miercuri, 23 noiembrie 2022

Produse naturiste | Cumparaturi | Vitamix

Hello, bine v-am regăsit! Ne aflăm în prag de noiembrie, temperaturi mai scăzute, drept urmare m-am gândit că ar fi cazul să plasez o nouă comandă la magazinul naturist favorit. Despre cine o fi vorba, Vitamix, unde găsesc mereu o gamă variată de vitamine, suplimente, produse de îngijire. Atunci când sunt pe fugă, sau am nevoie de un produs urgent aleg să plec în magazinul fizic, în rest fac comenzi online deoarece îmi place să le studiez puțin înainte. 

Produsele brandului Zanna 

Produsele Zanna fost create pentru a celebra stilul de viață simplu, natural, curat. În portofoliu au sute de produse, precum geluri de duș, șampoane, balsamuri, uleiuri de masaj. Toate având ingrediente 100% naturale, un adevărat răsfăț atunci când începi să le utilizezi. Eu am ales de această dată niște uleiuri esențiale, mai exact de oregano și lâmâie. Le folosesc mai mult pentru aromaterapie, pun câteva picături în difuzor, de obicei seara, dar se pot folosi și pentru îngrijirea pielii. Uleiul esențial de lămâie miroase super fresh, te revigorează, purifică aerul, îmbunătățește starea de bine. Iar uleiul esențial cu oregano l-am luat pentru că este bogat în antioxidanți și luptă împotriva bacteriilor.

Balsamul cu gălbenele și propolis cred că este cel mai cunoscut, e bine de avut în casă sincer, protejează pielea, ajută la regenerarea și hidratarea ei, are acțiune puternic dezinfectantă și antiinflamatoare asupra rănilor de la nivelul pielii. Balsamul cu extract de untul pamantului este utilizat ca remediu pentru roseata pielii, vanatai, afectiuni si crampe musculare, tulburari reumatice. Iar cel cu tătăneasă grăbește vindecarea rănilor și regenerarea țesuturilor. Balsamul are acțiune cicatrizantă, emolientă. Toate acestea se masează în piele până la absorbție. 

Youbio- Unt de arahide crocant

Trecem și la produsele YouBio, am comandat untul de arahide crocant, deci e genial de bun. Găsiți mai multe variante, precum din susan, caju, migdale, alune de pădure, cu siguranță delicioase. O simplă lingură îți oferă numeroase proteine și vitamine. Și pentru că ne place așa mult, îl mâncăm direct de la borcan, cel luat de mine are o consistență crocantă.

SpringMarket- Ceaiuri pentru sezonul rece 

Logic că trebuia să iau și niște ceaiuri, ales ceva pentru imunitate, răceală, ce se bea acum în sezonul is-tece. Cel de echinaccea e tare bun, chiar aseară am băut, susține de asemenea și sistemul imunitar. Cătina este și ea foarte cunoscută, ajută și la sistemul digestiv, e bogat în vitamine, iar cel de cimbrișor este bun atunci când ai probleme cu tusea. Am văzut că au și polen, chiar mă tentează pentru copii. 

Rețetele bunicii Agafia

Un brand tare drag mie, eu am luat un săpun natural pentru corp și mâini cu Fructe de Pădure. Săpunul a fost preparat în apă rece având proprietățile unei „ape de ploaie” moale, saturat cu extract de lingoberry colectat din Taiga și ulei natural de salvie. Curăță cu blândețe pielea mânilor și a corpului. Afinele siberiene și uleiul de salvie sunt daruri unice ale naturii, apreciate din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile lor benefice. Miroase absolut superb, clar voi mai lua ceva pe viitor. 

Cam aceasta a fost comanda mea. Sunt curioasă care este părerea voastră vizavi de aceste produse? Preferați să mergeți în magazin fizic sau online? 

4 comentarii: