marți, 20 martie 2018

Tratamente minune cu zaţ de cafea

Uită de tratamentele scumpe, care uneori nici nu dau roade! Zaţul de cafea te poate ajuta să ai un ten  perfect, un păr strălucitor, un corp de invidiat, şi nici măcar nu costă bani!


Mască cu zaţ de cafea şi miere: ( ten )
Amestecă două linguriţe de zaţ de cafea şi una de miere, după care aplic-o pe faţă şi clăteşte după 10 minute cu apă călduţă. Aceasta te va ajuta să elimini punctele negre şi să emoliezi pielea.

Mască cu zaţ de cafea şi ou: ( ten )
Amestecă un albuş de ou cu zaţul de cafea şi o lingură de zahăr. Las-o să acţioneze 10 minute după care clăteşti. Aceasta este foarte benefică împotriva ridurilor şi a micilor imperfecţiuni ale tenului.

Tratament anticearcăne:
Zaţul de cafea poate fi considerat un anticearcăn natural. Amestecă o linguriţă de zaţ cu una de iaurt şi adaugă câteva picături de zeamă de lămâie. Lasă masca la frigider câteva minute după care se poate aplica.

Exfoliant pentru corp:
Niciun exfoliant de pe piaţă nu va funcţiona la fel de bine ca şi acesta. Amestecă zaţul de cafea cu ulei de măsline sau migdale şi masează pe întreg corpul cu mişcări circulare. Uleiurile hidratează iar zaţul este un scrub excelent pentru a îndepărta celulele moarte.


Mască pentru păr: 
Poţi folosi zaţul de cafea şi pentru reîmprospătarea culorii părului. Tot ce trebuie să faci e să clăteşti părul cu cafea şi zaţ.

Eu sper din suflet că v-am ajutat cu câteva idei, şi aş vrea să ştiu dacă aţi încercat vreo reţetă din cele prezentate de mine! Pupici!

11 comentarii:

  1. Folosesc zatul de cafea ca ingrasamant la flori, de aceste retete nu stiam.

    RăspundețiȘtergere
  2. De cele pentru ten stiam insa cea pentru cearcane imi e total necunoscuta. Am sa o incerc si eu zilele acestea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am auzit si eu de exfoloantul de corp cu zat de cafea, dar pe restul nu le stiam. Mereu sunt binevenite tratamentele noi cu ingrediente la indemana oricui.

    RăspundețiȘtergere
  4. Știam aceste rețete cu cafea, dar nu le am incercat pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar nu stiam multe dintre tratamentele enumerate de tine. Nu imi ramane de facut decat sa le incerc si eu. Masca pentru par cred ca va fi prima incercata.

    RăspundețiȘtergere
  6. La noi in familie doar tata consuma cafea, mie nu prea mi place cum se simte pe pielea mea zatul, it s not for me.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am auzit si eu ca zatul de cafea este un scrub excelent, o nepoata de-a mea ma punea asta vara sa adun zat ca sa i-l dau ei.

    RăspundețiȘtergere