marți, 10 ianuarie 2017

3 creme de maini pentru vremea rece

           Sunt convinsa ca si voi simtiti pe pielea voastra efectul temperaturilor foarte scazute. Pielea mea devine extrem de uscata in acest sezon, in special cea a  mainilor, de aceea as vrea sa impartasesc cu voi trei tipuri de creme foarte accesibile care le-am descoperit benefice, si care m-au multumit.

           Voi incepe cu o crema pentru maini si unghii bazata pe ulei de migdale. In primul rand miroase demential aceasta crema, si se foloseste de regula seara inainte de culcare. Aceasta are o textura foarte cremoasa, foarte putin uleioasa, insa catifeleaza nemaipomenit mainile, iar unghiilor le ofera rezistenta.
Are 75 de ml iar pretul este de 14 lei in cataloage.


            A doua crema care imi place mult este aceasta de la Cien anti-age cu Q10, pe care o am cred ca a 4-a oara, si o tot recumpar. O folosesc cu mare placere, intra repede in piele, are un miros placut, si hidrateaza bine. Efectul pe care il simt e ca imi imbraca mainile intr-un fel de protectie, contine Vitamina E si are SPF10, iar pretul este mai mult decat accesibil.

            Ultima, si nu cea din urma este crema de la Nivea Pure & natural pentru piele normala si uscata. Aceasta contine ulei de argan, Bio pur care catifeleaza si confera mainilor finete. "Testele au demonstrat ca dupa aplicarea unei emulsii cu ulei de argan timp de numai 3 zile, pielea uscata si descuamata isi imbunatateste aspectul, iar stresul oxidativ de la nivelul celuleor este semnificativ redus", explica specialistii.
O gasiti la pretul de 14 lei.


Voi pe care din cele trei le-ati incercat? Sau ce creme de maini folositi acum pe timpul rece? Pupici:*



2 comentarii: