duminică, 13 noiembrie 2022

Produse pentru copii si bebelusi Dodie | Purio Review

Hello dragi mămici, nu ne-am auzit de ceva timp aici pe blog, chiar mi-a fost puțin dor să scriu. Cum mai sunt piticii voștri? Dar voi mămici, ce provocări vă mai aduce această noua perioadă? Astăzi avem un articol mai bebelușesc, de curând am descoperit un nou brand de produse pentru bebeluși și copii, astfel mă gândeam că poate informațiile de astăzi vă ajută puțin. Cu toate știm că nu e o etapă foarte ușoară, vrem ca puiului nostru să nu îi lipsească nimic, și cu siguranță tu îi oferi toata dragostea din lume. 

Să facem cunoștință cu brandul Dodie

Cei de la Purio sunt alături de mămici, iar ei au adus pe piața din Romania branduri inovative și premiate la nivel internațional. Dodie, cât de drăguț sună, este un brand francez, iubit de bebelușii și mămicile din Franța, cu o experiență de peste 60 de ani, aceștia produc sub îndrumările experților pediatrii, cosmetice pentru copii cu ingrediente naturale, blânde, biberoane, suzete anatomice, și alte produse necesare. 

Am avut și noi ocazia să le testam de curând, iar unele chiar au rămas în rutina de îngrijire la băiță și le folosim constant. Pe site au peste 35 de modele de biberoane și tetine atent gândite, noi nu am mai luat deoarece am trecut peste aceasta perioadă, însă vă spun să știți si despre acestea. 

Părerea mea despre produse 

Produsele de îngrijire ne-au tentat cel mai mult, și majoritatea conțin extract de Aloe Vera Bio, extract de bumbac Bio și apa de hamamelis Bio, provenite din cultură ecologică. Pentru băiețel, care are pielea putin mai sensibilă am ales sa folosesc uleiul de spalare, ce lasa pielea moale, calmată, parfumata delicat. Conține pe lângă și ulei Bio de sâmbure de caise conceput pentru spălarea zilnică a bebelușilor. 

Gelul de spalare este alegerea Teodorei, îi place textura acestuia, îl foloseste atat pentru corp cât și pentru păr, chiar nu am avut probleme cu el. Miroase plăcut, curăță eficient pielea, este hipoalergenic. 


În portofoliul lor am găsit si șervețelele biodegradabile care chiar merită lăudate, le-am folosit cu succes pentru zona scutecului, dar și pentru mânuțe, la nevoie. Apa de curățare am folosit-o mai rar, însă se poate aplica cu dischetele lor, nu este nevoie sa clătești după, nu usuca pielea. 

Ce ne mai place este și sprayul cu apă termală de izvor, ce calmeaza pielea, reîmprospătează, este fără parfum și cu un PH adaptat, ideală mai ales vara. Uneori o mai fur și eu pentru a o utiliza pe ten.

Le vom mai testa și pe restul pe parcurs, precum crema lor de protectie pentru față și corp cu "Cold Cream", bețișoarele, la nevoie. Prin urmare le consider în regulă pentru copii, însă puteti bineînțeles cere și părerea medicului vostru pediatru daca puiul are probleme cu pielea. 

Voi ați auzit despre acest brand? Apropo am și un cod de reducere daca doriti "costin10" pentru aceste produse. Ce folositi în momentul de față pentru copii?

4 comentarii:

  1. Al meu e deja mare asa ca usor, usor trecem la produse pentru adolescenti, dar are o piele destul de sensibila asa ca inca mai folosim produse pentru copii, in special cele pentru baie si dus.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt produse de calitate despre care am tot auzit. Imi place chiar si pentru mine da aleg produse delicate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de dragute sunt si ambalajele acestor produse.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur sa descopăr aceasta gama! Chiar sunt curioasa sa le încerc

    RăspundețiȘtergere