marți, 18 decembrie 2018

Combate oboseala și stresul cu Neuro Power!

Știm cu toții că viața de părinte nu este una tocmai ușoară, de multe ori stresul și oboseala ne copleșesc, multe nopți nedormite cum ar trebui, capacitate mai puțină de concentrare...sau în alte cazuri, de exemplu acum cu sărbătorile mulți suntem agitați, căutând un cadou perfect sau ducând la bun sfârșit unele planuri propuse. Stresul ne dă bătăi de cap, uneori simțim că numai putem efectiv și este important să ajutăm corpul să facă față acestor presiuni.
Pentru a nu ajunge în starea de epuizare, putem apela la câteva remedii naturale, iar eu am la îndemână suplimentul Neuro Power de la Ayurmed.


Ce este Neuro Power?
Neuro Power este un tratament pentru sistemul nervos, ce conține un amestec de plate ayurvedice bogate în substanțe active pentru menținerea structurii și funcțiilor cerebrale. Componentele antioxidante din plante susțin organismul în protejarea celulelor neuronale împotriva stresului.
Acest supliment contribuie la:
- buna funcționare a sistemului nervos
- susținerea fluxului sangvin la nivel cerebral
- susținerea funcțiilor cerebrale integrative ( memoria, percepția, concentrarea, sistematizarea )
- susținerea coodrdonării fizico-mentale
- prevenirea degenerării neurologice

Ce ingrediente conține?
Floarea Pasiunii- este una dintre cele maai cunoscute plaante pentru calmare, are efecte pozitive asupra stresului, ajută la inducerea stării de bine, a consfortului psihic, la buna funcționare a sistemului circulator.
Tamarin- semințele de tamarin conțin cantități mari de proteine, carbohidrați, fibre, tanin, vitamine, aminoacizi esențiali.
Sunătoare- planta are proprietăți calmant și este un antidepresiv ușor. Menține concentrația de serotonină, reglează ciclurile zi/noapte, somn/veghe.
Arborele pagodelor- extractul de Ginkgo Biloba este un bun protector neuronal, îmbunătățește ritmul de transmitere a informației la nivel neuronal. Componentele antioxidante, în special flavonoidele, vitamina C și carotenoidele, neutralizează radicalii liberi, împiedicând peroxidarea lipidelor.
Salvie- este benfică pentru sistemul nervos, are efect relaxant, contribuie la reducerea stărilor de anxietate. Acționează la nivel emoțional calmând și aducând seninătate, este un suport pentru combaterea oboselii fizice.


Cum se administrează?
Am spus că îl voi consuma așa cum este prescris, și anume 2-3 capsule odată pe zi, pentru mine această cantitate va fi suficientă deocamdată pentru a-mi îmbunătăți capacitatea de concentrare și a combate strestul, oboseala. Se poate administra cu o oră înainte de masă, sau cu o oră după masă.

Sper din suflet că acest articol va fost de folos, știind că multă lume se confruntă cu aceste probleme, fie acasă, fie la servici. Întotdeauna trebuie să avem la îndemână acest supliment pentru o viață mai ușoară, fără să simți că cedezi, privește partea bună a lucrurilor și te va ajuta foarte mult! Cu siguranță am să le recumpăr după ce le voi termina!
Voi ce suplimente alimentare consumați? Ați auzit de Neuro Power?

25 de comentarii:

  1. Cate nopti nefericite mi-ar fi salvat acest supliment :)) in sesiune cand totul trebuia facut asap si ti se termina ziua inaintea temei :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Stres, oboseala... oare cati adulti reusesc sa le ocoleasca? Nu iau nimic, prefer sa le gestionez cat de bine pot fara medicamente.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stresul si oboseala sunt cei mai rai si mai de neiertat dusmani ai corpului. Ajungi sa nu mai dormi, sa iti schimbi ritualul de viata, e ingrozitor. Acest supliment vine in ajutorul tuturor ce au astfel de probleme.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am auzit de acest supliment dar cred ca e binevenit pentru ca nici unul dintre noi nu scapa de stres si trebuie sa gasim metode, de preferinta naturale, ca sa-l combatem.

    RăspundețiȘtergere
  5. Incerc sa nu mai apelez la tratament medicamentos, chiar si ele suplimente naturale, dar e bine de stiut ca avem si o astfel de varianta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu prea iau suplimente desi uneori simt ca stresul si oboseala isi pune amprenta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu încerc sa fac față stresului fără suplimente. Mă bazez foarte mult pe fructe si legume.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu iau Neuro Power si alte suplimente de la Ayurmed si sunt foarte potrivite pentru ce am eu nevoie!

    RăspundețiȘtergere
  9. Este un produs ayrvedic foarte bun. Si eu il recomand pacientilor mei.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am sa-l incerc si eu pentru ca sunt curioasa daca da rezultate si in cazul meu

    RăspundețiȘtergere
  11. Stresul si oboseala isi spun cuvantul si la mine. Trebuie sa incerc si eu acest supliment.

    RăspundețiȘtergere
  12. Stiam ca exista cateva suplimente care sa combata stresul. Pana acum n-am incercat nimic si parca mi-as dori

    RăspundețiȘtergere
  13. Sper că funcționează cu adevărat bine!! Vreau și eu să le încerc!

    RăspundețiȘtergere
  14. Cred ca mi-ar prinde bine si mie acest supliment alimentar. In ultima vreme ma simt csm epuizata psihic.

    RăspundețiȘtergere
  15. In aceasta perioada, chiar cred ca am nevoie de un astfel de supliment.

    RăspundețiȘtergere