sâmbătă, 3 decembrie 2022

Îmbrăcăminte sezon rece | Bonprix

Hello dragilor și bine v-am regăsit! ❤️ Luna trecută am făcut mici ieșiri prin România, mai exact am fost cu piticii la Praid, în orașul superb Sighișoara, la Sovata și bineînțeles am făcut o mulțime de poze în hăinuțele noi luate de pe Bonprix. Ne-am distrat, a fost super această ieșire, și abia aștept următoarea escapadă. Am luat câteva hăinuțe pentru acest sezon, mai rece, cei drept nu-s prietenă cu frigul, dar aia e, trecem peste, trebuie să ne bucurăm de orice moment. 


Îmi doream mult această Bluziță mov, și iată că am pus mânuța pe ea. Găsesc mereu chestii faine pe site, însă uneori mă mai inspir și de la alte prietene ce-i drept. Am purtat-o pe străzile din Sighișoara, mi-a ținut tare bine de cald, și pe lângă asta chiar e mega pozabilă. Este așa dintr-un material tricotat, cu năsturei negrii mari care ies bine în evidență. Ador acest tip de pulovere și clar îmi voi mai lua cu următoarea ocazie. Cât de fain a fost pe străduța cu umbreluțe colorate, prin preajmă am găsit și mâncare foarte gustoasă apropo. 


Adidașii mi se par o super achiziție. I-am asortat la ținută, sunt casual, comozi, îi pot purta în diferite combinații. M-au atras și pentru că au o pată de culoare pe ei, iar raport calitate preț sunt super. Eu i-am luat la preț întreg, dar fugiți pentru că în acest moment se află la reducere. Am umblat foarte mult cu ei săptămâna aceea, și nu m-au durut picioarele absolut deloc. 😊 



În secțiunea aceea cu reduceri am găsit și un tricou foarte drăguț de un turcoaz cu floricele și am zis să-l cumpăr. Este culoarea mea favorită de altfel, este din bumbac, foarte plăcut acest material și, daaaa, chiar am întins mâna destul de des spre el. Merită să căutați hăinuțe în secțiunea Sale. 


Și ultima achiziție este această cămașă oliv închis cu bulinuțe. La acest capitol stau cam prost în garderobă așa că trebuia să îmi cumpăr una pentru ieșiri în oraș sau diferite ocazii. Este foarte lejeră, vaporoasă, are și un mic decolteu în V, destul de stilysh, merge și acum în sezonul rece, sau chiar la birou. Aici eram la Sovata cu familia, Lacul Ursu. 


Sper că nu am uitat nimic. Acum că vin și sărbătorile mi-aș dori mult o rochiță cu motive de Crăciun, sau poate ceva blăniță, ghetuțe. Trebuie să mă mai gândesc, și evident să mă uit prin secțiunea de noutăți. Sunt curioasă care piesă vă place cel mai mult? Voi ce vă cumpărați de Crăciun? 😊 

3 comentarii:

  1. Foarte frumoase alegerile tale, de curand am plasat si eu o comanda pe Bonprix.au lucruri tare faine

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place mult Bonprix si imi plac al;egerile tale

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu cumpar de la sectiunea Sale foarte des.

    RăspundețiȘtergere