luni, 2 ianuarie 2017

❤ Sephora Sleeping Mask

 Cand vad o masca de fata ma gandesc instantaneu la relaxare si rasfat :) Am incercat masti de la diferite brand-uri si m-am gandit sa impartasesc cu voi cum s-a comportat masca de la Sephora. Eu am tenul mixt, insa acum iarna simt ca este putin uscat, de aceea am nevoie de mai multa hidratare.

Aceste masti sunt de genul "sleep in", adica se aplica pe fata inainte de culcare, urmand a-si face efectul in timpul noptii.
In colectia Sephora sleeping mask sunt opt variante, fiecare dintre ele fiind infuzate cu anumite ingredient care trateaza diferitele probleme ale tenului.

Acestea sunt:

Lingzhi Mask: Da impresia unei pieli mai tinere si mai suple. 
Pearl Mask: Uniformizeaza nuanta tenului si are un efect de reimprospatare si iluminare a pielii. 
Lotus Mask: Pentru tenul tern. Are efect revigorant, reducand semnele de oboseala.
Pomegranate Mask: Trezeste, energizeaza si protejeaza pielea cu ajutorul extractului de rodie care este un anti-oxidant natural.
Honey Mask: Hraneste si ajuta la echilibrarea pielii uscate si sensibile. 
Sephora Rose mask : hidratanta si are rolul de a reda aspectul tanar si elastic al pielii.
Green tea mask : matifieaza.
Ginseng Mask: Tonifica si energizeaza.


 Cantitatea este de (8ml) si ajunge pentru doua aplicari , poate si trei daca nu folositi un strat gros. Pretul este in jur de 18 lei. Textura este de gel usor colorat, aproape transparent si imi place ca se intinde repede.



Eu am incercat o singura varianta, si anume cea cu ginseng care tonifica si revitalizeaza. Este ideala sa o folosesti mai ales pe timp de vara deoarece este usor racoritoare, si pe langa asta mi-a lasat fata super curata.

Sincer, instructiunile de folosire nu prea m-au ajutat deoarece ei spun ca trebe sa o aplici inainte de culcare, dar risti sa ramai fara produs, iar acesta sa se imprastie pe perna. De aceea l-am folosit cu o ora inainte de culcare, iar efectul a fost mult mai bun, a avut timp si sa intre in piele, dupa care am clatit fata cu apa calduta.
Dar… astept cu nerabdare sa testez si restul mastilor !!!

Pupiceiii:* Voi ati mai incercat astfel de masti??



3 comentarii: