzunare, o recomand. 



Rochie cu imprimeu floral

În comenzile mele mereu se va găsi o rochiță cu siguranță! Mi se par cele mai feminine, iar pe mine mă avantajează destul de mult, zic eu. De această dată am ales una cu print floral, într-o nuanță caldă de bej caiscă, cu volănașe jucăușe. Îmi place că nu se sifonează, un singur minus ar avea faptul că e puțin cam decoltată pentru mine, dar am rezolvat treaba cu un mic accesoriu. Are și accent pe talie, iar ca lungime e super ok, până peste genunchi. 



Costum de baie 

Trecem și la ultima piesă, costumul de baie. La fel, avem o varietate mare, însă eu mi-am dorit ceva care să mă acopere mai mult. Am găsit ceva din două piese tankini, și la reducere, pe o nuanță de kaki. În partea de sus este ornat cu niște mărgeluțe, deloc deranjante pentru mine și închidere în partea din spate. Este croit avantajos pe corp, iar mărimea 36 pe care am luat-o corespunde. L-am purtat în vacanța din Grecia luna aceasta, și pot spune că m-am simțit super în el.


Abia aștept să văd ce noutăți apar acum toamna, mi-aș dori de data asta să cumpăr ceva office, așa că voi studia site-ul. Cum ți se par achizițiile mele? 
Tu ce ai comandat ultima dată de pe Bonprix?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu