luni, 26 noiembrie 2018

Scapă de hemoroizi cu Hemoroplant!

Ce sunt Hemoroizii?

Hemoroizii reprezintă o problemă destul de frecvent întâlnită şi cu toate astea ar trebui să o tratăm! Mulţi dintre noi suntem ruşinaţi şi nu solicităm ajutor pentru această senzaţie dureroasă parcă de arsură, mâncărime şi hemoragie determinată de aceştia. Hemoroizii sunt vene dilatate localizate în peretele rectului şi anusului, provocând durere, sângerare. Ei se clasifică în două tipuri: interni şi externi. Hemoroizii interni se dezvoltă în anus, nu cauzează durere, dar pot apărea sângerări. Hemoroizii externi sunt dureroşi şi pot la rândul lor să sângereze. Conform datelor 50% dintre adulţi se confruntă cu această problemă până la vârsta de 50 de ani, iar acest procent creşte dacă ne raportăm la întreaga durată de viaţă.

Care sunt cauza apariţiei lor?

Principalul factor ce duce la apariţia lor este creşterea presiunii în venele regiunii anorectale. Acest lucru se poate întampla în timpul sarcinii, sau o altă cauză ar fi dieta săracă în fibre, sedentarism, statul prelungit pe scaun sau vârsta.

Cum îi putem trata?

Dacă doriţi să scăpaţi de hemoroizi iată şi soluţia care este la îndemâna oricui, Hemoroplant, tratament hemoroizi, de la Ayurmed, tablete naturale, eficiente din plante medicinale. Acest supliment alimentar conţine plante ayurvedice ce contribuie la menţinerea integrităţii pereţilor vasculari şi circulaţiei sângelui la nivelul sistemului venos rectal.


Iată ingredientele pe care le conţine şi beneficiile acestora:
-Ghimpe Pădureţ- este folosit de mult timp în tratarea hemoroizilor, această plantă fiind bogată în flavonoizi antioxidanţi, şi saponină. Ajută la consolidarea pereţilor capilarelor sporind fluxul de sânge din vene. Îmbunătăţeşte totodată tonusul şi integritatea venelor, reduce inflamaţia ţesuturilor.
-Haritaki- este un laxativ şi astringent natural ce normalizează tranzitul intestinal şi reduce balonarea. Relează frecvenţa scaunelor şi purifică organismul.
-Coada şoricelului- această plantă are efect calmant gastric şi intestinal, este antiinflamator, antispasmodic, decongestiv hemoroidal.
-Turmeric- curcuminul are acţiune asemănătoare cu alţi polifenoli, reduce peroxidarea lipidică, normalizează nivelul fibrinogenului. Contribuie şi la detoxifierea organismului.
-Cicoare- conţine Inulină ce ajută la stabilizarea florei intestinale, fiind indicată în digestie lentă, flatulenţă, constipaţie.
-Amaltas- contribuie la stimularea directă a persitaltismului intestinal, fiind un bun laxativ, diminuând şi disconfortul provocat de prezenţa hemoroizilor.

Hemoroplant contribuie la:

  • reducerea simptomelor date de hemoroizi;
  • scăderea inflamaţiei ţesuturilor şi venelor din zona rectală;
  • reglarea consistenţei scaunului;
  • normalizarea tranzitului intestinal;
  • menţinerea unei flore intestinale echilibrate;
  • susţinerea apetitului şi absorbţia substanţelor nutritive din tubul digestiv.

Utilizarea suplimentului Hemoroplant:

Doza recomandată pentru adulţi: câte 1-2 tablete de 3 orie pe zi, la o oră după ce aţi luat masa. Cura durează o lună, şi se poate repeta. Tabletele le puţeţi găsi atât în flacon de 50 sau 100 de tablete.

Recomand cu drag suplimentele naturale ayurvedice celor ce au această problemă! Important e ca se poate trata şi natural! Aveţi grijă totodată şi la alimentaţie, consumaţi multe lichide, 6-8 pahare de apă pe zi, multe fructe, legume şi cereale bogate în fibre. Evitaţi mâncărurile piperate, condimentate, şi băuturile alcoolice după ora 20. 
Multă sănătate vă doresc!
Voi ce remedii ayurvedice folosiţi? Aţi ştiut de Hemoroplant?



27 de comentarii:

  1. e bine de stiut ca exista un remediu naturist ptr hemoroizi

    RăspundețiȘtergere
  2. Remediile ayurvedice sunt soluții la îndemână, naturale, pentru multe afecțiuni.

    RăspundețiȘtergere
  3. E bine sa stii ca exista pe piata produse pentru tot felul de probleme.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine de știut. Produsele de la Ayurmed sunt foarte utile, la îndemână și cu prețuri accesibile.
    Folosesc ingrediente din natură și fac treabă bună acolo unde este cazu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Remediile naturale sunt indicate mai mult. Si eu iau diverse suplimente naturale pt imunitate 😊

    RăspundețiȘtergere
  6. Ayurmed are suplimente naturale care pot ajuta la aproape orice afectiune.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca este foarte important sa folosim un produs naturist pentru aceasta problema.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa stii ca de obicei cand merg la plafar, aceste produse sunt printre primele care imi sunt recomandate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte bine documentat! E bine de stiut ca exista si astfel de tratamente 😊

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu stiam de acest supliment alimentar, intr-adevar este o problema de care oamenii se jeneaza dar important e sa cautam solutii.

    RăspundețiȘtergere
  11. Niciodată nu am avut probleme cu hemoroizii, însă am o prietenă care mereu se confruntă cu această problemă. Ce-i drept, nici nu are o alimentație corespunzătoare. O să-i arăt articolul tău, cred că o să-i fie de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pare greu de crezut, dar eu pana la 35 de ani stiam de existenta lor, dar atat. Recunosc ca aveam foarte putine informatii despre acest subiect. Nu stiu nici acum cum se trateaza, dar am inteles ca sunt persoane care au reale probleme din cauza acestora

    RăspundețiȘtergere
  13. Din fericire nu am probleme de genul, dar stiu ca pot fii foarte urate. Asa ca un tratament naturist e de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Suplimentele naturale sunt mereu de ajutor in situatii de genul!! Pana acum vreo 2 ani nu stiam mai nimic despre hemoroizi insa m-am mai documentat si articolul tau e foarte de ajutor!! Sper sa nu avem probleme pe viitor! Macar stiu la ce sa apelez. ^_^

    RăspundețiȘtergere
  15. Se pare ca cei de la Ayurmed au remedii naturale pentru tare multe afectiuni. Chiar ma bucura lucrul asta.

    RăspundețiȘtergere
  16. In sfarsit ceva f f bun ..chiar mă ajută enorm ...si am dat si ceva kg jos in 2 sapt.(2 kg)))))))))).. bravo ..si pt mine ..si felicitari pt cei cu aceste produse minunate ..

    RăspundețiȘtergere