joi, 31 august 2017

Catrice Camouflage Cream

      De ceva vreme, acest produs de la Catrice stă in colectia mea de make-up... chiar nu ştiu de ce nu m-am încumetat să îl folosesc, dat fiind faptul că acum am o erupţie mai gravă pe bărbie ( coşuleţe ) am fost nevoită să apelez la ceva de urgenţă.
Şi iată că scotocesc şi observ acest " camouflage cream", ei mă gândeam eu, daca tot zice că camuflează precis face ceva bun şi pentru mine! Hai să vi-l prezint..


Acest corector are o textură cremoasă, uşor de aplicat ( eu îl aplic cu o pensuliţă ) şi am observat că chiar are o acoperire bună atât pentru micile impefecţiuni cât şi pentru cearcăne! Pentru un finish şi mai natural se poate aplica cu degetele.
Cutiuţa în care vine este tare, tare simpatică, mie mi la trimis o prietenă din Germania, deci poate ambalajul de acolo nu va fi la fel ca cel din România.


Alte detalii ce v-aş putea da este faptul că dacă este setat cu pudră va rezista şi mai bine.. iar pe site îl găsiţi în două nuanţe. Sunt destul de uimită de calitatea produselor de la Catrice, au preţuri foarte reduse, însă produse minunate! Spun asta pentru că multe din ele le-am testat şi în magazinul Dm din oraşul meu.

Dacă doriţi să vi-l achiziţionaţi accesaţi acest link: Catrice Camouflage , de pe site-ul 1001 cosmetice, acolo sincer l-am văzut cel mai ieftin. Preţul fiind de 15 lei.

Vă recomand acest produs fetelor, voi l-aţi încercat?

2 comentarii:

  1. Nu am avut niciodata cosuri dar sora mea are si de aceea am sa-i recomand sa citeasca acest articol.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu n-am folosit nimic Catrice pana acum. Ma tenteaza acest produs si sunt curioasa daca se comporta bine pe tenul meu

    RăspundețiȘtergere