luni, 5 februarie 2018

Produse must-have in sezonul rece

În sezonul rece temperaturile joase au un impact negativ asupra pielii noastre de accea este indicat să folosim produse cât mai hidratante şi hrănitoare. Astăzi vreau să vă prezint câteva din alegerile mele din această iarnă care nu au dat greş, şi cu siguranţă vă vor fi de folos şi vouă!

1. Uleiurile: după cum vedeţi folosesc momentan două uleiuri, unul pentru ten ( cel de cocos ) şi unul pentru corp ( cel de la Avon planet Spa ). Uleiul de cocos este foarte hrănitor, mai ales dacă aveţi tenul uscat ca şi mine, vă oferă hidratare şi o strălucire aparte. Se poate folosi în orice zonă a corpului. Iar despre uleiul de la Avon am făcut un review separat în care vă vorbesc despre el şi cum îl folosesc.


2. Cremele de mâini: niciodată nu îmi lipsesc din geantă sau de pe măsuţa de birou. Este foarte necesar să ne hidratăm mâinile deoarece iarna acestea pot deveni uscate şi crăpate din cauza frigului. Două alternative pe care le folosesc momentan sunt: Oriflame Spiced Citrus, care miroase demenţial portocale şi scorţişoară, şi una de la Today care este foarte hrănitoare şi destul de grasă, pe care o puteţi găsi în supermarket la un preţ foarte bun.


3. Balsamurile de buze: în acest sezon cel mai afectate şi sensibile sunt buzele deoarece sunt cele mai expuse frigului. Îngrijirea necorespunzătoare poate duce la crăparea şi uscarea acestora. Cele mai bune variante ar fi cutiuţele cu minuni Tender Care de la Oriflame, care sunt foarte hrănitoare şi lasă buzele moi şi catifelate. Eu le folosesc pe cele cu miere organică!


4. Gelurile de duş: optez în principiu să folosesc unele cremoase pe bază de uleiuri sau lapte, cocos, etc. Sunt foarte multe variante şi vă recomand acesta de la Today, sau Nivea, Dove. Preferatul vostru care este in sezonul rece?


5. Ojele: acum cine nu a folosit şi nu are o ojă roşie in colecţie? Mi-e cam greu să cred! Utilizatele iernii şi încă vor mai fi folosite deoarece ador combinaţia, sunt cea de la Farmasi şi cea nou apărută la Melkior din gama Soul Dancing Divas, care este o nuanţă cu sclipici. Plus că în acest sezon se poartă roşu!


Fetelor cam acestea au fost produsele pe care eu le-am folosit foarte mult în această perioadă şi încă le voi folosi până primăvara îşi va intra in drepturi! :))) Aştept să îmi spuneţi care este produsul vostru must-have în această perioada şi de care nu vă puteţi despărţi! Pupici:*


2 comentarii:

  1. Cremele de maini si eu le folosesc intens indiferent de anotimp. E drept mai des in aceasta perioada. Balsamuri de buze nu prea folosesc. prefer rujurile. Iar ca geluri de dus nu am o preferinta, ba da, cele de la YR.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ulei-urile de cocos folosesc mai mereu,balsamuri de buze zilnic. Astea sunt ce le folosesc eu cel mai des!

    RăspundețiȘtergere